Първата 25-метрова ферма за северната трибуна на стадион “Христо Ботев” пристигна.

От строителна фирма ПИМК, която извършва реконструкцията на “Колежа” заявиха, че от понеделник започва монтирането на конструкцията на трибуна Север.

34 КОМЕНТАРИ

 1. ЖУЛЯЗУ ИМАЛИ УА ДА ЗЕМИМ МАЛКУ ИЛИ БАРЕМ НЯКОЯ СИДАЛКА?

 2. Павел Колев, този млад меринджей, е делегат на УЕФА на мачове от ЕКТ. Няма и никога не е имал нищо общо с лицензиране на стадиони. Измислете нещо умно вече, това не ви се получава.

  Грозна била козирката на Колежа и не пази от дъжд… Боже, Боже… в сравнение с Лаута, този стадион е като Алианц арена. На Бесика си на сухо от 7-мия ред, а най-горе си правят среща ветровете, защото няма странични прегради. За калта, бурените и чакъла дори няма смисъл да говорим. Марсиански пейзаж около светещото лого, което е като на свинче звънче.

 3. 3
  1

  ША ЗЕМЪМИ НА НЕГУ КАШОНЯ ОСМУТУ КАТЕГОР!!! ..КАЗА МИ ГУ СФИНАРА, НАЙ- ДУБРОТУ КЛОАКУМУТИФФ! ПУФ ПАФ!:)))

  • 1
   2

   Завърна се, тази неподправена идиотия прави Фекал Клоаков най- известния ботевист!

 4. 6
  2

  Ех, че злобни тез дребни душици от лаута. Не гледат техния коптор, загрижили се за нашия Хубавец! Споко бе мургави… Не ни мислете .. сипете си по една ракия, хапнете нещо и лягайте. Утре ще пишат за вашия навес и там можете да вземете участие. Не се кахърете за Нас. Вижте вашата централна трибуна , нещо ви се закучи… Има няма 40 милки… И за кишетата още ви трябва … Ама то такива навеси няма никъде. Едно време правиха по ТКЗС-тата

 5. 5
  2

  Ех, че злобни тез дребни душици от лаута. Не гледат техния коптор, загрижили се за нашия Хубавец! Споко бе мургави… Не ни мислете .. сипете си по една ракия, хапнете нещо и лягайте. Утре ще пишат за вашия навес и там можете да вземете участие. Не се кахърете за Нас. Вижте вашата централна трибуна , нещо ви се закучи… Има няма 40 милки… И за кишетата още ви трябва … Ама то такива навеси няма никъде. Едно време правиха по ТКЗС-тата

 6. 7
  1

  Сектата на Стикс е толкова отчаяна, че е измислила смехотворна опорка. Нямало Колежа да вземе категория 4… хаааахаха. Идиоти, измислете нещо по-умно. Мина комисия от УЕФА, има предписания за 4 категория, ПИМК ги изпълнява и готово.

  Вместо да се притеснявате за Навес стейдиум, че строежа е блокиран, вие сте се загрижили за нас. Присмивайте ни се… ние сме на приключване, а вашето не се вижда въобще… с 2 трибунки си оставате.. Спортклуб с тази скорост 2036 за 100 годишнината, а централната 2936 за 1000 годишнината

  • 2
   8

   За Спортклуб си има срок- октомври 2024 и всичко върви по план!За централната трибуна има пари, стига да не се краде. Там ще почакаме известно време, за да стане стадиона!

   А според Павел Колев предписанията на УЕФА за Източен 10 са неизпълними и 4-та категория е невъзможна на Източен 10!

   • Клоунът на форума. Аз, ако стане някога стадиона, ще се обеся на крана. Хаааахаха. Пълен нещастник. Павел Колев казал… съвсем скоро ще видите, как Колежа взима категория 4. Не случайно е избран за дом на мъжкия национален отбор. От сега мислете нова опорка.

  • 1
   1

   Жълто изродче,защо националният отбор няма да играе на строящият се вече 10 години стадион Хр.Ботев?(На Локо стадиона се строи година и половина),между другото го пиша ,ако може помашко изгрев бойската сган да смята!

   • Твърде ниска топка си в сравнение със Стикса и няма смисъл да ти се отговаря. Днес точно националния отбор играе на Колежа. Толкоз.

 7. 9
  2

  Нещастници, сега това ли е опорката – категорията? Жалка, кюстендилска пасмина!

  • 3
   8

   Това беше опорката след ПЕТАТА, но сега освен КУПАТА 2019 ще имаме и по- добър стадион от ботевЪ! РАЗБИВАМЕ ВИ ОПОРКИТЕ И ЛЪЖИТЕ!

   4-ТА категория кога?! НИКОГА!

   • 7
    1

    Няма да имате. Лаута е стадион като от долните дивизии в Англия. 4 навесчета, кал, треволяк и чакъл. Такива стадиони отдавна не се строят никъде.

 8. 9
  4

  Стадион кога мангали? Навесите ще станат ама след 18 години.

  • 1
   1

   Евнух,голям жълт гъз ,шест хуя и една пета!На финала лично АЗ 12 ОЖБОЛТ ви отрязах мюмюнчетата!

 9. 9
  4

  Андрей,не ти ли омръзна от тези 3-4 дежурни цигани от “Лаута” които ежедневно вмирисват твоя и другите спортни сайтове с цинизми и простотии?Боклуци!!!

 10. 4
  8

  Какво става с Тодор Неделев?! Не го взимат дори в групата за мачовете. Буферите излезнаха прави, че Тошко не е за сериозен футбол, а става само за Ботев в битката да не изпаднем.

  • 6
   2

   Ами , манго , иди на центъра и ще го видиш Тошко!

 11. Павел Колев(работи към УЕФА лицензиране на стадиони)
  4
  9

  Уважаеми ботевисти, играхте 10 години в Коматево на министадионче за 2500 човека, за да имате най- красивия стадион в БЪЛГАРИЯ, но се оказва, че сте допуснали непоправими грешки при строежа, които не могат д асе оправят и затова ще вземете 3-та категория за стадиона на Източен 10.

  За разлика от вас, Локомотивците играят в Пловдив и ще имат по- хубав стадион от вашия, а именно ЧЕТВЪРТА КАТЕГОРИЯ на стадиона!

  Мога да кажа, че КОГАТО СИ ПРОСТ ТО Е ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!!…

  • 8
   3

   Много си прав като си прост си прост за цял живот. Откри топлата вода. Отделно че си комплексар ти и твойте мургави събратя миризливи

   • 4
    3

    “Умнико”, четвърта категория кога???!!! НИКОГА…

  • 5
   2

   Най- накрая простия стигнал до заключението, че му е за цял живот!

  • 3
   3

   Момче, оправи го този поглед- гледаш към Лаута и мислиш, че това е Колежа!

 12. 7
  2

  А,бе кюстендилски мангали защо не си коментирате вашата трибуна която може никога да не стане а се врете в нашите форуми. Я марш в маалата при вашите привърженици. Нали така каза вашата легенда Бонбонев свинара: голяма част от нашите привърженици са мургавите събратя😂😂😂

 13. 5
  9

  Категория 4 кога ? НОКОГА 😂😂😂😂 смях в жълто

  • 5
   6

   Не подценявай бултра$$$, новата опорка ще е, че 4-ка белот на Източен 10 е над 4-та категория на стадион Локомотив. НЯМА ПО- ПРОСТ ОТ бултра$$$…

 14. 5
  5

  Поне гащите ще може да си простира Фекала на тази козирка, за друго не я бива

 15. 5
  10

  Напълно неадекватна козирка, извита нагоре като каскета на пияница! Тази козирка няма да опази и два реда фенове от дъжда! Работа типично по ботевистки, с една дума- ГЛУПОСТ…

  • 5
   2

   Вашата, като е адекватна, защо на един мач бягахте от шестия ред нагоре? А, ти нали щеше да я пробваш, дали е здрава на провисване?

Коментарите са затворени