Ботев Пловдив II загуби с 1:2 домакинството си на Атлетик Куклен в мач от Югоизточната Трета лига.

Канарчетата останаха изоставащи в резултата, след като Янко Гюзелев откри през първата част. След почивката Рангел Игнатов направи резултата 0:2, а жълто-черните стигнаха само до почетно попадение, дело на Дани Коков.

Срещата се игра на тренировъчната база на канарчетата в квартал Коматево.

7 КОМЕНТАРИ

  1. Дългогодишната “лоша” работа в школата си дава резултатите !
    Пачев и сие , че и преди него въведоха следният начин на работа: ние ще “влачим” каквото можем, ще “бутаме” деца на родители с добри финансови възможности, ще имитираме дейност докато сме тук а пък ако някой от юношите стане ще се тупаме в гърдите, че ние сме го създали а ако не стане какво от това!
    И без това всички са “вперили” поглед в първия отбор и никой не се интересува от школата!
    И си е точно така…

    • 1
      2

      Напиши един път името на дете което е бутано напред и родителите му са богаташи, или само си говорим за да плюем срещу школата.

      • Г-н Анонимен още утре сутринта отивам при Пачев и ще му поискам всичките документи за “пари под масата” които той и богатите родители са подписвали и заверили нотариално за да може в момент който някой като теб ги изиска той да ги предостави за да станат публично достояние.
        Всичко което ми даде ще го занеса на спортният директор.
        Имена има достатъчно и те са “публична тайна” .
        Ето ти едно : дълги години беше “бутан” синът на един който вероятно е богат и има голяма компания за производство на козметични продукти.
        Ето и едно име на футболист който не е “бутан” и който лесно беше оставен да си тръгне: Асен Митков!
        А ти щом си доволен от управлението на школата през последните години започвай да броиш колко юноши има в първия отбор!

    • Ти след като знаеш истината за школата защо не отидеш при спортния директор и с факти докажеш това което пишеш, или си лаем тука само пред компа. Поне сега има бол директори в клуба. Иначе съм съгласен с теб че в момента школата дълбае дъното за което голяма е вината на един друг “специалист”.

  2. Значи толкова си могат РИТНИТОПКОВЦИТЕ, Боко ви го каза, че “МАТ’РИАЛЪТ” е ЛОШ, ама к’во да да ви правим вие забравяте много бързо, и въпреки това пак си гласувате за него, нали?
    Та помисли сам евреинът не рита топката!!!!!

  3. 11

    До кога ще го търпите този Израелски некадърник, не виждате ли, че всичко ден след ден се руши ,още колко ще бъде закрилян ?
    Куклен играха мач през седмицата за купата ,повечето момчета работят и идват на Коматево и бият ,ето това е срам !!!

Коментарите са затворени