Ботев (Пловдив) ще изиграе контролна среща с Крумовград. Двубоят ще се изиграе в събота (09.09) от 11:00ч. на стадион “Христо Ботев”.

Контролната среща е продиктувана от паузата в шампионата заради мачовете на националните отбори.

Проверката между Ботев и Крумовград ще бъде закрита за фенове и журналисти след решение и на двата клуба.

10 КОМЕНТАРИ

  1. МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))

    НИ СЪ РАСЕЙВЪЙТИ!!!СТИГЪ СТИ ВИСЕЛИ КЪТ БРЪСНАРСКИ КАИШИ В НУВИНИТИ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!! БИГОМ ПРИ КАЗАНИТИ ЗА БАКЪР, ВЕЛПАПЕ И АЛЮМИН! ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))))

  2. 2
    3

    ИЗГЛЕЖДА ФУТБОЛИСТИТЕ НА БОТЕВ СЕ ПРИТЕСНЯВАТ ОТ СВОИТЕ СОБСТВЕНИ ФЕНОВЕ!? А МОЖЕ БИ И НОВИТЕ ТРЕНЬОРИ? ВСЕ ПАК Е ПОХВАЛНО, ЧЕ СА ИЗБРАЛИ ТОЛКОВА СИЛЕН ОТБОР. ПРИ ИЗРУДА ИГРАЕХА С ВИХЪР ВОЙСИЛ, ИЛИ ГИГАНТ СЪЕДИНЕНИЕ! АЗ, ЛИЧНО ОЧАКВАМ, ЧЕ ЩЕ ГО ЗАГУБИМ ТОЗИ МАЧ, ЗАЩОТО ФУТБОЛИСТИТЕ СА ИЗМОРЕНИ ОТ ДВУРАЗОВИТЕ ТРЕНИРОВКИ, А И НЕ СА СВИКНАЛИ С НОВАТА СХЕМА 4-3-3. ИНТЕРЕСНО ЩЕ Е КАКВА ЩЕ Е ТИТУЛЯРНАТА ФОРМАЦИЯ! КОИ ЕДИНАДЕСЕТ СА ХВАНАЛИ ОКО НА КЕРКЕЗ? АЗ СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ КОИТО И ДА СА, БЕЗ НОВА СЕЛЕКЦИЯ , ЩЕ Е ” БОРБА ЗА ГОЛИЙ ЖИВОТ” КАКТО КАЗВАТ СЪРБИТЕ. В ПЪРВИТЕ НЯКОЛКО МАЧА ЕДВА ЛИ ЩЕ ХВАНЕМ РЪКА НЯКЪДЕ! СЛЕД СМЯНАТА НА НЯКОЛКО ТРЕНЬОРА, СЛЕД РАЗГОВОРИТЕ С ХЕРО И КЕРКЕЗ, ДАНО ЗИНГАРЕВИЧ СВИЕ ПЕРКИТЕ НА ИЗРУДА И ВЗЕМЕ НЯКОЛКО ДОБРИ НОВИ ФУТБОЛИСТИ, ИЗБРАНИ ОТ НОВИЯ ТРЕНЬОР! САМО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО ВСИЧКО ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧВА СЛЕД НЯКОЛКО ЗАГУБИ И ПОТЪВАНЕ НА ДЪНОТО? ДАЛИ ВСИЧКО СЕ ДЪЛЖИ НА ПРОСТОТИЯТА И НЕКАДЪРНОСТТА НА ИЗРУДА, ИЛИ НА БЕЗПАРИЧИЕ? НАЙ МНОГО ЩЕ МЕ ЗАРАДВА ОТТЕГЛЯНЕТО НА ЗИНГАРЕВИЧ И АНТУРАЖА МУ В НОВИЯ МУ АРМЕНСКИ ОТБОР. ТОВА ЩЕ Е РАВНОСИЛНО НА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НИ ОТ ЕВРЕЙСКО ИГО! ДАЙ БОЖЕ! ДА ЖИВЕЕ БОТЕВ!

  3. 5
    1

    Много потайни станахте,бре?! А накрая резултата ще ни го съобщите ли? Или ще е само за вътрешно ползване?

  4. 6
    4

    Абе мангалите вчера бяха много кротки! Хич не се чуваха… Гласчетата тихи и главите снижени! На Колежа е друго, нали? Напълнихте памперите, май?

      • 7 поляни и като дойдат у градо… Следва тишина…. Тихи и покорни…. “големи” хулигани с дупета насрани!!!

        • МАНЛИХЕР КАРАБИН АДЖАСАНСКИ.......С КЛОАКОМУТИФ Ф СЕРСЕТУ:)))

          РЕДЖЕПЕ НАД МЕНЯ, НИ СЪ РАСЕЙВЪЙ!! ИМЪШ ПЛАН!!! БИГОМ ПУ КОФИТИ ЗА БАКЪР!!! УСТЪЙ ГИ ВЕЛИКАНИТЕ ОТ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!! ДА СИ ГЛЕДЪМИ НАШТУ КЛОАКУМУТИФ И ДА СБИРЪМИ МАТРАЛ!!!ПУФ ПАФ!:))))

  5. 4
    6

    Пак Крумовград ще ги шиб@. Жълтите са трагедия. Тая година изпадат.

  6. 3
    5

    Не, ма!! Те не са сателити! Хич!!

Коментарите са затворени