Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) е домакин на Крумовград в мач от осмия кръг на Първа лига. Двубоят е в неделя (03.08) от 19:00 часа.

Някои oт играчите на “черно-белите” ще пропуснат срещата с “жълто-сините”. От клуба споделиха подробна информация за тяхното състояние:

Калоян Костов получи травма по време на изминалия мач с Хебър в Пазарджик. Той е със скъсан менискус, като по всяка вероятност ще бъде опериран. Калоян Костов със сигурност ще отсъства поне месец от терените.

Тодор Павлов претърпя операция на ингвинална херния през месец май. От тогава до сега той се включваше в тренировките на тима. Лошата новина е, че Тодор Павлов ще претърпи втора оперативна интервенция, която ще е на левия адуктор. Тя ще бъде извършена в понеделник (04.09).

Мартин Паскалев се контузи по време на сутрешната тренировка в деня на мача с Арда. Той се възстановява отлично към този момент, като има вероятност и да е на разположение на Александър Томаш за мача с Крумовград в неделя.

7 КОМЕНТАРИ

  1. О не. Вече 3 фирми искат блокиране на поръчката. Дано не са се усетили какви врътки правим тука, че си ебало майката. Саде локуту

  2. Със “сърце” и блъскане, подпирано от пари+ е нормално!
    Още играчи му е майката.
    И по двама трима аут след всеки мач!
    Само Локо!

    • Taзи жълта омраза и злоба едва не уби тошко неделев в грузия!Тази омраза и злоба доведоха до изгонването на жълтата легенда тошко и заменянето му с десетки анонимни негри!

    • 1
      2

      Абе тъп жълтур всички гледаме какви нередовни голове ви признават и какви измислени дузпи ви дават да ви еба майката умряла жълТУРСКА

      • А вашите редовни са, палячо? Първи сте и не може да се зарадвате. Само с Ботев се сравнявате. Та кой е колоса на Пловдив, мангал завистлив?

        • Хаха като гледам ти пишеш в нашите теми глупак 😂😂😂 ние си се радваме не се притеснявай за нас

Коментарите са затворени