Нигерийският халф Моузес Кандидус вече официално е част от Етър, съобщиха от клуба. Той идва от Ботев Пловдив, като от месец и половина вече води подготовка с “виолетовите”.
Моузес е роден на 11 юли 2002 г. и действа като опорен халф. През миналия сезон игра като преотстъпен от Ботев Пловдив в Крумовград във Втора лига.
Моузес е продукт на школата на собственика на „канарчетата“ Антон Зингаревич – Виста. Играл е и в датския Фремад Амагер, който също бе собственост на руския бос на Ботев. Моузес Кандидус дебютира  като титуляр за етърци в контролата срещу Берое днес.
Канарчетата искат да продължат със селекцията си, но местата им за чужденци са силно ограничени, тъй като в отбора бройката е почти изцяло запълнена. С този трансфер жълто-черните ще могат да вземат нов чужденец на мястото на Моузес.

14 КОМЕНТАРИ

 1. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
  4
  0

  ША НИ ТРЕБЪТ ОШТИ 3000 ТОНА ВЕЛПАПЕ, 100 ТОНА БАКЪР, 300 ТОНА АЛЮМИН И 49 1200 БУРКАНЯ ДЖАМ!!! ЗА ДА ДОДЪТ КОЛУСИТИ НА АНАДОЛА И НАШИ ВЕРНИ БЛАГУДЕТИЛИ, ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА!!! БИГОМ ПУ КОФИТИ ЗА МАТРАЛ!!! ПУФ ПАФ!!!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  • 1
   4

   Юсуфа от Изгрев бойс Столипиново не знам какво има в сърцето си,но знам ,че им в осрания си задника шест големи черно-бели кура и една пета за винаги!

  • 1
   5

   Юсуфа от Изгрев бойс Столипиново не знам какво има в сърцето си,но знам ,че им в осрания си задника шест големи черно-бели кура и една пета за винаги!

 2. 2
  4

  ДА ИДВАТ ДРУГИ НЕГРИ КУ НЯМА ВЪФ МААЛАТА ИМА РОМАЛДО И МЕСИ НА КИЛО АЙЙЙ КЪНАРЕЙЙЙЙ

 3. МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))
  7
  1

  БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ!!! КЛОАКОМУТИФ ВИ ЗУВЕ! ПУФ ПАФ!:))

  • 1
   3

   Мюмюне,можеш ли да бягаш бързо?Ако не можеш ,лошо!

 4. 15
  16

  Тодор Неделев е българин, но явно ще работи чистач в Разград, а не звИздЪ в ботевЪ!

  ЧАКАМЕ НОВИЯ НЕГЪР в ботевЪ, съжителствал със сурикатите в саваната…

  • 11
   1

   След този конфликт със Зингаревич няма как да видим Неделев в Ботев. Поне докато руснакът е собственик. За съжаление те са го пускали, но Зингата не го е искал. Сега ще търка пейката и ще се моли да уволнят Петев,защото при него няма да помирише терен!

  • 1
   3

   Защо само негри ва? Индянци не може ли

   • 3
    1

    Индиянците ши.ат майкати и сестрати на скобата!!!Чакат да порасне и дъщеричката ти!

    • Дъшерята само ази шъ я опъвам саму чакам да стани на пет гудини.

Коментарите са затворени