Димитър Димитров-Херо няма да поеме Ботев Пловдив, съобщава dsport. Двете страни са се отдалечили във финалния етап от преговорите, които са се провели днес.

До вчера се смяташе, че Херо ще поеме „канарчетата“, като дори бе договорил хората, които ще влязат в неговия екип.

Оказа се обаче, че между него и спортния-директор Артур Платек са възникнали различия на гледните точки, свързани с правомощията на старши треньора.

Според информация на dsport Димитър Димитров е настоял пред ръководството на клуба, да бъдат освободени 8 от настоящите футболисти и да бъдат привлечени нови 8 човека.

56 КОМЕНТАРИ

 1. 4
  6

  Херо не е добър вариант за нас и аз лично се радвам че не се е получило.

  • Херо не е добър вариант за нас но Арур Платек и новите имена които се спрягат за треньори хептен не са за нас.

 2. 5
  2

  Айде Белият да идва и да се свършва с тази сапунка! Имало е грешка (мачът с шльокото), има и прошка!

 3. 7
  2

  Абе никой ли не помни как Цветан Василев почти веднага изгони Херо и Мъри заради далавери с играчи от румънското първенство? Сега няма вече трансфери, няма и комисионни и не щял! Ами дано и никога да не идва!!!

  • 4
   5

   Не е вярно това което казваш. Тръгна си по собствено желание.

  • 3
   1

   Не е вярно, че Цветан Василев е гонил Мъри и Херо. Истината е следната и е добре да не пишеш глупости. Първо Цветан Василев подкрепи Мъри въпреки, че голяма част от публиката вече беше се настроила срещу Стоилов.И въпреки това Цветан Василев застана зад него и никога не го е гонил.Обаче Мъри разбра, че готвят номер на КТБ и внезапно разтрогна и отиде в Астана. Херо пък бе назначен и на третия ден напусна точно заради сагата с КТБ. Всъщност и за двамата нещата, които се случиха, съвпаднаха точно с атаката към КТБ и са неразривно свързани точно с това.

   • Джони, препил си с червеното, бате. Херо е знаел за КТБ, а Пенев, който дойде след това не, айде малко по-логично!

  • 2
   2

   Всички папагали имами страхова невроза от Локо и белия един от тях

 4. 9
  5

  ПРОЧЕТЕТЕ КАКВО НАПИСАХ СУТРИНТА. НЯМА КАК ТРЕНЬОР ОТ РАНГА НА ХЕРО ДА ПРИЕМЕ НЯКОЙ КАТО ИЗРУДА ДА МУ Е ШЕФ, ДА МУ ПРАВИ СЕЛЕКЦИЯТА И ДА ОПРЕДЕЛЯ СХЕМАТА НА ИГРА! ХЕРО Е ЧОВЕКЪТ ДОКАРАЛ НАЙ ДОБРИТЕ СВОБОДНИ АГЕНТИ В БЪЛГАРИЯ! ЗИНГАРЕВИЧ САМО МОЖЕ ДА МЕЧТАЕ ЗА НЕГО. КОГАТО КАЗАХА, ЧЕ ХЕРО Е ПРИЕЛ УСЛОВИЯТА НА ЕВРЕИНА, ПОМИСЛИХ, ЧЕ ПОСЛЕДНИЯ СЕ Е ОТКАЗАЛ ОТ ИЗРУДА И ЩЕ ПРАВИ НОВА СЕЛЕКЦИЯ ПОД ДИКТОВКАТА МУ. НО ТОЙ СЕ Е ОПИТАЛ ДА ГО ПОДВЕДЕ КАКТО ПОДВЕДЕ ГЕНЧЕВ. ЯВНО, ЧЕ ТВЪРДОГЛАВОТО КОПЕЛЕ Е СБЪРКАЛ АДРЕСА! АЙДЕ СЕГА ДА ВИДИМ КОЙ ЩЕ Е НОВИЯ ПАРАВАН И ДО КОГА ЗИНГАРЕВИЧ ЩЕ ЗАДЪРЖИ АКЦИИТЕ. РАЗВРЪЗКАТА НАБЛИЖАВА. НАЙ КРАТЪК СРОК Е СЛЕД ИЗБОРИТЕ, НАЙ КЪСЕН Е СЛЕД КРАЯ НА ПОЛУСЕЗОНА! СБОГОМ БОКЛУЦИ, СБОГОМ БЕЗРОДНИЦИ! БОТЕВИСТИ ОБЕДИНЕТЕ СЕ КАТО ЮМРУК И ПОВЕДЕТЕ БОРБАТА ! ЖИВ Е ТОЙ, ЖИВ Е!

 5. 1
  9

  Стадион красавец ,базата им на европейско ниво,какво им липсва? Манталитет на граждани и разбира партията Майка

 6. 6
  7

  По добра новина от тази отдавна не бях чел. От 30 години съм ботевист и следя футбола в България и за мен Херо приключи като треньор още преди едни 17-18 години. От тогава където и да отиде само провали, мрънкане, рев и скандали. Най добре беше да дойде Станимир Стоилов но той трудно би си сложил главата в торбата при тези интриги в отбора. Според мен най добре да е някой който е играл в отбора и публиката го харесва, това би намалило напрежението между публика и играчи,както и между собственик и по крайни фенове.

  • 3
   1

   Не ставай смешен- това, което изброи за Херо важи в пълна степен и за Мъри- само дето него вече го видяхме колко струва! А по отношение на това да е играл в отбора, също е много тъпо, защото като треньори при нас са се изредили всички легенди- нищо! Сега Трифон Пачев е в школата – плюнки и по него- е кой да дойде?

   • Трифон Пачев легенда ли е на “Ботев ?

    • 3
     2

     На този му викаха Трифон тъпото! Провален централен нападател и крило, преквалифициран в десен БЕК! Селски БЕК! Ха ха ха!

  • Мъри е добър треньор но пак ще подарява мачове на говедата

 7. 11
  2

  Чакахме 10 години, за да имаме най-красивия стадион в България. Дочакахме!

  Ще дочакаме и отбор!

  Манго Джери да си гледа Мъни-минус и да не коментира по-обичания отбор на Пловдив.

   • 3
    1

    Така като ти гледам името, амуджата май си ти!

 8. 12
  6

  Защо се сърдим на Херо? Казал е, че 8 човека са за освобождаване и че иска повече правомощия. Пунчец, Ван Хертъм… да не ви ги изброявам! Балоянис и Попето на фона на другите ни играчи са като Марадона и Карека. Трябва да се освободят слабите играчи и да се вземат по-добри, ако искаме да гоним 6-цата.

  Колкото до Срутнежа – пичове, това е стадион, който се намира в парк Лаута. Единственото съоръжение в България, което се е самосрутило. Друго такова няма. Или бъркам?

  И не се отваряйте много Стиксове… бихте ли ни на Лаута с този супер слаб отбор? Не! Айде, улево!

 9. 7
  5

  ХЕРО МИНДИЛ ЩО ТЕЙ ПРАВИШ УА НА КОМУ НЪ УСТАВЯШ САЛ СТОЯН КАНАРА БЕЛКИМ НАМЕРИ НЯКУЙ ДРУГ ЛЕШПЕР ДА НЪ ЗЕМИ ИНАЧИ НЕЗНАМ

 10. 8
  6

  МИТКО КОМАНДОСА Е ВИНОВЕН НО НИЩО СВИКНАЛИ СМЕ СЕГА Е ВРЕМЕ ЗА КАКА РАДКА ЖЪЛТАТА ПИРАТКА И.. ОП СА.. ОП СА

 11. 10
  2

  Наистина спрете да пишете за Ботев,защото станахме за смях.

 12. 10
  4

  Стоян канара каза, че има готов човек да поеме греблата на потъващата гемия и това е бай Върбан от Стряма.

 13. 6
  4

  А когато Бутвфъ играеше в Стряма на Стоян канара селото оставаше само попа да се моли за победа ва да вейба.

 14. 10
  14

  Връщайте Николай Киров – Белия и да ги почваме !

  • 6
   5

   В Стряма още помним петата даже бат Стоян канара и на билборд я сложи ва да гоейба.

  • 7
   5

   Изчакайте да мине и втория мач с Локото и тогава върнете Белия че мамата се е ебало. Тоя пак ше се насере а още не е обяснил ко стана на финала.

   • 6
    4

    Подарихме ви го, за да ви има. Не е сложно да се осмисли. Ако го бяхте загубили, сега отборите в Пловдив щяха да са Ботев, Марица и Спартак.

  • БЕЛИЯТ ДА НЕ СЕ Е ПОБЪРКАЛ? БЕЗ СЕЛЕКЦИЯ, С ИЗРУДА НА ГЪРБА И АЛЧНИЯ ЕВРЕИН ЗА БОС! КАКВА ПЕРСПЕКТИВА САМО- СИГУРНО ИЗГОНВАНЕ СЛЕД 2 МАЧА!

 15. 7
  6

  Аз, Стоян канара съм горд, че понесох таз е.ня, а от петата и 6-те бахура се чувствам някак си като прероден ва да сейба

  • 8
   3

   Да си жив и здрав бат Стоене и ний стрямалий се чувстваме преродени от 6-те бахура ва да сейба.

 16. 7
  5

  Спряха поръчката за Джамията това ли да напише Андрей

 17. 11
  7

  “Аз симпатизирам на Локомотив Пловдив и съм горд с това!”

 18. 8
  6

  Хахахахха цирка няма край. Пак станахан за посмешиште жълтите индианци.

 19. 9
  3

  И с Херо и без Херо сезона е провал.По-важно е да разберем кои са продажните фенове от този прословут списък на Молива!

 20. 10
  10

  Поредна порция смях откъм Срутежа! Имайте малко милост,вече ми свършиха пуканките и бирата ха ха! А сега да не стане същото и с инфото за НАП!!!А?

  • 11
   7

   Ама си постояно в статиите за Ботев.Няма такъв кеф ако Буфер не прочете статия за Ботев не може да заспи

   • 6
    6

    Разбирам да сте в борба за титлата и да се радваш, че буферите прочитат статията, но когато Локомотивци отварят новина за ботевЪ само за да ви се смеят е нелогично. Наистина е глупаво да си бултрас, ти го плюеш с усмивка, а той ти благодари???

    АХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХААХ И наистина, жълтите нямат милост, всеки ден с бира и пуканки от цирк ботевЪ, без почивен ден са, но трябва да свукваме, те са така вече 30 години…

   • 5
    6

    Обиват ли петата и шесте шпека,жълт циганин?

   • 5
    3

    Ми много смях от към коматево. Как да пропусна тия лакърдии. Вий станахте за посмешище. Продължавайте все така. Айде ся и разработка по списъка на Карандаша!!!

  • 4
   5

   Я, я пак се сети, къде е срутежа! Коя трибуна се срути?

   • 3
    6

    Да де, ГОМНЕЖА,ГРАБЕЖА,СРУТЕЖА, става въпрос за едно и също леке в града ни!

 21. 4
  6

  Точно това очаквах от този. Таралеж в гащите е, хич не ни трябва.

  • 12
   1

   Херо е казал точно,че трябва да се изгонят футболисти което е самата истина.2 години само петнят фланелката Холандеца Секулич Пунчец и д-р.

   • 4
    5

    То хубаво, че трябва да ги изгонят, но тоя пич е едно голямо мрънкало. Соц треньор. Ще избутаме с него до 7-8 място и ще има мрънкане само по съдиите, по задкулисието и тва е.

Коментарите са затворени