Нова среща между фенове и ръководни фактори се е провела снощи в Ботев Пловдив, научи PlovdivDerby.com.

На нея от страна на клуба са присъствали изпълнителният директор Киричек, спортният директор Платек и административния такъв Кишишев.

На срещата отново са обсъждани наболялите проблеми в жълто-черния клуб като: уволнението на Станислав Генчев, състоянието на школата под ръководството на Даниел Коен, както и спорната фигура на Тимур Дагуев, за който отново е заявено, че вече отговаря само за изходящи трансфери.

Ръководителите на канарчетата са намекнали, че не е изключвено при определено благоприятно стечение на обстоятелства и добри резултати Рафаел Перейра от временен, да се превърне в постоянен старши-треньор. На феновете е обяснено, че не се бърза с трансфери именно, заради неяснотата, кой ще е настваник на жълто-черните и какви ще бъдат неговите изисквания за нови футболисти, научи PlovdivDerby.com.

18 КОМЕНТАРИ

  1. 9
    1

    Обнадежден съм! Цели трима директори е имало на срещата- Киричек , Платек и Кишишев. Трио КПК – Кой Провали Клуба . Ако някой може да отговори, евала. Ама то така е, при колективната безотговорност…не се знае кой носи вината.
    Добре, имената на директорите ги разбрахме. А феновете ? Кои са те, имена имат ли, кого представляват, пълномощно имат ли да представляват цялата фенска маса на Ботев? Какво работят , и най-важното – за какво се борят? Да определят треньора, селекцията , пари ли искат, за какво ги искат ….кой ги организира и праща? Милион и един въпроса….

  2. 7
    4

    ИЗРУДА И ЗИНГАРЕВИЧ СА СЕ СНИШИЛИ И ЧАКАТ БУРЯТА ДА ОТМИНЕ! НО, НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ! ЛАВИНАТА Е ТРЪГНАЛА, НАБИРА СКОРОСТ И МАСА И ЩЕ ГИ ОТНЕСЕ КАТО КУЦО ПИЛЕ ДОМАТ! САМО ГЛЕДАЙТЕ И ЩЕ ВИДИТЕ. ПОМЕН НЯМА ДА ОСТАНЕ ОТ ТЯХ! ДА СЕ ГАВРИШ С НАЙ СТАРИЯ ОТБОР В БЪЛГАРИЯ, С ИМЕТО НА НАШИЯ ВЕЛИК ПАТРОН И С НАШАТА ХРИСТИЯНСКА ВЯРА Е КОЩУНСТВО! БОГ ЩЕ ГИ НАКАЖЕ! ТЕЗИ ИЗЧАДИЯ НА ДЯВОЛА НЕ ЗНАЯТ КАКВО ГИ ЧАКА.

    • 8
      2

      Бог доста ще позабави намесата си. Дотогава ще има такива срещи на които феновете от списъка на Карандаша ще си получават заплатите,другите фенове и клуба-кучета ги яли!!!

  3. 14
    2

    Кои фенове са присъствали на срещата, тези от” списъка Молива”ли???

  4. 20
    6

    ПЛАТЕНИТЕ ФЕНЧЕТА СА ПОЛУЧИЛИ КИНТИ ДА ТРАЙКАТ БАЛЪЦИТЕ ДА ХОДЯТ НА МАЧОВЕ И ДА ПЛАЩАТ НА РУСКИТЕ БОКЛУЦИ

  5. 15
    4

    Ръководителите на канарчетата са намекнали, че не е изключено при определено благоприятно стечение на обстоятелства и добри резултати Рафаел Перейра от временен, да се превърне в постоянен старши-треньор.
    А вие драги фенове за какво мислите,че той беше сложен за треньор???! Ами защото е послушен! О,свещена простота!? Не видяхте ли как още в първият му мач Рабей започна като титуляр въпреки,че при Генчев бе обявен за неблагонадежден защото е бавен като спънат кон. Ами…другите там Акерета , Пунчец който стана за смях срещу Арда , Ето,о дето всеки мач го гонят и какво да ги изброявам… Вие си ги знаете. До болка са ви познати всичките. Цялата тая паплач дето за нищо не става. Не разбраха ли тия дето са начело на отбора,че с африканци и бракувани ИЧ-ове нищо няма да стане?! Футбол играят бразилците и аржентинците защото са научени как да играят. Веднъж вече ви дадох следният пример: Назначавате един дипломиран зъболекар на работа и го водите в кабинета. Казвате му:
    -Ето това ти е кабинета, ей там е стола , в оня шкаф са инструментите , а в другия там са лекарствата и упойките. Започвай да работиш!
    И той започва веднага защото е научен и знае какво трябва да прави и най-важното знае как да го направи. Докато тия африканци дето ги докараха тук като бракувано стадо нито са научени нито знаят какво да правят,или правят само това за което първично се сещат. Какви трябва да бъдат изискванията на новия треньор спрямо селекцията??! Ами на първо време бразилци , аржентинци и латиноамериканци… Сигурно има и добри африканци но там трябва да се гледа много внимателно защото повечето от тях са рискови попълнения.
    И какво се правят собственика и неговия екип,че нищо не разбират от футбол и от играчи. Те просто искат тънко да купуват за да може да продават после на дъмпингови цени за да върви алъш-вериша. Оборот да има… И накрая искам да направя една съпоставка… Помните ли Майкъл Чорни?! Той също беше руски евреин… Но каква разлика между него и Зингаревич!?!? Майкъл Чорни направи Левски няколко год. шампиони и не ги обремени с дългове. Накрая си тръгна принудително,но с гордо вдигната глава и остана завинаги в сърцата на феновете. Той направи така,че хората заговориха за Русия с голямо уважение и любов! И дори и сега след мача на Левски с Апоел Беер Шева се срещна с отбора и феновете в Тел Авив и се видя,че уважението е запазено и до днес и от двете страни и е взаимно
    И накрая.. Как мислите? Прилика явно има,но разлика усещате ли?? Каква???

    • 13
      1

      Не е изключено Рафаел Перейра от временен, наистина да се превърне в постоянен старши-треньор. Наистина не е изключено. Защото друг едва ли ще се навие да го ползват като параван,да прави каквото му кажат и да обира негативите. Перейра е част от стария екип и макар да твърди,че ще остане в отбора защото бил професионалист истината е,че той ще продължава същата политика на клуба каквато беше и досега.

    • 7
      1

      Тоя няма лиценз за ст.треньор! Кви срещи кви глупости са обстждани не знам?!?

  6. 20
    6

    “Ъ”-то е неизбежно удължаване на думата при говор на помак, писал се за банкер! Справка Адам Сотков! Обединен с бившия комсомолец и унищожител на Кремиковци Крушарски. Боклук до боклука, намерили пристан върху пришития към Пловдив “Велбъдж”. Безродници, приемащи всичко, плюскащи всичко, само и само да ги има на картата!

    • 6
      16

      За по- кратко кажи шампионът от 2004 и водачът в класирането 2023. А за по- голяма яснота добави ПЕТАТА от2019, купата и суперкупата от 2020 и 6-0…

      • 12

        И с това се изчерпва цялата история. През огромна част от съществуването си в Б група, комплекси и кълбета

  7. 4
    11

    Говорят си едни и същи неща по 100 пъти, явно помнят колкото маймунки. Но каквито футболистите, такива и феновете…

    Комик Коматево забавление всеки ден!

  8. 6
    4

    Лепилар, Ъ-то не в името на клуба и отбора,а от автентичената емблема !!!

  9. 3
    12

    Хаххахах цирка няма край. Фалита е неизбежен. Мислете за ново Ъ индианци.

Коментарите са затворени