Голяма част от феновете на Ботев Пловдив, които вчера се събраха на Колежа, за да дискутират ситуацията в клуба, са си тръгнали малко, след като бизнесменът Илиян Филипов се е появил на стадион Христо Ботев.

PlovdivDerby.com научи, че това действие било продиктувано от желанието на привържениците да запазят неутралитет в разразилата се разправия между Зингаревич и Филипов.

Както още вчера ви информирахме феновете на Ботев Пд са решили по време на срещата да дадат още 2 седмици толеранс на руския бизнесмен, който стартира сериозна чистка в администрацията на клуба, която до този момент обаче, засегна само българи. Точно българин обаче бе привлечен като административен директор – Радостин Кишишев.

8 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    1

    Опааа, клоакчУ фекалоффф /наш андрешко спасов/ налапа малката сплескана чурка на бай цингаревич и взе да я джвака усърдно. Бравос андрешко.

  2. 6
    8

    Вън руските уличници и техните подлоги от Ботев !

  3. 14
    10

    Зингата си намери човек за маса – Кишката. Ноздоровье, братя!

  4. 13
    12

    Настрадин Зингаревич и Илиянчо плейна дпс подлогата. Каква идилия, какви видни хора начело на боталик сопот.

  5. 11
    9

    ГА НЕ ДАВА КИФТЕТА И ПЕПСИ КО ДА СТОЙМ? ЗИНГАТА ДАВА КИНТИ ЖЪ СНИ МУ ВЕРНИ ДОКЪТ ДАВА АЙЙЙ КЪНАРЙЕЕЕЕЕЙ

  6. 14
    11

    НЕ 2 СЕДМИЦИ, 20 СЕДМИЦИ ДА МУ ДАДАТ ПАК ТАЯ. ТОЙ ОТБОР НЯМА ДА ПРАВИ. НЕГОВАТА ЦЕЛ Я ВИДЯХМЕ. ДОКАРВА РАЗНИ ЧЕРНИЛКИ С ОБЕЩАНИЕТО ДА ГИ ПРОДАДЕ НЯКЪДЕ В ЕВРОПА, ИЛИ РУСИЯ, ПОИГРАВАТ МАЛКО ЗА ИМИДЖ И ТРАНСФЕР. ТУК ДОБЪР ФУТБОЛИСТ НЯМА ДА СЕ ЗАДЪРЖИ. А ОТБОР БЕЗ ОБИГРАВАНЕ НЕ СТАВА. А КОЛКО ТРЕНЬОРА СМЕНИ? ЗАЩО? ЗАЩОТО ГИ ПРОВАЛЯ С НЕГОВАТА ТРАНСФЕРНА ПОЛИТИКА. ПЪРВО ВЗЕМА ФУТБОЛИСТИ ПОСОЧЕНИ НЕ ОТ ТРЕНЬОРА, А ОТ ИЗРУДА. А ИЗРУДА ХАРЕСВА БЕГАЧИ, БЕЗ ФУТБОЛЕН ИНТЕЛЕКТ, ПОСЛУШКОВЦИ, КОИТО МОЖЕ ДА МАНИПУЛИРА. ВТОРО: СЕЛЕКЦИЯТА СЕ ПРАВИ СЛЕД ПРОВЕДЕНАТА ПРЕДСЕЗОННА ПОДГОТОВКА. ВЗЕТИТЕ ФУТБОЛИСТИ НЕ СА ВЪВ ФОРМА И НЕ СЕ ПОЗНАВАТ, КАМО ЛИ ДА ИГРАЯТ КАТО ОТБОР. ТРЕТО: ПРОДАВА НАЙ ДОБРИТЕ ФУТБОЛИСТИ, СЛЕД ПОДГОТОВКАТА ЗА ШАМПИОНАТА И ПО ВРЕМЕ НА СТАРТА НА ШАМПИОНАТА. ТОВА РАЗБИВА, ОБЕЗКЪРВЯВА ОТБОРА. ЧЕТВЪРТО, ТРЕНЬОР, КОЙТО УСПЕЕ ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ДА ПОСТИГНЕ НЯКАКВИ УСПЕХИ, ТОЙ ГО ГОНИ, ЗАЩОТО ПРАВЕЛ ОТБОР, А НЕ ОБИГРАВАЛ МЛАДИТЕ МУ ГАЗЕЛИ. Е, НАЛАГА СЕ ИЗВОДА, ЧЕ ОТБОРА ЩОМ ПЕЧЕЛИ ТРЕНЬОРА СЕ УВОЛНЯВА И ОТБОРА ЩОМ ГУБИ, ПАК ТРЕНЬОРА СЕ УВОЛНЯВА. И ФЕНОВЕТЕ ЧАКАТ ПАК, СЛЕД КУП ЛЪЖИ И ОБЕЩАНИЯ. ТОЗИ ЧОВЕК СИ ПРАВИ МАЙТАП С ТРЕНЬОРИ, С ФУТБОЛИСТИ И С ФЕНОВЕ. ЕТО ЗАЩО ДОБРИТЕ БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДИ ФУТБОЛИСТИ ОТКАЗВАТ ДА ДОЙДАТ. ЕТО ЗАЩО СУПАТА И МЪРЛЬО НЕ ДОЙДОХА. ЕТО ЗАЩО АЗ КАЗАХ, ЧЕ ГЕНЧЕВ Е НАИВНИК. ДА БАЗАТА Е ХУБАВА, ДА СТАДИОНА Е КРАСАВЕЦ, ПАРИТЕ СА ДОБРИ, НО…. СОБСТВЕНИКА Е БОКЛУК. ТОЗИ ЧОВЕК, ОСВЕН ДА СИ ИГРАЕ С ХОРАТА, ДРУГО НЕ ЗНАЕ. ХАЙДЕ ЧАКАЙТЕ ГО СЕГА. СЛЕД 2 СЕДМИЦИ ПАК ЩЕ ВИ ПОВТАРЯМ СЪЩОТО. ЗНАМ, ЧЕ НАДЕЖДАТА ПРОДАВА. ЗНАМ, ЧЕ ОБЕЩАНИЯТА ПРОДАВАТ, НО ОТВОРЕТЕ ОЧИ, ПОГЛЕДНЕТЕ НАЗАД, ВИЖТЕ, РАЗБЕРЕТЕ И ЗАПЛЮЙТЕ. ТОВА НЕ Е НАШИЯ ЧОВЕК! ТРЯБВА ДА ТЪРСИМ ДРУГ! НЕ ЧАКАЙТЕ, А ТЪРСЕТЕ РЕШЕНИЕ. ВТОРИ ЦЕЦО ЕДВА ЛИ ЩЕ ИМА! УСПЕХ!

  7. 24
    8

    Зинги изгони предателите – тези, които работеха срещу този, който им дава заплатите и срещу Ботев Пловдив. Нали Валентич и Тимур си тръгнаха, кой още чужденец да изгони? Време беше Молива и свитата му да си тръгнат от клуба, защото настройваха футболисти и персонал срещу собственика.

  8. 10
    9

    То им стана навик да си тръгват преди края з😂😂😂 особенно на този стадион

Коментарите са затворени