Бразилецът Джовани, който прави фурор този сезон в елита е бил цел номер 1 в селекцията на Нестор Ел Маестро, съобщава „Мач Телеграф”. Шефовете на ЦСКА-София обаче отрязали сърбина, като му казали, че с Локо Пловдив не искат да преговарят за трансфер. Те го посъветвали да се ориентира към български футболисти.

Джовани без никакво съмнение е откритието на настоящия сезон, като е с колосален принос за първото място на тима, достигнато с впечатляващите седем победи и едно равенство. Бразилецът има шест гола на сметката си този сезон и пет асистенции. Той е номер 1 и по двата показателя, като са по системата гол + пас има 11 точки. Далеч зад него са двама представители на Черно море – Атанас Илиев и Матеус Машадо, които са с по 6 точки. И при двамата те са формирани от 4 попадения и по 2 асистенции.

6 КОМЕНТАРИ

 1. 5
  2

  -Ех, Велизаре, легнахме на Локомотив за купата 2019, за да имаме най- хубавия стадион в България, а се наакахме!
  -Ех, Божо, нека да гледаме позитивно. Да, Локомотив взе купата и ще има по- хубав стадион от Ботев, но заплатите ни от руснака си идват всеки месец.
  -Да, само където не ни ги дава вече Молива. А каква ще е версията за пред гадните буфери, бе Велизаре. Как ще обясним и на нашите, че Пловдивския любимец хем взе купата, хем и четвърта категория взима??? А ние трета???
  -Божо, не го мисли, на нашите им трябват кючекини и ракия и майките си продават!А буферите, взимат титлата, няма да се занимават с изпадащия Ботев.
  -Чул те Мохамет, абе да си взимаме заплатката пък майната му на Ботев!!!

 2. 2
  2

  Много ни миришат чорапите за този гений

 3. 4
  1

  Помака от Варна и помака от Ловеч не преговаряли! Каква драма! Два помака – два юнака, но от различни сперматозоиди на пророка Мохамед не се дишат!

  • 6
   3

   На Източен 10 всичко изчезва. Няма я иконата, няма го Тошко Неделев, няма четвърта категория за стадиона,няма школа в Коматево, няма и фенове вече. Има само негри, които се множат като сурикати в саваната!ботевЪ смъртее, а ти си се загрижил за г-н АДАМ Сотков.

   извод- НЯМА ПО- ПРОСТ ОТ бултрас…

   • 1
    3

    С цялата си налична простотия ще ти помогна да си изпълниш обещанието. И не се оглеждай вечер, посред бял ден ще е.

 4. 4
  1

  От цска – софия обидени на Пловдивския любимец. БЕЗЦЕННО!

Коментарите са затворени