Босът на ПИМК Илиян Филипов публикува чатове с Антон Зингаревич и назова 16 лъжи, като ги нарече: “Торбата с лъжите на Настрадин Зингаревич и Хитър Ослан”

1-ва лъжа: При взимането на акциите и обещание към жълто черната общност – Голямото израстване на Ботев Пловдив
2-ра лъжа: Издръжката на клуба без заеми от Настрадин Зингаревич – клуба е задлъжнял с много милиони към него!
3-та лъжа: Продажба на акции водене на преговори – По договор със сдружение Ботев Пловдив, Настрадин Зингаревич НЯМА право да продаде акциите без одобрение на общо събрание на сдружение Ботев!
4-та лъжа: Американска група, към която съм имал някакви интереси – Нито познавам, нито съм разговарял с каквито и да е групи, за да продавам нещо, което не притежавам! В продължение на това ще кажа, че никога не съм искал да съм президент и не съм искал акциите на клуба, а само да помагам!
5-та лъжа: Обещание на среща с феновете в неговия скайбокс, че Ботев ще е в топ 3 – в присъствие на най-малко 10 фена
6-та лъжа: Бизнеса не помагал на Настрадин Зингаревич – По моя счетоводна информация за една година с бизнеса събрахме 2 млн 712 хил лв. 912 хил от ПИМК, 1 млн 800 хил от мои партньори, приятели, доставчици и хора, милеещи за нашия клуб. Искам да подчертая, че всеки един от нас, даваше тези пари на милиардера Настрадин Зингаревич и нито един от нас не е по-богат от него финансово, но е по-богат душевно!
7-ма лъжа: При първата ни среща обеща, че всеки месец ще получаваме всички плащания и разходи на клуба. Това стана на срещата в моя офис. И след като бизнеса започне да помага ние ще получаваме тази справка. Естествено голяма лъжа!
8-ма лъжа: Участието ми във взимане на решения в Ботев Пловдив – Не съм бил юридически никакъв в клуба, за да се внушават такива заключения!
9-та лъжа: Наслагване на мнение, че ми е фалшива подкрепата – В две мои декларации, категорично съм подкрепил Настрадин Зингаревич и застанах рамо до рамо до него на пресконференцията, за да сваля напрежението от него, защото мислех че ще поведе клуба в правилна посока.
10-та лъжа: Бил съм говорил много – Да може би, но имаме най-красивият стадион, като той ще стане още по-красив. А Настрадин Зингаревич плаща за него 5000 лв месечно в сравнение с ЦСКА за своя стадион „Българска Армия“, във вида в който всички го знаете, плаща 117 хил лв месечно.
11-та лъжа: Прочетох, че съм бил кандидат за борда на директорите на Ботев – ГОЛЯМА ЛЪЖА ! Беше ми предложено от Хитър Осран да вляза на негово място като предложението дойде лично от него, а не от Настрадин Зингаревич. НЕ ВЛЯЗОХ, именно поради съдържанието на тази декларация!
12-та лъжа Хора от бизнеса на Пловдив обяснявали на Настрадин, че съм бил човек, който ще го излъже – Категорично, нито Настрадин, нито Хитър не познаваха никого от бизнеса при първото им идване в Пловдив. Над 90% от контактите им ги създадох АЗ. А и не знам човек, който може да убеди 50 фирми да помагат на милиардер да е лъжец.
13-та лъжа: Генчев не иска Янис Карабельов – Това е голяма лъжа! Аз лично съм разговарял с него.
14-та лъжа: Кристиан Димитров – лично предложих на Настрадин, когато Кристиан беше в ФК КЛУЖ да го вземем в Ботев за 1 год, като аз лично ще му плащам заплатата, но той ми отговори, че е много бавен, може да проверите GPS на Джаспър и Пунчец, които са като трабанче в сравнение с Кристиан Димитров.
15-та лъжа: Аз съм бил избрал Станислав Генчев – Потвърждавам, че съм твърдо подкрепил профила на Станислав Генчев за треньор и който и до днес подкрепям. За нас беше много важно Ботев да има български треньор, за да знае обществото какво се случва в клуба. За това беше важен неговият избор. Първият избор на Настрадин Зингаревич беше Станимир Стоилов, който обаче отказа след чакане от 2 седмици. При среща, на която имаше много хора, изненадващо за всички нас, Настрадин Зингаревич ни обяви, че негов избор за треньор е Любослав Пенев. Ние всички отговорихме, че нямаме против щом е българин, но докато течеше този разговор, Зингаревич получи СМС от Пенев, който вдигна двойно парите си и получи отказ. Именно след това Настрадин взе решение, че ще разговаря със Станислав Генчев, който беше и последният вариант за треньор на Ботев Пловдив. ПАК КАЗВАМ, на тази среща имаше много хора, свидетели, което много лесно може да се докаже.
16 -та лъжа: По повод нощното ревливо видео, в което Настрадин се обръща към цялата ботевистка общност и говори за нашето бъдеще – Важно е да кажа и няколко цитата от него с доказателства по повод публиката на Ботев Пловдив за случилото се след мача с Локомотив София:
1-ВИ ЦИТАТ: „ПУБЛИКАТА НА БОТЕВ Е В СРЕДНОВЕКОВИЕТО.“
2РИ ЦИТАТ : „ТОВА СА ПСЕВДОФЕНОВЕ, КОИТО ПОЗОРЯТ КЛУБА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ.“
3-ТИ ЦИТАТ: „НИКАКЪВ СПОНСОР НЯМА ДА ДОЙДЕ В ТОЗИ БАРДАК!“
П.С.:
Уважаеми Ботевисти,
Нека всеки един от вас, който е имал контакти с Настрадин Зингаревич и Хитър Ослан да установи какви лъжи могат да излязат от тяхната торбичка. Когато сме обединени, тогава сме най-силни! Не позволявайте задкулисието и интригите да съсипят нашия клуб!
С Уважение,
Илиян Филипов

21 КОМЕНТАРИ

 1. Аз тук виждам само едно. Груба намеса от един строител в управлението на футболен клуб. Уволнява Бруно, назначава Генчев…..мие си ръцете с феновете. Абсолютно самозабравил се и нагъл селянин излезе тоя Филипов.

 2. Ние стрямалий най-обичаме Пинко да на пори на задна ва да гоейба.

 3. 1
  1

  Баси цирка, като ви разправях колко е проЗта тая кукла на конци, не ми вярвахте

 4. 2
  1

  Ама хубаво замези от стадиона, а?

 5. ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФ с клоакомотифф ф серсету!:)))))))))))
  2
  2

  НИЙ СТУЛЮПИНЦИ ДА СИ ГЛЕДЪМИ УТБОРА НА СЕРСЕТУ КЛОАКУМУТИФ И ДА СБИРЪМИ БАКЪР И ВЕЛПАПЕ!!! НЕМАМИ РАБУТА ПРИ ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!! НАШТУ РАБУТА Е ПРИ КАЗАНИТИ!!! ПУФ ПАФ!

 6. 3
  1

  Не се сърдете на Фекала, той е просто продукт на хилядите мъже които са се празнили в майка му.Повечето отзад !

 7. 5
  1

  Много е курвенско да запазваш чатове и после да ги публикуваш. Никога един уважаващ себе си мъж не би го направил. Това само показва нивото ти.

  • 2
   1

   Помака на български неможе да пише на руски отличник

 8. 2. Някога, Когато още прохождаше в бизнеса, близо две години с Пенко ме въртяхте да ви работя, но без договор и отговорности за вас. Бяхте дребни риби с дребни номера. Сега сте едри риби и номерата ви са едри. Но, не излагайте “Ботев”!

 9. 5
  3

  Илиане, на какво разчиташ? Хем да си г-н Никой, хем да командваш парада. Не става така! И друго, до вчера си бъркахте по дупките, днес взехте да ни обяснявате на какво мирише! Това, че си излагате е ваш проблем, но излагате и всички нас и най-вече “Ботев”!

 10. 3
  3

  При нас винаги е имало нещо тъмно. Нито милиардера е милиардер, нито Илиан е човек на който може да се вярва напълно. Но е факт!!!! Че ако не беше Илиан, стадион нямаше да има. Друг е въпроса какво го е водило стадиона да бъде завършен, печалба или любов към клуба. Но е факт че натискаше да бъде завършен. В същото време Антон З. също казва истини. Около него има българи с интереси. Има интреганти. Всичко е за пари!!! Лобита. От всичко това страда Любимия ни Ботев!

 11. 4
  2

  Истината е по средата. Всеки има право да изрази мнение на кой да вярва. Истината обаче е една! Защо не играе Бароан?! От тук трябва да се тръгне. Лош или добър характер, той все е пак е не лош нападател

  • Да на който Не “требваше” Пшибаше Голия..

 12. 9
  2

  Къде бяха тия всички бизнесмени преди Зинго .Що не поеха Ботев,а сега пискат. Късно е чадо. Пак си купи влак не Ботев.

 13. 10
  1

  КРАДЕЦА ВИКА, ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА. АХ ИЛЯНЧО ВИЕ КАКВА ЛИСУНГЕРИ СТЕ С АЧО МОКРАТА БУЗА.

 14. 4
  8

  Защо,да се разкара,ако се окаже прав?Човека изреди сума ти точки,по които Зингаревич може и да лъже.Филипов е ботевист и сигурно повече го интересува Ботев , отколкото Зингаревич,който се интересува само от пари и бизнес.

 15. 7
  1

  Остана и тоя мушенник да се намърда в Ботев. Боже, Боже.

 16. 9
  5

  Иланчо, интригант долен, разкарай се, ти, Ачо и шайката около вас.

Коментарите са затворени