Нигерийският халф Моузес Кандидус вече официално е част от Етър, съобщиха от клуба. Той идва от Ботев Пловдив, като от месец и половина вече води подготовка с “виолетовите”.
Моузес е роден на 11 юли 2002 г. и действа като опорен халф. През миналия сезон игра като преотстъпен от Ботев Пловдив в Крумовград във Втора лига.
Моузес е продукт на школата на собственика на „канарчетата“ Антон Зингаревич – Виста. Играл е и в датския Фремад Амагер, който също бе собственост на руския бос на Ботев. Моузес Кандидус дебютира  като титуляр за етърци в контролата срещу Берое днес.
Канарчетата искат да продължат със селекцията си, но местата им за чужденци са силно ограничени, тъй като в отбора бройката е почти изцяло запълнена. С този трансфер жълто-черните ще могат да вземат нов чужденец на мястото на Моузес.

14 КОМЕНТАРИ

  1. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
    4
    0

    ША НИ ТРЕБЪТ ОШТИ 3000 ТОНА ВЕЛПАПЕ, 100 ТОНА БАКЪР, 300 ТОНА АЛЮМИН И 49 1200 БУРКАНЯ ДЖАМ!!! ЗА ДА ДОДЪТ КОЛУСИТИ НА АНАДОЛА И НАШИ ВЕРНИ БЛАГУДЕТИЛИ, ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА!!! БИГОМ ПУ КОФИТИ ЗА МАТРАЛ!!! ПУФ ПАФ!!!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    • 1
      4

      Юсуфа от Изгрев бойс Столипиново не знам какво има в сърцето си,но знам ,че им в осрания си задника шест големи черно-бели кура и една пета за винаги!

    • 1
      5

      Юсуфа от Изгрев бойс Столипиново не знам какво има в сърцето си,но знам ,че им в осрания си задника шест големи черно-бели кура и една пета за винаги!

  2. 2
    4

    ДА ИДВАТ ДРУГИ НЕГРИ КУ НЯМА ВЪФ МААЛАТА ИМА РОМАЛДО И МЕСИ НА КИЛО АЙЙЙ КЪНАРЕЙЙЙЙ

  3. МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))
    7
    1

    БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ!!! КЛОАКОМУТИФ ВИ ЗУВЕ! ПУФ ПАФ!:))

    • 1
      3

      Мюмюне,можеш ли да бягаш бързо?Ако не можеш ,лошо!

  4. 15
    16

    Тодор Неделев е българин, но явно ще работи чистач в Разград, а не звИздЪ в ботевЪ!

    ЧАКАМЕ НОВИЯ НЕГЪР в ботевЪ, съжителствал със сурикатите в саваната…

    • 11
      1

      След този конфликт със Зингаревич няма как да видим Неделев в Ботев. Поне докато руснакът е собственик. За съжаление те са го пускали, но Зингата не го е искал. Сега ще търка пейката и ще се моли да уволнят Петев,защото при него няма да помирише терен!

    • 1
      3

      Защо само негри ва? Индянци не може ли

      • 3
        1

        Индиянците ши.ат майкати и сестрати на скобата!!!Чакат да порасне и дъщеричката ти!

        • Дъшерята само ази шъ я опъвам саму чакам да стани на пет гудини.

Коментарите са затворени