Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш говори след победата с 4:3 над Хебър. Успехът беше шести пореден за “смърфовете”, които оглавиха временното класиране.

“Второто полувреме не съм доволен, отстъпихме изцяло инициативата. Искам да похваля футболистите си за това, което направиха през първото полувреме. Да вкараш четири гола значи, че правиш всичко със сърце. Обичам човек да влага сърцето си в това, което прави. Браво на футболистите и благодаря на феновете. Този спектакъл е за феновете. Аз като треньор не съм доволен, защото можеше да решим по-рано мача. Това значи, че има какво да работим”, започна Томаш.

“Не допуснахме тактическа нестабилност. Теренът не отговаря за професионален футбол. Противникът беше агресивен срещу нас. Трябва да се подобряваме и да влагаме сърцето си”.

“Напълно наясно съм къде се намира нашия отбор. Ние сме в процес на изграждане. Футболът е за феновете, но трябва да охладим страстите. Имаме много път да извървим, за да се превърнем в отбора, който искам да бъдем. И аз мечтая, но съм реалист”.

“Постоянно комуникираме с ръковоството. Ако излезе футболист, който може да вдигне класата на нашия отбор, ще го привлечем. Ако не – оставаме в този състав. Това, което се случва в момента е само благодарение на футболистите”, заяви Томаш.

3 КОМЕНТАРИ

 1. 2
  5

  Браво Томаш, “Човек е голям, колкото са големи мечтите му”! А, отбора му е голям, колкото е голям “Мъни+” му!

 2. Томаш,няма как ий така да се появи футболист правещи разлика! Трябва вие да го търсите,намерите и да го доведете! Трябват ти не един,а поне трима! Та ние нямаме дори и пълна група за мача!

 3. 7
  1

  Саше, продължавай да работиш по същият начин. Вярно, нивата е дълга но с оглед на моментното състояние на евро-участниците ни, накрая всичко може да се случи. Отборът ни е много добре балансиран и заслугата за това е предимно твоя.

Коментарите са затворени