Доскорошният треньор на ЦСКА Саша Илич е лансирал Душан Керкез да поеме Ботев Пд. Сърбинът е гарантирал на руския собственик на “канарчетата“ Антон Зингаревич, че няма да сбърка с избора на родения на 1 май 1976 година специалист.

Илич и Керкез се познават от много години, а любопитното е, че когато Саша напусна Чукарички, за да поеме ЦСКА, Душан заема неговото място. Керкез извежда скромния тим до третото място през миналия сезон 2022/23.

Чукарички играе и финал за Купата на Сърбия под негово ръководство, загубен от Цървена звезда с 1:2. От общо 50 мача начело на клуба от Белград Керкез записа цели 33 победи. Равенствата са 6, а загубите 11.

Източници на Блиц добавят, че Душан вече би трябвало да е в България. Както вече се писа, той ще бъде представен на пресконференция като треньор на Ботев утре.

“Саша и Душан са юноши на Партизан. Почти набори са – Илич е с една година по-малък. Поддържат връзка помежду си от години“, пишат от Агенция Блиц.

6 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    4

    Още един ИЗРУД! Да вземат да се изнасят всички в Босна най добре! Зингаревич, айде вземай си бабереците и да те няма!

  2. 2
    6

    ДА ГА ЗИМАМИ ВЕДНАГЪ ТОЗ КЕРКЕНЕЗ ЩОТ НИ СА ТРАЙ ВЕЧИ АЙЙЙ КЪНАРЙЕЙЙЙ УА

  3. 2
    6

    Саша Илич предложил на Зингаревич сънародника си Душан Керкез само,че Стоян канара който също е авторитет го надцакал светкавично с Хосеп Гуардиола и мотивите му се оказали железни!
    Зингаревич сега умувал защото бил изправен пред труден избор.
    Ай сиктир , бре!!! За идиоти ли ни взимате. Стига вече!!! То не стига,че отбора не го бива ,ами и новините такива.

  4. При набиране на текст в Word е хубаво да се ползва и вградения речник за корекция на граматиката. Особено в заглавията.

    • Объркал си статията. Българската филология е в съседния раздел.

  5. 7
    9

    Това е новата инвестиция в Ботев …. Ние явно прибираме само Босненски идиоти. И те трябва да вземат заплата. Бахти и измислената работа. Много сериозни хора има в ръководството на Ботев. Сега ще кажат, че са инвестирани 17 милиона в клуба.
    Между другото къде е Кишишев? Да не е в отпуска на море?

Коментарите са затворени