Най-новото попълнение в Ботев (Пловдив) Антоан Конте се оказа жесток побойник с петгодишна условна присъда, която още е в сила. На 8 декември 2016 година тогавашният футболист на парижкия Реймс излиза на улицата с приятелката си. Между двамата избухва скандал, при който Конте започва да нанася удари на девойката.

В този момент случаен младеж се намесва и опита да защити момичето. Конте се нахвърля срещу 19-годишния музикант Лиъм Джийн. Нещо повече, футболистът се качва в апартамента си, взема бейзболна бухалка, връща се на улицата и започва с нея да млати клетия младеж, съобщава BBC, цитиран от Мач Телеграф. Очевидци на побоя викат полиция, която идва незабавно и арестува Конте.

На 26 януари 2021 година съдът в Париж излиза с окончателна присъда – петгодишна условна присъда, която изтича на 26 януари 2026 година. Ако през това време Конте направи още някоя глупост, то присъдата ще влезе в сила.

На първа инстанция Конте дори е бил осъден на 12 месеца ефективен затвор и още две условно. Впоследствие обаче присъдата е променена на 5 години условно.

По време на слушанията по делото става ясно, че Конте е нанесъл два много силни удара в главата на Джийн, вследствие на които музикантът получава мозъчно счупване и вътрешен кръвоизлив.

“Трябваше да се откажа от музикалната си кариера, вече не мога да движа лявата си ръка и да свиря на пиано“, казва Джийн пред съдебните заседатели.

Три месеца след побоя Реймс успява да се отърве от Конте, като го дава под наем на израелския Бейтар Йерусалим. През лятото на 2017 година централният защитник подписва постоянен договор с тима.

16 КОМЕНТАРИ

 1. ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФ с клоакомотифф ф серсету!:)))))))))))

  НИ СЪ РАСЕЙВЪЙТИ!!!СТИГЪ СТИ ВИСЕЛИ КЪТ БРЪСНАРСКИ КАИШИ В НУВИНИТИ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!! БИГОМ ПРИ КАЗАНИТИ ЗА БАКЪР, ВЕЛПАПЕ И АЛЮМИН! ПУФ ПАФ!:))))))))))))))))))

 2. 1
  4

  Да става шеф на тирсидата,да ги отсрами,че все бой ядът

 3. 4
  3

  Потърсете и Джак Изкормвача

 4. 2
  4

  Някакъв пълен анонимник, който никой не го иска… нямам думи!

 5. 3
  5

  До дербито задължително да вземете и изнасилвач като на Фекала баща му

  • За теб трима изнасилвачи ще вземем, защото един няма да ти е достатъчен

 6. 2
  5

  Ми то при тях все раьбойници и крадци.

  Президенти, ръководители, футболисти и фенове – все такива мургави и съмнителни с криви глави..
  Един дол дренки…

  А конекрадец няма ли?

  • Майка ти да еба гламава, Главният, Мартеницата, Тасев – наркопласьори и контрабандисти, Рашид Жинипотоку – контрабандист, Зеки Байрям – контрабандист, да изброявам ли още, олигофрен неземен?

   • 1
    3

    Крушарски – сериен изнасилвач, предимно на жълти кратунки..

 7. 2
  1

  Явно музиканта свирил на флингорната на изгората на конте

 8. 1
  3

  В ботев не гледат дали играчът е престъпник, а дали е черен. Щом е негър е идеално

Коментарите са затворени