Собственикът на Ботев Пловдив Антон Зингаревич ще има важна среща с фенове, общественици и ветерани на клуба. Тя ще се проведе днес от 19:00 часа в пловдивския хотел Йегерхоф. Предполага се, че една от теми на разговор на нея ще бъде желанието на бултрасите на „Колежа“ да се завърне Тодор Неделев. Любимецът на феновете тотално изпадна в немилост при Ивайло Петев в Лудогорец и от началото на сезона е играл в два мача. Както е известно, Зингаревич и Неделев се разделиха с конфликт, но преди няколко дни Ботев привлече Ивелин Попов, който е голям приятел на Неделев и ситуацията може да претърпи промяна.

Със сигурност друга основна тема ще е Тимур Дагуев, който феновете на канарчетата търсиха на базата след загубата от Хебър в Пазарджик. Както вече стана известно бившият помощник-треньор на Валентич с неясни в момента функции в клуба, е уличен в изпращането на скандални смс-и в посока треньора на Ботев Пд и някои играчи, за които се подозира, че Дагуев има личен интерес.

Припомняме, че срещата бе поискана от ултрасите на канарчетата преди десетина дни, когато те разпространиха остра декларация. Желанието на по крайните фенове бе срещата да е в по-тесен формат, но руският собственик на канарчетата промени това. Вчера се появи подробна инфомрация за срещата и се оказа, че тя няма да се състои нито на стадиона, нито на базата на канарчетата. Освен това Зингаревич покани широк кръг от хора, сред които ветерани и общественици. На срещата вече е ясно, че ще присъстват и множество медии.

PlovdivDerby.com научи, че от Ботев Пд са наели частна фирма, която да се грижи за реда, а в същото време и полицията се е самосезирала, и униформените също ще присъстват пред въпросния хотел.

7 КОМЕНТАРИ

  1. Много е приятно да те бият,гонят и плюят чорбарци на собствения ни стадион!Но ние винаги сме свикнали да ни онуждат и това ни харесва защото сме от другия бряг

  2. Попитайте Зингаревич и за школата.
    Доволен ли е от управлението на Пачев и неговият екип ?
    Доволен ли е , че школата от години не произвежда футболисти ?
    Интересува ли го въобще школата която е в “будна кома” от години или не?
    И ако го интересува защо Пачев и неговата “нищо неправеща” група продължава да е там и защо няма промени?

  3. 3
    8

    Не пропускайте, руснак ще насилва издигащи турското знаме! Напълно безплатно и наживо жълтите мюсюлмани ще разтворят задни бузи, за да си вземат по 500 лева…

  4. 3
    6

    Ботевистите да си решават или Тодор Неделев или победа над Крумовград. Как да вземем три точки без да платим??? А и Тошко доказа, че не става дори за резерва в Лудогорец, а нали знаете, че ние ще ги спираме лудогорци?

  5. 3
    7

    Лично поканихме полицията, трябва да ни пазят. Пловдив не е безопасен, не ни се бяга пак както с кипърците.

    • 5
      2

      А на теб бяга ли ти се както срещу чорбата на собствения стадион ,боклук?

Коментарите са затворени