В Ботев Пловдив продължават да търсят нов треньор. Канарчетата водят преговори с редица специалисти от чужбина, след като не успяха да привлекат голямо българско име.

BgDerby.com научи, че разговорите със Славко Матич не са продължили и са останали само в начален етап, поне до този момент. Източници на BgDerby.com разкриват, че в момента най-близо до треньорския пост на жълто-черните е сърбина Душан Керкез.

Още подробности прочетете ТУК>>>

31 КОМЕНТАРИ

  1. Това е новата инвестиция в Ботев …. Ние явно прибираме само Босненски идиоти. И те трябва да вземат заплата. Бахти и измислената работа. Много сериозни хора има в ръководството на Ботев. Сега ще кажат, че са инвестирани 17 милиона в клуба.
    Между другото къде е Кишишев? Да не е в отпуска на море?

  2. Аман от босненски мангали. Тези ни наложиха кат мравуняк на скънце!

  3. Руснака не дава пари… Пак се взема евтин боклук, после ще защо от Ботев нищо не става … Копаем дъното яко

  4. 2
    1

    Поредното, босненско, рязано, мекере на валентич. Умри в мъки гад мръсна!!!

  5. 5
    7

    АГОНИЯТА ПРОДЪЛЖАВА! НАГЛОСТТА И ПРОСТОТИЯТА НА ЗИНГАРЕВИЧ СА БЕЗКРАЙНИ! ГРУПА ФЕНОВЕ НЕ ОСЪЗНАВАТ, ЧЕ ХОДЕЙКИ НА МАЧОВЕ НЕ ПОМАГАТ НА БОТЕВ, А НАПРОТИВ – ПОМАГАТ НА ЧОВЕКА, КОЙТО МУ КОПАЕ ГРОБ! ДОЛУ ИЗРОДА И АЛЧНИЯ ЕВРЕИН! САМО ВЕЧЕН БОТЕВ!

    • 7
      3

      И какво искаш да кажеш фен само във сайтове и от къщи така ли? Не съм съгласен нито харесвам управлението му но ще подкрепям Ботев Пловдив а не собственикът му

      • 3
        5

        ПОДКРЕПЯЙКИ БОТЕВ В ТОЗИ МОМЕНТ ТИ ДОРИ И НЕВОЛНО ПОДКРЕПЯШ И СОБСТВЕНИКЪТ МУ.
        ПРОМЯНА Е НАЛОЖИТЕЛНА И ТО РАДИКАЛНА

        • 4
          2

          Каква промяна бе анонимник? илиянчо филипов ли е промяната или ачу сълзата? НЕ БЛАГОДАРЯ!!! ЕБЕМ ТИ И ПРОМЯНАТА!!!

  6. 4
    5

    Дано не стане война с Русия, че първенството свършва и Локомотив Пловдив ще стане шампион???

    Боби Димитров: “НЕ ЕВАЖНО ДАЛИ Ботев ще изпадне, а Локомотив да не стане ШАМПИОН”

  7. 5
    8

    Още едно доказателство, че последните 2 мача на жълтите манговци бяха уредени с пачки. Ако всичко беше нормално, тоя дето уж ги “спечели” двете победи щеше да остане на треньорския пост, ама тооо… където не става с пари, става с много пари!

    • 10
      2

      А на локуту са най истински мачовете особено с Хебър.

  8. 4
    2

    По-важно е да има настроение в отбора и публиката, май можем и без треньор както се вижда……………

  9. 5
    9

    Да върнат Белия.Според мен единствено той от бг треньори няма да откаже.Иначе гласят поредния послушен анонимник,гаврата с нас продължава.Само Ботев,за винаги!!!

    • 4
      4

      По добре майка ти, одупена на центъра, вместо Белия педеруга и продажник.

  10. 10
    4

    Още един анонимник , докато е този шибан руснак така ще е . Да се надяваме скоро да му бият шута , то е ясно , че са му вдигнали мерника .

  11. 7
    3

    Босненски мангал. Валентич харесва това.

  12. 10
    2

    Стиксова, молим те да си гледаш твоите футболистчета и да вземеш становище по въпросите за тима ни. Благодарим ти. Между другото шматкова ти нямаше ли да се бесеш… И гледай да не пропуснеш да отидеш на националния женски отбор… Подкрепи себеподобните. Пикай клекнала, свиквай! Успех брамтиьо

  13. 3
    3

    Трябва човек със сърце, решителен и… да е ПЕРДЕ!

  14. 5
    4

    Пореден палячо! Трябва човек с поне малко повече опит доказан характер. Иначе онова човече в сянката пак ще изпълзи

  15. 8
    6

    А,бе тия докога ще се гаврят с нас??? Докога ще ни унижават и ще ни правят на луди?? Какъв е тоя пореден анонимник тип “Бруно Балтазар” Каква държава е Босна и какъв футбол се играе там? Нима Босна може да бъде някакъв еталон?!
    И вижте каква му е визитката:
    …………………………………………….
    Кариерата на 47-годишният Керез като футболист започва в Сърбия, минава през Хърватска и завършва в Кипър. Като треньор започва в школата на АЕЛ Лимасол, след което 2018-а до 2021-а е старши-треньор на мъжете. От 2022-а до 2023-а година Душан е старши-треньор на сръбския Чукарички.
    ……………………………………………………………………..
    Не пише в кои отбори е играл,но е бил треньор на школата на еди-кой си,че после и на мъжете но колко време е изкарал там…хайде-хайде…
    Последно е бил треньор на “великият” Чукарички т.е. някъде там из чукарите дето гърми ама не вали… Някъде вдън гори тилилейски…
    И какви успехи е имал???! Отговор: Питайте някъде другаде!
    Отново нещата се завъртяха около това да се намери удобен “параван” за Валентич за да може да прави отново каквото си иска. А вероятността този босненец Душан Керкез да е мюмсюлманин както злият демон Валентич е почти 98%-ва.. Вече никой що-годе свестен треньор уважаващ себе си не иска и да чуе за Ботев… Ферейра е готов защото видите ли бил професионалист,но истината е,че не може да откаже на този който го е хранил досега, той обаче няма лиценз и това го прави неприемлив. Затова са се разшетали да търсят спешно някой който хем да е послушен хем да е някаква кръпка за едно късо време. И как мислите?! Ако управляваш едно и също нещо по един и същи начин какъв ще е резултатът накрая? Няма ли да е пак същият?! Според мен освен червената лампичка която вече свети в главите на феновете скоро ще се включи и сирената.

    • 5
      3

      Само да ти кажа че Чукарички в момента е един от силните отбори в Сърбия.

        • Чукарички в момента е един от силните отбори в Сърбия? Ако това наистина е така защо въпросният Душан Керкез вече не му е треньор? Какво се е променило? Сигурно е напуснал за да застане начело на Ботев Пловдив???

          • Не говорим за треньора, той е уволнен от там. Казвам само за отбора, защото тук някой написа че отбора е от чукари и т. н.

    • 5
      1

      Ако беше играл за известни отбори в Сърбия и Хърватия както и в Кипър те без съмнение щяха да бъдат посочени във визитката му. А така както са ни я представили всичко е във сферата на въображението.

      • Играл е из вторите дивизии на Сърбия и Хърватия и е изиграл 1 или 2 мача за националният отбор на Босна без да остави следа.

  16. 4
    13

    Босненец(Бруно Купата 2019) беше лоша дума според жълтите, но сега ако го назначат този анонимник, босненец ще е златна дума. Няма по- големи лицемери от бултра$. Хуубавото бе, че всяка мизерия им се връща като 100 тояги на техен гръб…

    • 9
      2

      Педерасчето, само се поставя в ситуация и само си отговаря!

Коментарите са затворени