Новият треньор на Ботев Пловдив Душан Керкез се очаква да смени схемата на канарчетата на любимата си и предпочитана от него 4-3-3. Точно с нея той изведе Чукарички до участие в евротурнирите в Сърбия. В Кипър и Сърбия твърдят, че Душан не е праволинеен, а доста гъвкав треньор и ако нещо в играта не му се получава, то в движение може да нанесе корекции и да променя постройката на игра.

Медиите в Сърбия пък твърдят, че може Керкез да вземе нападател от бившия си отбор Чукарички. Наскоро сърбите привлякоха исканият от Левски Сънди Адетунджи и така някой измежду Ибрахима Ндиайе и Самуел Овусу може да се окаже излишен. Трансферният пазар у нас затваря днес.

8 КОМЕНТАРИ

 1. 5
  2

  Артур Платек е забелязан да обикаля нервно около резервната скамейка на Иран и да подпитва дали някой не иска трансфер в Ботев. Засега резервите отказват. Чакаме края на мача на националите, в очакване на трансферни новини. Аз му предлаган, ако футболистите отказват, да покани барем някой Директор на иранците. Кво, разбират я играта !

 2. 8
  3

  Днес е последният ден за трансфери и точно днес ще си проличи дали обещанията ще станат реалност. Засега , нови трансфери – ZERO !

 3. 4
  4

  Една сръбска скара на промоция и жъ избийм трансвера

 4. Жълти слуги на Пеевски, вие сте НЕГОДНИЦИ И ЛЪЖЦИ
  5
  5

  Само африканци и ИЧ-ове….. хахахах

 5. 8
  13

  “БотевЪ са допуснали грешки при строителството, които ще им попречат да вземат четвърта категория за стадион Христо Ботев”

  ЧЕТВЪРТА КАТЕГОРИЯ КОГА? НИКОГА!!!

Коментарите са затворени