Подписалият договор с Ботев Пловдив треньор Душан Керкез се е заел сериозно със задачата, в паузата на националните отбори, да изложи своите нови виждания в отбора, научи BgDerby.com.

Специалистът заедно със своя щаб са по 20 часа на базата на клуба в квартал “Коматево”. Обсъжда се селекцията, която не е затворен процес, научи BgDerby.com, промяна на схемата на игра (4-3-3) , както и подобряване на физическата подготовка. По настояване на на новия треньор Керкез “канарчетата” се готвят двуразово всеки ден. Относно бъдещ трансфер пловдивчани са много близо до договор с централен нападател.

ОЩЕ ПОДРОБНОСТИ ЗА ГОТВЕНИЯ ТРАНСФЕР ПРОЧЕТЕТЕ ТУК>>>

25 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    7

    А ВА КЕРКЕНЕЗ КУГА ЖЪ ДАВАТ ПЕПСИТО И КОН ДОКА УА БОЛИМА УЯ ЧИ СПИШ ПО 20 ЧАСА НЯМА ЛЕ АВАНТА ИВАХ ВЪ АЙЙЙ КЪНАРЕЙЙЙЙ

    • 3
      1

      Откак го няма Нежния на входа, все кебабчета и Пепси са ви в буферските картуни!

  2. 7
    1

    Срещу Лудогорец е ясно, че няма да ни позволят нещо повече от почетна загуба, но ако разпори оранжевите с набедения Швестер ел Маестро, бързо ще спечели доверието ни.
    Успех !

    • 4
      9

      Не си случаен минувач, а некомпетентен минувач! ботевЪ има мачове с лудогорец, цска, цска1948, берое и черно море. ПЕТ СИГУРНИ ЗАГУБИ!

  3. 3
    8

    Тодор Неделев дойде на интервю за работа да гледа риба. Изгоних го ВЕДНАГА, той за три години не научил две думи на немски в Германия, та езикът на рибата ли ще разбере! Този човек е некадърник и индивид без мозък.

      • 1
        3

        Отличен 6 ветеринаре, 6 бахура вдивия е на берекет.

        • Крушони ти каза БАНДА ГЕѝОВЕ ДА НЕ МИ ДАВАТ НАКЛОН

  4. 4
    4

    Ще го видим и този. Предвид предстоящата програма няма никакви шансове да спечели сърцата на феновете! А за да се случи някаква промяна ще трябва да му се даде кредит на доверие. Добре! Но кредит на кого ли вече не са давали феновете и резултатите са си пак същите. Работата вече стана досущ като приказката за “Лъжливото овчарче” От толкова лъжи няма как да се разбере кой казва истината. Кой е добрият треньор и защо феновете вече не вярват на никого. Всички знаят,че за промяна е нужно време. Пък и на каква ли промяна можем да се надяваме като всичко продължава да се случва по един и същи начин. Може би Зингаревич и неговите “директори” вече обмислят промяна на името на стадиона??!!! Няма да забравя колко щастливи бяхме във “В” група От тогава насам само неприятности около отбора. Пловдив е футболен град,а отбора на Ботев беше неговата емблема… Ботев както Левски и ЦСКА имаше фенове из цяла България. Сега на стадиона е пусто,тъжно,и мрачно. Съдба!

    • 7
      2

      Ами ходи си пак на мачове във В група, кой ти пречи? Имаме отбор и там!

      • 1
        2

        Хванал си се удобно за “В”група… А за останало написано нещо да кажеш??? Значи те “ужасява” това,че отново Ботев отново може да заиграе във “В”група? Иначе си съгласен си с лъжите на Зингаревич и провала на неговият антураж.. Нали? Съгласен си и с промяната на името на стадиона която се обмисля?! Нали?! Ама за “В” група.. Сакън! Дума да не става. Ще си загубиш 30-те сребърника! Аман от платени предатели които сами си поставят лайкове.
        Такива като тебе компрометираха понятието Ботевист. Ботевист не е да си дереш гърло за да имаш гарантирано място в торсидата. Вече ще сядам до “семкаджиите” за да съм по-далече от такива като теб.

        • 2
          3

          Ей, шматко, Дядо Поп никой не може да го купи, ясно ли ти е? Дядо Поп е израстнал на този стадион и е играл на сгурта отпред и на хандбалното игрище отстрани от сутрин до сдрач!имаш ли пари да издържаш отбора- нямаш, като нямаш, нямаш право на глас! Аз също не харесвам някои процеси в нашия клуб, но каква е алтернативата? Ачо Сълзата? Пимка? А, не , благодаря този валс вече го играхме и написахме най- срамната страница в нашата история!

          • А ти какво? Да не би да мислиш Зингаревич за новият Майкъл Чорни??? Зингаревич е като лешояд. Където види мърша там каца. Ако Ботев не беше в такава тотална безизходица сега реалностите щяха да бъдат съвсем други

  5. 11
    1

    Кюстендилските навлеци по цял ден само едно повтарят и то е, че са пловдивчани. Комплекса на “новия пловдивчанин” здраво ги тресе. До като истинските пловдивчани строят приказни имения около града, кюстендилци и мангали барикадирани в панелките по цял ден реват ” Ние сме любимците на този град”. Е, все някой трябва да чисти кофите за боклук!

  6. 1
    3

    Вдигане на имидж…. Така се прави… Журналисти!!!
    Ще го видим срещу Лудогорец и ЦСКА

  7. 12
    5

    Хайде циганите от Столипиново и Шекера да си гледат циганското отборче и да не се месят в работата на БОТЕВ-отбора на Пловдив!

    • 4
      9

      Колкото тошко неделев играе само за ботевЪ в България , толкова и ботевЪ е отборът на Пловдив! Пловдив има своя Пловдивски любимец и той радва майните с първо място!

      • 6
        1

        Прав си! Пловдивчани си имаме домашен любимец-мастия, клетката му е в задния двор на ВСИ

      • 4
        2

        Манго,хайде беж в катуна…
        Тази игра не е за теб!
        Оттук нататък само загуби и евентуално 4то място в крайното класиране!

      • 4
        1

        Радва майните от Септември, Левочево и Меричлери, с които се опитват да напълнят сайванта за 2700 зрители, ама той пак празен!

  8. 6
    7

    Новината е неточна, аз не работя по 20 часа, а не спя по 20часа! Страх ме е кога ще ме съблекат и ще ми пеят ВСИЧКИ ВЪН…

  9. 4
    4

    Много добър треньор.Оставете го да работи без излишни “новинки”!

  10. 6
    5

    Аааа СТИГА НАМАЛЯ, АНДРЕЙ. ПОНЕ 25 ЧАСА МУ Е РАБОТНИЯ ДЕН АХХААХАХ, НЯМА ТАКЪВ ЦИРК.

    • 5
      4

      Работният ден на треньора на Ботев наистина бил 25 часа но той не искал да признае това поради вродената си скромност.
      На въпрос как го постига,той все пак отговорил:
      – Много просто! Ставам 1 час по-рано…

  11. 3
    2

    И по 2 часа на ден ли спи? Че той ще бъде ли адекватен?

Коментарите са затворени