Бившият старши-треньор на Левски Станимир Стоилов не пожела да коментира пред репортер на PlovivDerby.com, дали е прекратил преговорите с канарчетата или продължава да води такива.

“Знам за какво ме търсите, но нямам коментар. В момента съм в отпуска и не се занимавам с футбол. Нямам коментар по темата”, заяви Стоилов след въпрос на нашия репотер: “Водите или още преговори с Ботев Пд или те вече са приключили?”.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    3

    Колко е велик???? Един средна класа треньор който където и да отиде се прави на “велик” но действията и резултатите посредствени….. не ви трябва и с него и без него 3-4!!! Ганчев също е прехвален но се видя че няма визия за футбола.

  2. 15
    4

    Мъри, може да е велик треньор, но и от “Ботев” и от “Левски” си тръгна поради една, единствена причина, макар и изразена по различен начин. Обадете се и питайте Цв. Василев, какво разкри за тренсферите от Румъния, а Сираков да Ви каже, какво отказа на Мъри!

  3. 11
    10

    Кой луд ще се наеме да е треньор на Ботев на Зинги? Търсете треньор от друг континент – Африка например!

  4. 6
    11

    Аз имам чест, не мога да съм със зелена перука, червен нос , бяла боя по лицето, устни от червило и костюм с цветовете на дъгата! Аз клоун НИКОГА няма да стана, но това са изискванията на г-н Зингаревич, за да станеш ботевист…

Коментарите са затворени