Дубълът на Ботев Пловдив допусна загуба с 2:1 като гост на Карнобат. Канарчетата поведоха в резултата, но допуснаха пълен обрат и останаха с празни ръце от тази срещата, която беше от 6-я кръг на Югоизточната трета лига и се игра на стадион “Ганчо Хардалов”.

Жълто-черните поведоха с гол на Ивайло Видев, като преднината остана до 80-тата минута на срещата. Два късни гола в последните десет минути осигуриха победата на Карнобат.

Стартовият състав на Ботев: Стефан Смъркалев, Георги Кущинаров, Мирослав Георгиев, Костадин Татаров, Димитър Папазов, Даниел Гичев, Ивайло Видев, Никола Гелин, Никола Арнаудов, Иво Казаков (к), Добромир Павлов

10 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    2

    НЯМАЛИ НАЙ НАКРАЯ ДА СМЕНЯТ ТОЗИ ШИБАН ТРЕНЬОР? ЗИНГИ, ТЕБЕ ПИТАМ? НЕ СЕ ОСЛУШВАЙ КАТО ПРИПИКАНО МУШКАТО? КОГА ЩЕ СИ ХОДИШ? ДА НЕ ЗАБРАВИШ СЪВЕТНИКА СИ?

  2. 6
    4

    И КАРНОБАТ НИ ГО НАБАБАНИХА БАХ МААМО КРАЙ НЯМА ТОЗИ СЕГС

  3. Не знам как миеш КЕНЕФи, но ще ти кажа ЕДНо…. Крушони е на мнение, ЧЕ БАНДА ГЕѝОВЕ НЯМА ДА МУ ДАВА НАКЛОН…. А ТИ, ПЕДИ, МУ ЦЕЛУВАШ РЪКА..

    • ЗА СТАНИСЛАВ МЪРКОВ $ МАЙСИЛА Е ТОВА ПОСЛАНИЕ

    • 5
      3

      На г-н Крушарски му целувам ръка с две купи, суперкупа, сребърни медали, с Пета, с два пъти футболист на България!

      А ти целувай ръка на Зингаревич, защото изгони Тошко Неделев(мияча на тоалетни в Разград) за да го замени с десетки НЕГРИ…

        • 3
          1

          Тоя Майсила нали щеше да се качва на крана.Или лже като всички лайнутски орки.

  4. 8
    2

    Една лъжа повторена от психично болен човек не може да стане истина! Истината е, че носителя на сакове в националния отбор- Митко Талибана е ненужен!

    • 5
      5

      Митко няма ръце да носи сакове, как да държиш две награди за футболист номер едно на България, две купи на страната, една суперкупа, едни сребърни медали??? Остави саковете на Неделев, но след като измие тоалетните…

  5. 5
    5

    Аз се моля да не играят всеки ден ботевЪ, а тия жълти негри всеки ден ни карат да празнуваме. Реши ли са да ни изморят със загуби и празненства в черно- бяло.

    А страшното е, че Тодор Неделев мие тоалетни в Лудогорец, за друго не ставал. Само заради това е редно да пием по чаша вино вечер…

    ГАВРАТА С ботевЪ НИКОГА НЕ ЩЕ СПРЕ, ЗАВИНАГИ ПОД ЧЕРНО- БЯЛАТА ПЕТА ПЕТА ПЕТА ПЕТА ПЕТА…

Коментарите са затворени