Треньорът на Спартак Данаил Бачков също взе отношение по обвиненията от страна на Сливен към пловдивския клуб. Публикуваме позицията на Бачков без редакторска намеса:

 

Така, време е и аз да си изкажа мнението по повод така коментираният мач срещу ФК Сливен, мислех да не обръщам внимание на думите на техния президент но нямаше как когато се засяга пряко нашият клуб и моите футболисти а и както винаги типично по нашенски искаме да прехвърлим проблема и вината от болната глава на здравата и да се оправдаваме!!
Започвам от самото начало преди срещата!! Гостите от Сливен дойдоха наистина с млад отбор като единствено Иван Стоянов(който мисля че е играещ треньор)беше на игрището и игра първото полувреме! Преди началото на срещата гостите ни помолха да им услужим с чорапи за срещата че те нямали били ги забравили или нещо подобно,но ние разполагахме само с едни такива на стадиона,в последния момент те намериха отнякъде чорапи!!
След това в нашата съблекалня влезе едно момче от техният отбор и ни помоли да им услужим с потници че те нямали,дадохме им такива!! Колкото до самата среща още от самото начало на мача предвещаваше какво ще се случи(наистина не съм очаквал и аз че ще се получи такъв резултат)и смея да твърдя че нашия отбор игра на 20 процента от своите възможности и въпреки това се стигна до този резултат! Какво трябваше да направим ние като отбор?? Да не се явим за второто полувреме ли??? И питам аз къде е вината тук на Спартак Пловдив?? Аз не виждам такава!! След края на мача лично аз влезнах на игрището да успокоявам плачещите и тръшнали се на земята млади футболисти на Сливен защото наистина ме заболя за тях, същото правеха и футболистите от моя отбор!!! Жалкото е че не видях това да го прави някой от ръководството на ФК Сливен защото на мача нямаше такова! Мача на Сливен в първия кръг в Съединение горе долу вървеше по същия сценарий но къде отличните намеси на вратаря къде пропилените с лека ръка положения се стигна “само” до 11:00!!!И последно имам чувството че ще има още такива резултати,дано да не съм прав!!!

6 КОМЕНТАРИ

 1. 4
  1

  Бачков смешник натегач на ръководството.Ако си мъж и треньор с достойнство никога няма да допуснеш такава гавра..виждаш как върви резолтата да неможеш да ги спреш но след 5 -6 гол е ясен победителя.Кажи им да разиграват топката не е нужно всяка атака да е гол…Да знаеш в живота всичко се връща…Помни го !!! ..Не ми гледай онива село Съединение те са селяни ,теса бити и мн скоро пак ще ги бият с такива резолтати..Ти си Спартак Пливдив Малумник..дали ще вкараш 21 или 5 всее зимат 3 точки..ти гониш голова разлика ако накрая опреш до нея Бахта в треньора значи където си цяла година си спал…

 2. 1
  1

  Че нямали регламент на каква възраст да играят деца на 14 години при мъжкият футбол.Пълен хаус .

 3. 4
  4

  Ще го кажа пак – големите отбори не унижават деца! За това се обясняват цял ден днес, защото са гузни пред себе си. Което все пак е добре – може би са осъзнали нещо. Дано! Не са виновни , че са играли срещу деца, но ако бяха спрели на 10 или 12 сега щяха да ги сочат за пример и пак щяха да имат същия точков актив. Но да си голям е призвание, не го могат всички. За едно е прав тоя сливенски анонимник – в Спартак са комплексирани, защото са отхвърлени от други клубове, за това се доказват, но не е това начина.

  • 4
   1

   А какво правят деца на терена , играейки мъжки футбол? Пуснали са деца да ги унижават и после другите били виновни

   • Не става дума за вина и за чувство за доблест. Никой не е казал, че са виновни. Те излизат и играят.

Коментарите са затворени