Треньорът на Хебър Любослав Пенев не бе доволен от съдийството при загубата на своя отбор с 3:4 от Локомотив Пловдив. Специалистът похвали играчите си, но отправи критики към реферите.

“Искам да похваля момчетата, играхме много добре, продължаваме да израстваме. Не съм съгласен как се ръководи така срещу нас мача. В три от головете на Локомотив Пловдив трябваше да се вземе отношение. Знам кой е собственикът на Локомотив и знам какъв надпис носят на гърба. Не съм изненадан. Много е лесно да свириш срещу Хебър”, започна той.

“Не разваляме празника, а футбола. Нямат право да се подиграват по този начин. Имаше две чисти дузпи, не се разгледоха. Момчетата перфектни, допуснахме голове, но казах защо не сме крайният победител. Основният виновник минава много бързо през тунела”, продължи треньорът на Хебър.

“Трябва да подобрим много неща. Обясних защо не взехме трите точки. Дано обърнат внимание. Много често започна да се случва на нас. Не го мисля следващия мач. Важно е как са играчите и как ще се възстановят. Много добре вървим, играчите са перфектни и положително настроени”, завърши Любослав Пенев.

15 КОМЕНТАРИ

 1. 2
  2

  Чичо ти прост като коматевец ама ти счупи тъпомери с твоите изказвания. Две дузпи видял! Ти май си гледал друг мач по делфина ти. Айде оди да духаш супата.

 2. 2
  5

  Едномъдия някак удобно пропуска че Кабов трябваше да бъде изгонен поне 2 пъти. Дузпи му се преискала. Защо, бе чичо?
  Така става когато човек няма достойнство и си търси оправдание внаги – заприличва на Вили Овчата глава…

 3. 2
  6

  АХАХХА ЖЪЛТИТЕ НИ ПРИЯТЕЛКИ СЕ ПУКАТ ОТ ЯД 🤣🤣🤣 ЖЪЛТУРИ ПРОСТИ В ПЛОВДИВ СТЕ НИ ГОСТИ!!! СМЪРДИТЕ НА ПОТ И ОЦЕТ ЖЪЛТИ СПЕРМОЯДИ 7 ПОЛЯНИ ВЕЧНО НАЕБАНИ 🤣🤣🤣🤣 БАНДА ГОРЕ РЪЦЕТЕ ПОЗДРАВИ ОТ ОЖБОЛТ ПЕТАТА И ЧЕСТИТ ВИ СТАДИОН 🤣🤣🤣

   • 2
    1

    Не така бреееее … който кълне му се връща лошо. Ботяф фен ли си, къв уй си не знам ама се вижда че си един кривоглав селянин, вонящ на тор.

 4. 8
  4

  Господа, Цигани, Турци, Арменци, взехте си трите точки. Не е лошо да пийте по една бира и да оставите човека да каже поредната истина за отбора ви!

  • 2
   1

   Ааа , още Гагаузи , Копанари , Евреи , Кюрди , Калайджии , Каканари все са докомотивци ! Арменците вече далеч не са докото , повечето по млади всички са за Ботев

 5. 5
  7

  Чичовото все ще намери начин да усмърди хубавия мач със селски лакърдии.

 6. 18
  7

  На циганьорите от лаута пак са заложени много пари. Смърди та се не трае

   • 1
    3

    още не. не са излязли доматито…. откъде пари? шилето го изядоха още лани

 7. 7
  14

  Няма ли кой да даде кърпички на чичовия ревльо са си избърше сополите.

Коментарите са затворени