Националният отбор по футбол на България загуби драматично с 1:2 при гостуването си на Черна гора в мач от група G на квалфикациите за Европейското първенство в Германия догодина. Стефан Савич (45+1) изведе домакините, а след почивката те останаха в намален състав след изгонването на Игор Вуячич в 59-ата минута заради нарушение за дузпа. Кирил Десподов за съжаление пропусна от бялата точка, но с човек повече “лъвовете” изравниха с първия гол с националната фланелка на Преслав Боруков (79) и до края на мача се скъсаха да пропускат пред вратата на домакините. В последните секунди от добавеното време опитният Стеван Йоветич (90+6) донесе трите точки на черногорците.

ПОДРОБНОСТИ ПРОЧЕТЕТЕ ТУК>>>

11 КОМЕНТАРИ

  1. Футболистът на Ботев (Пловдив) Йонас Тамм претърпя тежко поражение в официален мач на родината си.

    Естония инкасира разгромна загуба с 0:5 от Швеция в Европейска квалификация.

    Мачът се игра пред над 11 000 зрители в Талин, а бранителят на “канарчетата” бе на терена през всичките 90 минути.

    • Защото ние /България/ със Стоичков и компания падахме от Швеция за едно полувреме с 0:4, за това тази новина е много, ама много важна! Комплекса на пришълците е вечен! Този страх, че не ги взимат сериозно за пловдивчани бая им е размътил мозъка и само това повтарят: Ние сме Пловдив! Никога, никой не е отричал, че Ново село, името под което е възникнало “Столипиново” от сто години е част от Пловдив. Но, кюстендилеца не чете, той скандира: Ние сме Пловдив!

      • То в този ред на мисли е добре да споменеш и победите на ботевЪ в безмислените мачове с Барса и Байерн… в превод, какво ли ще е днес да хванат коматевския гранд???

  2. 2
    2

    Момчетата се раздадоха, липсваше ни и шанса. От както го няма тодор неделев сме вдигнали много нивото, вече играем с 11 човека, а не с 10. Заради тошко не играеха играчи като Янков, Груев, Йорданов, Делев, пълно безумие. Петев ясно показа къде е мястото на неделев, не го взима дори в групата на Лудогорец, задраскан с дебелия флумастер от А група, задраскан и от Кръстаич в националния отбор. Това е истината за тодор неделев- не става за футбол на 30, съответно не е ставал и на 25 и на 20, справка МАЙНЦ 05

    • 1
      1

      Абе те и много други са задраскани от Кръстаич, ама за тях нищо не казваш!

      • 2
        1

        Тези други се борят за титлата в България, един ги е задраскал, но за друг вършат чудеса. Съвсем друго е положението на тошко неделев- задраскан от А група, задраскан от Кръстаич, задраскан дори от ботевЪ САМО НА 30 години!!!

  3. 4
    2

    Преди 15-20 години чакахме мач на националния отбор с нетърпение. Днес никой не изпитва тръпка от мач на националите.

    Добре че е Пловдивския любимец, него винаги го чакаме нетърпение. А в допълнение тази година сме тръгнали за титлата.

  4. 2
    1

    Кирил Десподов е на път да направи “Голям шлем” като гробокопач. След като, закопа Лудогорец в Шампионската лига и България в квалификациите е ред да го направи и в ПАОК. Добър футболист, но явно нещо не достига.

    • Много си прав, нищо не става от Десподов незнам защо го вземат за голям футболист.

  5. 4
    4

    ГА НЯМА КЪНАРЕ ТЪЙ ЖЪ Е ЗАХТО ГУ НЯМА ТОШУ УА ЗЪШТО

Коментарите са затворени