Изпълнителният директор на Спартак (Пловдив) Денис Хасан декларира, че отборът ще преследва с всички сили първото място в Югоизточната Трета лига. Той излезе с официална позиция, публикувана в сайта на клуба.

Ето какво заяви шефът на пловдивчани, които оглавяват временното класиране с пълен актив от 15 точки.

Уважаеми привърженици на Спартак,  

След 5 поредни победи в първенството на Югоизточна Трета лига нашият отбор е еднолично на първото място. Категорично искам да обявя, че основната ни цел е влизане във Втора Лига.

Направихме отбор, който има абсолютен потенциал за постигане на тази цел. Треньорът Данаил Бачков има пълна свобода на работа. Клубът е финансово обезпечен. 

Утре ни предстои мач срещу Родопа за Купата на България. Имаме амбиции да продължим колкото се може по- напред в турнира и да премерим сили с отбори от по- горни групи. 

Уважаеми привърженици на Спартак

Тръгнали сме по този път и няма да направим нито крачка назад в постигането на целите. Съвсем скоро ще има още добри новини за нашия клуб. 

С уважение 

Денис Хасан, изпълнителен директор на Спартак

7 КОМЕНТАРИ

  1. Не знам кой какъв е, но само мога да ви кажа, че шапка може да сваляте на хора като него, които дават средства във футбола. А щом изразявате мнение какъв е някой, си представям какви сте вие.

  2. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, че когато се играеше истински футбол стадионите бяха претъпкани!Защото футболистите играеха, както за своята чест на отбора и Пловдив и точно тогава НИЕ станахме футболен ПЪРВЕНЕЦ на България!!!
    Така, КЪДЕТО КАПАЛО ПАК ЩЕ КАПЕ!!!!!!!!

Коментарите са затворени