Привърженик на Ботев Пловдив ни изпрати снимки от централния вход на Колежа. Фотосите говорят сами за напрежението, което е надвиснало на жълто-черните.

Не е ясно, за кой е бил частния кордон, като разбира се предполага, че той е организиран за Антон Зингаревич. Руският бизнесмен обаче не се е възползвал от него, заяви нашия читател.

Причината полицията да се събере пред главния вход може да се търси и в това, че феновете на канарчетата от Южната трибуна напуснаха сектора 3-4 минути преди края на срещата и беше много вероятно да се появят точно пред този вход. В крайна сметка това не се случи.

Припомняме ви, че вчера за мача между Ботев и Крумовград бяха ангажирани около 300 униформени, някои от които тежко оборудвани. Феновете бяха претърсвани щателно на влизане, бяха им изисквани лични карти и бяха снимани с полицейски дрон.

Антон Зингаревич присъства на мача, като го изгледа от скайбокса, който се ползва от ръководството на клуба. Там бе и новият спортен директор Артур Платек.

8 КОМЕНТАРИ

  1. Е, ми, нормално е! Няма полицай, който да не е от тази категория!

  2. ВСИЧКИ ВЪН- ВСИЧКИ ВЪН- ВСИЧКИ ВЪН

    Цяла нощ това сънувам- как си гоним играчите, не се трае, накрая и аз излезнах от вкъщи. Толкова срамен Ботев никога не е имало!

  3. 4
    8

    Стана обяд, а няма смях с ботевЪ??? Пловдив дерби, вземете интервю на някой жълтур, смехът е гарантиран! Не бива да се дава почивка на бултрасЪ, те разбират само от подигравки и от поляни. Затворили са човки като умрял папагал, но на умрял папагал се вади задължително нож, за да е пълна гаврата в жълто…

    • 8
      5

      Нашите фенове поне знаят Български и е възможно да се изиска интервю. На вашите фенове ще трябва преводач – ромско/български. Така че гледай си насрания отбор и си трай за ножовете да не седнеш на шише, цинго.

      • 3
        1

        Ела да ни правиш свирки на колежа. Ще те снимаме с дрон и ше в пълвн цирк и смеххх…

  4. 5
    1

    Извинявайте, но материала ви е за малоумни. Не, че не сме, щом още поддържаме това жалко подобие на отбор, но има нещо и гнило и много гнусно в цялата работа. Аз, не залагам на футболни резултати, но не може да не направи вмечатление, че полицайте, бяха “поръчани” още предния ден. Какво да мисля, освен това, че някой, от предния ден е знаел крайния резултат, респ. реакцията на публиката!

    • 6
      3

      Когато на стадиона е пълно с умствено изостанали е нормално да има полиция!

Коментарите са затворени