Тодор Неделев напоследък не получава много шансове за изява в Лудогорец. 30-годишният плеймейтък акостира на „Хювефарма Арена“ през февруари, като за момента няма основна роля в тима на разградчани.

Напоследък отново се появиха информации, че Неделев е пред завръщане в любимия си Ботев Пловдив. SportLive.bg потърси за коментар агента на футболиста Иван Чворович, който разясни пред медията ни каква е ситуацията около клиента му.

– Г-н Чворович, напоследък Тодор Неделев не получава шансове за изява в Лудогорец. Има ли някакъв проблем около него?

– За всички е учудващо, че не получава шансове. И аз не мога да разбера защо. Това явно е треньорско решение.

– Здравословни или други проблеми няма, нали, защото не са обявени такива?

– В момента няма проблеми. В началото, когато пристигна имаше една контузия. Вече е здрав и всичко е точно с него. Просто става въпрос за треньорско решение.

– За пореден път се появиха информации, че от Ботев Пловдив желаят да си го върнат. Каква е ситуацията и има ли някакви индикации от някоя от заинтересованите страни за подобен трансфер, независимо под каква форма?

– Аз лично не съм получавал подобно обаждане. Тошко също не знае. Според мен са спекулации по различни вестници и издания. До нас не е достигнала подобна информация.

Той има действащ договор за още 3 години. Ако има нещо…

– Налице ли е друга опция за негов трансфер – интерес от друг български клуб или от чужбина?

– За Неделев винаги има други опции. Той отскоро е в Лудогорец и се надяваме, че ще се наложи в отбора и ще покаже защо е един от най-добрите футболисти в България.

– Това означава ли, че в момента има интерес към него от други клубове?

– Има, но аз не мога да коментирам конкретни отбори и други подробности.

– От България или от чужбина?

– Има и от България, има и от чужбина.

– Възможно ли е да смени отбора до затварянето на трансферния прозорец?

– Може. Докато не приключи трансферния прозорец, всичко е възможно да се случи. Във футбола трябва да очакваме всичко.

Пак ще кажа обаче, че той има договор с Лудогорец. В момента основната му цел е да се утвърди в отбора.

– Доколкото Ви разбирам, Ботев Пловдив не е сред желаещите Тодор Неделев.

– Не. За Ботев Пловдив са спекулации.

 

6 КОМЕНТАРИ

  1. 9
    1

    Една “звезда” трябва да бъде търсена, а не тя да търси отбор! Напълно съм съгласен и с колегата “АЗ”. Но, има и друго! Нима най-големите в световния футбол, които са спечелили за редица поколения напред, не могат да се “скрият” зад някой договор? Могат! Но, те за това са много големи, защото живеят за да играят. А, наш, Тошко ще си отседи трите години и после ще му дадем да поддържа парка в Белозем, хей така за кеф. Важното е неговичката да е щастлива от голямата пара. Да си една от безспорните звезди в една страна, отбора ти да е играл за титла, купа, сега ново първенство и мачове в Европа, а ти да не вдигнеш бунт, че си на пейката и да крепиш кълките на жена ти. Да та ева и в “звездата”. Извинявай Тошко, пиша тези думи с болка. Намери в интернет един филм от 60-те – “Център нападателя умря призори” аржентински. И запомни, че не напразно нашия патрон Христо Ботев е написал: “Човек за парата си изяда и гомната” /месата е късна редакция/. Жалко за теб, момче!

  2. 6
    4

    Здравейти ! Много му се иска на моя Тодор Терзийски да се върне в Ботев, но аз – Анита Неделева, не му позволявам. Много ми е добре в Разград. Има мудерни бутици, рокли и много готени футболни сапруги, с които пием турско кафе на главната в Разград .

  3. 6
    1

    Тошко е футболист тип 80-те години!
    Нещо като Начко Михайлов, който го е гледал ще розбере.
    Няма шанс в съвременен отбор.
    Половин отбор трябва да му осигурява пространство за да “раздава” пасове на супер нападател като Роналдо!

  4. 8
    6

    Тошко идва на Лаута, да пори жълти трътки. Тогава вече ще стане страшно.

Коментарите са затворени