Локомотив Пловдив постигна вчера пета поредна победа и след 6-я кръг в шампионата е едноличен лидер в класирането. Смърфовете са в прекрасна форма, а наставникът Александър Томаш вкара тима в победен ритъм. И пред Диема, и след това на пресконференцията пред медиите специалистът изказа специални благодарности към психоложката на тима. Томаш обаче хърли в пространството и следната реплика: “Виждам неща, които не ми харесват, но не ми е работа да коментирам, има си ръководство, което да се справя с тях.” Въпросното изказване бе направено от Томаш пред колегите от Диема.

В същото време вчера направи впечатление, че крайният бранител Матеус получи микрофона от играча на мача Пепи Андреев. Матеус подхвана на развален български една от песните на агитката на пловдивчани, а след това последва негова много емоционална реакция.

Той покри лицето си с ръце и се върна към съотборниците си, където веднага бе прегърнат от капитана Димитър Илиев и други футболисти. Според информация на PlovdivDerby.com Матеус е пред трансфер в Азербайджан. Това ще е втори трансфер в тази посока, осъществен от Локо Пд в този трансферен прозорец, след като в същата държава отиде и Зебли.

Днес собственикът на черно-белите Адам Сотков спази традицията и поздрави през социалните мрежи привържениците на тима.

2 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    1

    Ръководство и клуб, заедно? Това няма как да стане г-н Сотков, след като вие продавате основни играчи на клуба без да сте осигурили техни заместници. От тези продажби печелите само вие а клубът от лидер в първенството, съвсем скоро ще се свлече в зоната на изпадащите. Феновете с право негодуват и вие вече си навлекохте гнева им. Ако нямате средства за издръжка на клуба, просто се оттеглете. Локомотив го е имало, ще го има и след вас.

Коментарите са затворени