Собственикът на Ботев (Пд) Антон Зингаревич ще има важна среща с привърженици на отбора. Тя ще се проведе утре (19 август) от 19,00 часа в една от конферентните зали на хотел “Йегерхоф”.

Очаква се на разговорите да присъстват представители на Сдружение ПФК Ботев, Фондация Жълто и Черно, Обединени фракции “Бултрас” и ветерани на клуба, но не е изключено да има и представители на местната и държавна власт.

Идеята на руския бизнесмен е тези срещи да се превърнат в традиция и на тях да се обсъждат въпроси относно развитието на “жълто-черния” клуб. Според запознати Антон Зингаревич ще опита да намали напрежението в Ботев, както и увеличаващото се негативно отношение към него от страна на феновете.

Припомняме, че след края на двубоя срещу Арда, който бе загубен с 0:3, от трибуните на стадион “Христо Ботев” се чуха доста вулгарни обиди към собственика на клуба.

4 КОМЕНТАРИ

  1. ЗИНГАРЕВИЧ ЩЕ СЕ СРЕЩНЕ СЪС СВОИТЕ ЛАСКАТЕЛИ. НЯМА ДА ИМА КРИТИЧНИ ВЪПРОСИ, НЯМА ДА ИМА ИСТИНСКИ РАЗГОВОР, А САМО ЕДНО ЛИЗАНЕ И ЦЕЛУВАНЕ ПО ЗАДНИТЕ ЧАСТИ. А ВИЕ ПЛОВДИВ ДЕРБИ ЩЕ БЪДЕТЕ ЗАЛИВАНИ С ЦИГАНСКИТЕ ПОСТОВЕ НА ТРОЛОВЕТЕ НА ИЗРУДА. ЯВНО Е, ЧЕ НЕ ЖЕЛАЕТЕ СМИСЛЕНА КРИТИКА НА УПРАВЛЯВАЩОТО ТЯЛО НА БОТЕВ, Т.Е. НА ЕВРЕИНА И НЕГОВИЯ СОЛТАШАК ИЗРУДА! Е ЩЕ ПОЛУЧИТЕ НАГРАДА- ЩЕ ВИ ПУСКАТ НА СТАДИОНА БЕЗПЛАТНО И ЩЕ ВИ ДАВАТ ИНТЕРВЮТА! ВИЕ ПРЕДАВАТЕ ВАШИТЕ ЧИТАТЕЛИ, А ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА! НАЙ МАЛКО ТЕЗИ, НА КОИТО СЕ СЛАГАТЕ!

  2. КОЙ ИЗТРИ ПОСТОВЕТЕ, КОИТО БЯХМЕ НАПИСАЛИ? И ВИЕ ЛИ СТЕ СЕ ПРОДАЛИ НА ЕВРЕИНА? ЕТО ЗАТОВА НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ!

  3. 5
    5

    Ще договорят договора за охрана от бултрас , магазина и повече кеш за да не му се мрънка и да си прави квото иска

Коментарите са затворени