Собственикът на Крумовград Басри Саров говори пред “Тема Спорт” преди гостуването на Ботев Пловдив в неделя и след хубавата победа над ЦСКА 1948 с 1:0 у дома в последния кръг.

“Отборът е в супер настроение. Работят здраво и се надявам да продължават в същия дух. Преотстъпените от Ботев (Димитър Тонев и Бисер Бонев), доколкото знам, няма да могат да вземат участие в двубоя, но съм сигурен, че съотборниците им ще дадат всичко от себе си и ще се справят в тяхно отсъствие”, каза Саров.

Той коментира и спекулациите, че Крумовград и Ботев Пловдив са свързани помежду си, които се подсилват от факта, че новакът в елита домакинства на базата на “жълто-черните” в Коматево, а треньор им е бившият наставник на дубъла на “канарите” Неманя Миланович. Освен всичко друго двата клуба имат и общи спонсори.

“Нямаме нищо общо с Ботев. Ще играем на максимума на възможностите си, както във всеки мач. Ще има феърплей и който е по-добър, ще победи. Пожелавам им успех, но се надявам ние да спечелим трите точки”, категоричен бе Саров.

5 КОМЕНТАРИ

  1. Здрав мач, здрав мач, че колко да е здрав този мач, вие Хората за серсеми ли ги имате, разследващи да не спите.

  2. Ние ядем колците с доматите, не се напрягай толкова!!!

  3. По здрав мач от всякога. Момчетата на Ботев, срещу неърчвтага на Бо! тев

  4. 3
    1

    Посмали малко,че даже и врабчетата разбраха!!!

  5. 5
    5

    Пожелаваш успех на съперника в жълто, но щяло да има здрав мач???

Коментарите са затворени