Човекът отговарящ за изходящите трансфери в Ботев Пловдив Тимур Дагуев публикува много остро “стори” в своя личен фейсбук профил. Припомняме ви, че вчера той бе една от темите, които феновете повдигнаха пред Антон Зингаревич. Руският бизнесмен призна, че между него и Станислав Генчев има конфликт и поради тази причина вече Дагуев не се меси в селекцията, а само отговаря за изходящите трансфери, без вече да е част от клуба.

“Направих всичко по силите си. С цялото ми уважение. И с чиста съвест. Да се боря с един идиот, който просо лъже всеки ден, не е интересно за мен изобщо. Защо не е интересно? Защото той е слаб опонент и не е никакъв мъж за мен. Нещастно момче отвътре. Празен. Най-големият лъжец, който съм виждал. Най-големият интригант, който съм виждал. Господ вижда всичко и времето ще разкрие всичко. Много съм горд с моята работа в тези 3 години. Това никой не може да ми го отнеме. може да се биете по между си, колкото си искате, вече не е проблем. Направих всичко, което считах че е за доброто на клуба през тези 3 години. Успех.”

32 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    ЦИГАНИТЕ ПАК СА ТУК.ВЪВ ВСЯКА ТЕМА ЗА БОТЕВ.ПРЕЗ МИНУТИ С РАЗЛИЧНИ НИКОВЕ.РАДВАЙТЕ СЕ НА ВАШИТЕ УСПЕХИ МАНГАЛИ ЗЛОБНИ

  2. 4
    2

    Според мен доста(левскари, така определени софиянци придошли от къде ли не започнаха да се овъртат около базата и стадиона, при лаута е същата работа………..

  3. 4
    3

    ДРЪШ СА УА ИДЬОТЕ ИЗРУДА Е С ТЕБИ

  4. 25
    3

    МОЛЯ ГОСПОДАТА ОТ ЛОКО ДА СИ ГЛЕДАТ ОТБОРА И ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С НАС! ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗЯВЛЕНИЯТА НА ДАГУЕВ И ШЕФА МУ ЗИНГАРЕВИЧ ИСКАМ ДА ОТБЕЛЕЖА СЛЕДНОТО:
    1. ГЕНЧЕВ Е ОТСКОРО В БОТЕВ. АКО ТОЙ Е ПРОБЛЕМА СЕГА, КОЙ БЕШЕ ПРОБЛЕМА ВЪВ ВРЕМЕТО ПРЕДИ НЕГО?
    2.КОЙ ПРОДАДЕ НАЙ ДОБРИТЕ ФУТБОЛИСТИ, КОЙ ПРЕОТСТЪПИ НАЙ ДОБРИТЕ ФУТБОЛИСТИ И ТО СЛЕД ПРОВЕДЕНА ПРЕДСЕЗОННА ПОДГОТОВКА И НЕПОСРЕДСТВЕНО ПРЕДИ СТАРТА НА ПОЛУСЕЗОНА? КОЙ БЕ ДАГУЕВ -ИДИОТА ЛИ? ЗНАЧИ ТИ СИ ИДИОТА
    3.ПРЕДИ ТОВА КОПИЧ СЪГРАДИ ОТБОР, КОЙТО ЗАПОЧНА ДА ЖЪНЕ ПОБЕДИ. КОЙ ГО ИЗГОНИ, ЗАЩОТО ГРАДИЛ ОТБОР, А НЕ ОБИГРАВАЛ МЛАДИТЕ АФРИКАНЦИ? ИДИОТА ЛИ – ЗНАЧИ ИДИОТИТЕ СТЕ ВИЕ – ДАГУЕВ И ЗИНГАРЕВИЧ!
    4. СЛЕД БРОНЗА, ПРЕДИ УЧАСТИЕТО В ЕВРОТУРНИРИТЕ, КОЙ РАЗПРОДАДЕ НАЙ ДОБРИТЕ ФУТБОЛИСТИ? – ИДИОТА ЛИ? ЗНАЧИ ИДИОТИТЕ СА ВАЛЕНТИЧ И ЗИНГАРЕВИЧ!
    5. ДАГУЕВ, ТИ НЕ ОТГОВАРЯШ ЗА ВХОДЯЩИТЕ ТРАНСФЕРИ. А КОЙ ОТГОВАРЯ ТОГАВА? ВАЛЕНТИЧ, МИШКАТА, КОЯТО СЕ КРИЕ, ИЛИ АЛЧНИЯ ЕВРЕИН? КАК НОВИЯ ТРЕНЬОР ДА НАПРАВИ ОТБОР С ФУТБОЛИСТИ, КОИТО ЕДВА НЕ ИЗПАДНАХА, А ПРОДАДОХТЕ И НАЙ ДОБРИТЕ АФРИКАНЦИ?
    6. ГЕНЧЕВ ИСКАЛ ФУТБОЛИСТИ НАД 28 Г. АМИ ФУТБОЛИСТИТЕ, ПОД 28 Г. СА НАЙ СКЪПИ. ВИЕ ПАРИ ЗА ВЕТЕРАНИ НЕ ДАВАТЕ, КАМО ЛИ ДА КУПИТЕ НАЙ СКЪПИТЕ ФУТБОЛИСТИ.
    7. ОТ КАК СТЕ ДОШЛИ, НАШАТА РОДНА ШКОЛА Я СЪСИПАХТЕ. НЕ СТЕ ВКАРАЛИ ЕДИН МЛАДЕЖ В ПЪРВИЯ ОТБОР.
    8. ОТ КАК ДОЙДОХТЕ, ПРОДАДОХТЕ ВСИЧКИ, КОИТО БЯХА СТИГНАЛИ ДО НАЦИОНАЛНИ ОТБОРИ!
    9. РАЗБИХТЕ ОТБОРА, РАЗДЕЛЯЙКИ ГО НА АФРИКАНЦИ И БЪЛГАРИ, ХРИСТИЯНИ И МЮСОЛМАНИ, ЧУЖДЕНЦИ И МЕСТНИ!
    10. ДАГУЕВ, КОГАТО РАЗДАВАШ ЕПИТЕТИ НА НОВИЯ ТРЕНЬОР, ТРЯБВА ДА ПОСОЧИШ АРГУМЕНТИ, ТАКА, КАКТО АЗ СЪМ НАПРАВИЛ ПО ГОРЕ!
    НЕ ТЕ ПОЗНАВАМ ДОБРЕ ЗА ДА ТИ ПОСОЧА КАКЪВ СИ ТИ. МОЖЕ БИ СИ ИДИОТ, МОЖЕ БИ СИ ПИЯНДЕ, ИЛИ ПРОСТО ГЛУПАК. СИГУРЕН СЪМ В ЕДНО – АКО ЗИНГАРЕВИЧ НЕ ТИ БЕШЕ ШЕФ, ОТДАВНА ДА СИ ПОЛУЧИЛ ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ!
    ГЕНЧЕВ, НЕ МУ СЕ ВЪРЗВАЙ НА ТОЗИ, БАЧКАЙ И ИЗНАСЯЙ ЦЯЛАТА ИНФОРНАЦИЯ, ПРЕДИ И СКЕД КАТО СИ ТРЪГНЕШ. ЗАБЛУДЕНИТЕ БОТЕВИСТИ ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ ПЪЛНАТА ИСТИНА! УСПЕХ!

    • 7
      13

      Един честен ботевист, нека знаят ботевистите, треньорът им е идиот и тях направи на идиоти!

  5. 12
    10

    Генчев , най-добре да си тръгне .Той е треньор за отбор пълен с можещи ,знаещи и опитни футболисти.Ако остане нищо добро не чака Ботев.Никой от младите няма да има и малко развитие.

  6. 14
    3

    Позор! Един азиатски рязан читак си прави реклама на гърба на отбора. Ботев взе трето място с нормални футболисти и няколко младока. Случи се нелепата катастрофа с Неделев, последвана от методичното освобождаване от отбора на всеки с опит, вкл. Неделев и заместването им с младежи, които каквито и качества да имат, няма ли кой да ги поведе и да определя поведението им на терена, резултат няма да имат. Азиатеца продава и се гордее с това, а треньора е длъжен след всеки трансфер да търси ново решение и се съобразява с решението, донесло пари на чорбаджията, а за него остават проблемите.

    • 5
      10

      За да спре да те боли направи като Майкъл Джексън… смени си цвета на кожата. Тогава ще се радваш на хилядите негри в ботевЪ! Тов ае вашата съдба- НЕГРИ И ПОЗОР…

      • 5
        1

        Обещал съм ти да ти помогна, да изпълниш твоето обещание…

    • 12
      1

      Какви футболисти- играчи от втора датска дивизия- пред изпадане оттам! Видя се , че с тях не може, но благодарение на таланта на Неделев и късмета се добрахме до трето място. Точно тогава трябваше да надградим отбора за европейските клубни турнири , а ние нищо не направихме и отпаднахме от един кипърски слабак! Оттам тръгна и разрухата в отбора и така досега!

  7. 5
    11

    само циганина ботевъ 2010.

  8. 6
    9

    Цигански катун и, кигански номера от фатмата.

  9. 16
    1

    Колко е добро или лошо- вижда се от състоянието на отбора вече година и половина- с бюджет като за трето място най- малко ние второ първенство сме сред изпадащите!Трансферите са хаотични, без никаква логика, в това число и смяната на треньори също! Това, че е допуснат конфликт между треньор и част от ръководството също говори за липса на организация и стратегия в клуба. Изпуска се невероятната инерция от новия стадион и енергията на публиката, а чутото вчера само потвърждава преброените дни на Генчев в Ботев!

  10. 10
    4

    Ако си горд с работата си през поседните три години е ясно кой е идиота!

    • 5
      10

      ботевЪ взе медал за първи път от незапомнени времена при Тимур. Ако Тимурчо е идиот, представи си 30 години без медал и вашата гордост от това.

      Идиотът е един и той е бултрас! Вместо да се радвате, вие си РАЗРУШИХТЕ отбора, преди това РАЗРУШИХТЕ и стадиона! Когато си идиот се събираш с идиоти, ето го резултата СРАМ СРАМ СРАМ…

  11. 9
    1

    То какво стана на тази среща, вместо да се оправят нещата то по зле стават. Само резили.

  12. 6
    3

    Добре бе при циганите когато някой напуска взима микрофона и пее с агитката, а този Тимур Дагуев псува хамалски треньора и се гордее с това. Явно и той напуска,но Станислав Генчев е опозорен. Как се работи така??????????????

  13. 7
    7

    Имаме новина, днес станислав генчев не е говорил, тоест не е лъгал. А г-н Тимур казва, че генчев лъже всеки ден. Днес има мач на насилвания Колеж, в 21:00 генчев ще говори, ще слушаме лъжите му. Циркът няма край!

    Какво ли са ни приготвили жълтите за обяд? Сутринта беше запомняще се, никога директор не е наричал треньор с толкова обидни думи- ИДИОТ, НЕ МЪЖ, абе накратко БОКЛУК…

    • 6
      3

      Ами за обяд ви е приготвено жълто,да ви е сладко на припозналите Велбъжд!/Левски Кюстендил/

  14. 10
    2

    Е, не мога , отговарял Тимур за изходящите трансфери, н о не бил част от клуба. Все едно да кажеш аз ям, но не ходя до тоалетна:))) И г-н Тимур нарича станислав генчев идиот, интригант, лицемер, НЕ мъж, лъжец, празен отвътре, нещастник, слаб характер???

    Ами станиславчо да заведе едно дело за обида,за да вземе някой лев, че дните му в цирк ботевЪ са преброени.

  15. 5
    4

    Тъкмо циркът беше намалял и си викам, че сутринта ще е скучна, но цирк ботевЪ няма спирка и почивка. Директор в ботевЪ заявява в прав текст , че треньорът на ботевЪ е идиот! ПОВТАРЯМ ИДИОТ…

    Благодаря ви отново , жълтури, наистоина радвате. А определение за мъртъв отбор е това да радваш кръвния враг…

    • 7
      2

      Ясно е, че Ботев интересува повече буферите отколкото собствения им отбор. И дори победите и първото място ги радват по-малко от руските неразбории в Ботев.

      • 5
        4

        Циганският отбор е от ГОМНЕЖА.

    • 8
      2

      Абе мангал прост,недоклатен
      Какво само слухтиш и си пъхаш сополивия нос в статии за отбора на Пловдив?
      Гледай си там циганското отборче и не се меси в работата на големите клубове!
      Да не ти се види тясно Столипиново!
      Разбра ли бе,лайнар смотан,миризлив???

    • 5
      3

      Ей какъф, най големия цирк сте вие:

      Томаш ВЪН

      Взехте да биете ОП ТОМАШ НАЙ ДОБРИЯ ТРЕНЬОР ВСИЧКИ НА СТАДИОНА.

      Смешниците от двора на вси

    • 2
      3

      То за какво друго да се радваш,Велбъжд е на първо место,ама не Локо а Велбъжд!За какво да се радва човек?

  16. 7
    3

    Отивай си, но не забравяй че те чака кожения бич, където и да си. Трагик.

Коментарите са затворени