Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Станислав Генчев определи група от 20 футболисти за двубоя с Крумовград.

Срещата е днес от 19:00ч на стадион “Христо Ботев” в Пловдив.

В групата се завръщат изтърпелият наказание поради червен картон Антонио Перера, възстановилият се от контузия Атанас Чернев, както и новото попълнение на тима – Ивелин Попов.

Избраните 20 на Станислав Генчев: Ханкич, Кайзер, Херман, Тамм, Секулич, Попов, Фаустас, Акере, Минков, Перера, Ннади, Рабей, Ван Хертъм, Работов, Карабельов, Балтанов, Балоянис, Пунчец, Чернев и Колев.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    3

    КЪНАРЙЕ БРАТЯ ДЖЕНДЪРЙЕ ДАНО НЕСКА НАЩЕ ГЮВЕНДИЙ ДА НИ ПУСНАТ НЯКУЙ ГОЛ АМА И НИЙ ТРЯВА ДА УЦЕЛИМ ВРАТЪТЪ

  2. 2
    2

    И пак тъПунчец,много езле.Карабельов-пълна дупка,Минков и той не става,черните ме знаят къде са,литовеца,ван Хертъм,не ми се изброява повече.С тези изпадаме,дано да съм лош пророк.Като че ли и Генчев толкова си може,да връщат Белия.Мое мнение.

  3. 1
    2

    Стоян каза чи гой гледал тоа мач. Жа бийм ва!!

  4. 7
    2

    Нищо не става от Генчев, ще се убедите с времето. Ясно, дава му се кредит на доверие, но… Нищо не се вижда, освен че е българин и приказки, много приказки.
    Оправдания, колкото искаш. За какво ни е Попов, Миланов, ако щеш и Неделев. Клуб на пенсионера ли ще правим?
    Кога ще дадем шанс на Папазов, примерно.
    Кога ще научи Е’то и Ннади, да не си вадят тъпи картони всеки мач. Ако не става да не ги пуска. Кой ще научи Ннади да рита топката, не може да оцели вратата от 13 метра. Ако не става, да не го пуска.
    Мое мнение, не претендирам, че съм прав, дано греша.
    Халфовете ни, не могат да си подадат 5 паса, камо ли да дадът хубав извеждащ.
    Ннади и Е’то само я мачкат тая топка, въртят се с нея и правят тъпи фалове. Добре, ако не треньора, кой трябва да ги коригира?
    И ако не става и не могат, ДА НЕ ГИ ПУСКА!
    Бароан, не е нищо особено, но взима заплата. Все е с характер, ако треньорът не може да се справи с него…. Най-лесно е да го извади от състава, нали не му плаща той заплатата.
    Аз искам да го накара да играе за Ботев и да е мотивиран да даде всичко от себе си за отбора.
    Извинявам се, но това е работата на треньора. Да научи младите да играят футбол, да може да мотивира всички играчи, независимо от различните им характери и да улучи правилните позиции на футболистите.
    Акере не бил бек. Колко време го слушаме, ами пусни го крило и пусни Папазов. Минков не бил бек, ами той и крило не е, но….
    Приказки, приказки.
    Не съм фен на Зингаревич, според мен, без него ще е по-добре. Но и Генчев не ми прави добро впечатление, за сега.

Коментарите са затворени