В Ботев Пловдив продължават сондажите за нов старши-треньор на тима. Те са ситгнали и до Македония, научи PlovdivDerby.com.

Междувременно в медиите се появи информация, че Николай Киров също има шанс да се завърне при канарчетата, но по информация на PlovdivDerby.com това е по-малко вероятно. Киров има сериозни лични проблеми в момента, свързани със здравето на свой роднина. Не е ясно и до колко Зингаревич би се доверил отново на български специалист.

Колегите от Тема спорт публикуваха информация, че израелски специалист може да поеме жълто-черните. Вече били установени контакти с него от страна на сънародника му Даниел Коен, който е шеф на школата и на хартия старши треньор на дубъла.

Водени са разговори и с бивш играч на Интер и Рома от 90-те години на миналия век. Става въпрос за 54-годишният Джанлука Феста. В момента той е без работа, а за последно е водил гръцкия елитен Ламия. Там е бил начело още на Аполон Смирнис и Лариса. В Италия работи силно в елитния Каляри и Комо. В Сардиния е бил част и от школата, където постига добри резултати. Бившият защитник прави име като играч и във Висшата лига, където носи екипите на Мидълзбро и Портсмут. Кариерата му започва в Каляри.

9 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    Белия по-добре да не идва!
    Само ще се включи в някакви филми, ще падаме от Горно нанадолнище и ще си уронва престижа на горе -долу добър треньор.
    Само ще си трови нервите с тия тъмничките, пък и с явно неадекватния руски мошеник .

  2. 2
    2

    Когото и да назначат за треньор, нищо няма да се промени докато руският “милиардер” командва играта. Той си пере мръсните пари а наивниците, чакат ли чакат, нещо да се промени.

  3. 10
    5

    Как да се завърне Белият,като той не е напускал отбора,жълтите,безмозъчни управници го изгониха най-позорно!

    • После защо им се подиграваме на безмозъчните бегачи от четирима кипърци.Един от най-добрите треньори в България,да го изгониш така позорно!След него наистина спряха да съществуват.Добре,че се появи техния съживител Изрудин Валетич,както те го наричат,за да спрат да падат с 6:0!Глупаците си бутнаха стадиона и след това 10 години нямаше къде да играят.Даваха им лиценз от съжаление.

      • 3
        1

        А вашият лиценз от какво е? На строеж играе ли се футбол? Сектор за гости? Минаха 6 кръга. Така че я си еби майката циганска. Мангал проЗ.

  4. Футболния меринджей юлчето ангелов от маричката
    8
    3

    А в Буркина Фасо проверите ли?

  5. 12
    6

    Понеже мозъците са ви с големината на фъстък,ще ви подскажа на кого да се обадите,щото вие няма да се сетите сами.Белия не знам къде е треньор,ама ако не искате да изпадате,му се обадете,дори лично му организирайте ескорт,докарайте си го,и колкото пари каже,толкова му дайте.

  6. 11
    2

    Какви “сондажи” бе, това си е жива мъка! Да намериш водач на тия несретници?!

Коментарите са затворени