Феновете на Ботев Пловдив ще се съберат утре и ще проведат среща по между си, на която ще обсъдят ситуацията, в която се намира клуба и посоката, в която привържениците ще насочат своите действия. Срещата е организирана от Обединени фракции Бултрас.

Ето и съобщението за нея:

“Уважаеми Ботевисти,

Обединени фракции Бултрас канят всички, милеещи за жълто-черната идея, да дойдат утре, 22.08.2023 г., в 19:00 ч. на централната трибуна (сектор А) на стадион “Христо Ботев”, за да проведем отворена среща, на която да чуем всички мнения за ситуацията, в която се намират отборът и клубът ни.

Ще се опитаме да запознаем присъстващите с хронологията на всички срещи, които Бултрас са правили до момента с мажоритарния собственик.

Очакваме всеки заинтересован да бъде на стадиона, за да решим всички заедно в каква посока ще поемем от тук нататък.”

10 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    6

    Ахахаххаха ЖЪЛТИ СПЕРМОЯДИ МАРШ ОТ ГРАДА НИ ЧЕ СМЪРДИТЕ НА ПОТ И ОЦЕТ! ТЕЖКА Е СЪДБАТА НА ЖЪЛТИЯ ПОТНИК! МАРШ НА БАЗИЧКАТА ЧЕ ВСЕ ЕДНО СТЕ НАКАЗАНИ БЕЗ ПУБЛИКА ВСЕКИ МАЧ!! 7 ПОЛЯНИ ВЕЧНО НАЕБАНИ!! ПУБЛИЧЕН ДОМ КОПНЕЖА ВСЕКИ ИДВА ЕБЕ И СИ ХОДИ 🤣🤣🤣

  2. А ва пичуи! Искам да ви отпера един въпрос, ама честно: оти куцо, кьораво и сакато са ибава с нази, гаче ли сни ут някво село ва? То верно, чи язика съм ут селу, ама нашту любимо Ботяв си е създадин у града… Ама я! Кът сни ут Ботяв и давай ся- сичкити да сни селяндури и кюнлии…

  3. 3
    9

    Дадено ли е разрешение от Общината на една престъпна групировка да се събира на Общинския стадион???!!! Редно е да се плати наем, за да се ползва стадионът! Не може всеки престъпник да казва отивам на Колежа на среща!

    Да се плати наем, да се наемат 300-400 полицая и дрон! Общината да не спи!!!

    • Ще те чакаме! Да увиснеш! Другото са си наши дертове!

    • Догодина пак 😂😂ама ,съмнява ме !Само си си и отново скубане на папагали 😂😂😂

  4. 1
    5

    На срещата колко кючекини ще има като на жълтата Коледа? Осигурени ли са салати и мезета с ракия? Ще има ли пак момичета по гащи като на Жълтата Коледа?

    • 1
      2

      Я ши взема думашна каймЪ вчера га поведохме с 1:0 дядо заколи кравата ма нали видя ко стана накрая сране до ушите… та каймътЪ от мен ма някой трябва да я умеси на кифтета!

  5. 1
    4

    Ще се решава колко повече пари да се искат от Зингаревич? Клуб 500 ще има ново име…

Коментарите са затворени