Ръководството на ПФК Локомотив използва клубния сайт, за да направи официално съобщение, касаещо клубната политика относно изходящите трансфери. Повод за реакцията на черно-белите е появила се в различни сайтове “информация” за предстояща “сигурна” продажба на бразилската звезда Джовани:

Уважаеми Локомотивци,

Победният ход на любимия отбор продължава и това очевидно поражда желание за спекулации и опити за разбиване на прекрасната атмосфера, която сме изградили в клуба между ръководство, отбор и фенове.

Бихме искали да ви информираме, че последните “новини“ за изходящ трансфер на Джовани Бариани не отговарят на истината. В “Локомотив Пловдив“ не е пристигала оферта за Джовани, ръководството не е обсъждало негова продажба, дори напротив – намерението ни е да продължим заедно напред с победи и красиви игри.

Скъпи приятели в черно-бяло, от днес даваме възможност на всеки от вас, който има някакви въпроси, свързани с политиката на “Локомотив“ или поредните фалшиви медийни новини, да ги зададе официално на имейл: press@lokomotivpd.com. Ще получите точен и коректен отговор.

Не се поддавайте на провокации, продължаваме напред заедно – клуб, отбор и фенове.

От ръководството

14 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    1

    Кой сега отново в дънна риба?

      • 3
        2

        Дай хо на сестра си, манго

        • На макя ти го давам та да има за коричка хляб 😂😂😂😂

  2. 4
    5

    Дано е така!!!
    Само времето ще го докаже.

    Просто осъдете клеветниците.
    Не е лошо и да отговорите на пиянските братвеци на Чичовото с които явно се опита да урони престижа на отбора с лъжите си

  3. 6
    6

    Разбира се, че всички трябва да са заедно: “Клуб, отбор, фенове”! А, четвъртата съставка къде е? А? Съдийството! Не я зябрявяйте! Макар, че тя няма да ви се обиди, че не я афиширате! Важното е Мъни+ да си плаща вноските!

    • 6
      2

      И ТИ ЛИ СИ В СПИСЪКА НА МОЛИВА??? А ПОМАЧЕ???МНОГИ ГО РАЗБИРАШ ВНОСКИТЕ!КАЖИ НЕЩО И ЗА СОБСТВЕНИКА НА ОТБОР,КОЙТО Е ГЕНЕРАЛЕН СПОНСОР НА ЦЯЛОТО ПЪРВЕНСТВО А ТАКЪВ НА ДВЕ ТРЕТИ ОТ ОТБОРИТЕ В БЪЛГАРИЯ!?КАЖИ И ЗА ДРУГИЯ СОБСВЕНК НА ОТБОР,КОЙТО ПЪК ДЪРЖИ ТВ ПРАВАТА НА ВСИЧКИ БГ ОТБОРИ!?ТАМ НЯМА КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ???А ЗАБРАВИХ КАЖИ И ЗА АНЦУГА И КАРАНДАША КАК РАБОТЯТ ЗА ДВА ОТБОРА ЕДНОВРЕМЕННО???

      • 3
        3

        Дааааа, братовчед съм на Адамчо, сега ще проверя пишката. Може пък да е резната. Ама като е все в буферски усти, кой я гледа рязана ли е или не?

        • Евнух, какви пишки сънуваш!? Аз лично отрязах на жълтата сган мюмюнчетата на финала!

    • 5
      4

      Селски всички ГОЛЕМИ ОТБОРИ В СВЕТА СА ПОДКРЕПЯНИ ОТ СЪДИИТЕ. Свиквай с този факт. И Рееа и Барса, и Милан и Юве и Манчо и Ливърпу и Байрн, така сме мощните и силни клубове по света. Няма да свирят за някви мишки като вас, дето никой не ви знае по селата хахахаха

      • 4
        5

        Между големи отбори по света и кюстендилски навлеци в Бг има разлика!

        • Тъпото приселниче от харманлийските села,помаците от родопската яка и по-късно сгодени с циганите от Столипиново от Челсито,тръгнали да пишат за някакви кюстендилски навлеци!?Жълто изродче,вие индианците сте чуждите в този град и такива ще останете до саморазподането си !

    • 4
      3

      Тя е за жълтите.
      Всички видяха как победиха вчера след неотсъден двоен фал…

Коментарите са затворени