Веднага след като се договориха с Ивелин Попов от Ботев Пловдив правят опити да вкарат още опит и класа в състава на Станислав Генчев. Под тепетата усилено се говори, че жълто-черните за започнали сондажи по връщането на Тодор Неделев и привличането на Георги Миланов.

Първият си тръгна след като Валентич на бързо прие офертата за него от Лудогорец, с вторият е свободен агент и все още не успява да се разбере с Левски по евентуално завръщане на Герена. И двамата играчи са в много добри приятелски от отношения с Ивелин Попов и жълто-черните се надяват именно това да им повлияе.

Същевременно Тошко Неделев среща трудности в Лудогорец и дори не попадна в групата за дербито с ЦСКА- София. Ботев Пд продължава опитите да привлече Димитър Митков от Локо Сф, но все още високата цена от 250 000 евро е пречка за осъществяването на трансфера. Както вече писахме по информация на PlovdivDerby.com столичани искат половин милион лева, защото дължат 50% от следващ трансфер на нападателя на Лудогорец. Ботев към този момент пък са готови да платят 150 000 евро.

Жълто-черните са хвърлили око и на централен бранител от чужбина, научи още PlovdivDerby.com.

21 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    2

    пълен да ви бъде цирка , оня само мрънкаше, че мачове не трябва да се отлагат , а трябва да се играе през три дни , че спортна форма се губело , а в същото време отлагаше . Гледай Мърльо сега как се играе не , като теб специалисте !

    • 3
      3

      то голям успех да привлечеш попито, видяхме и него играе ганкената .

  2. 8
    2

    Не съм сигурен дали да приемаме алчния предател…..
    Който излъга че не е получавал договор…

  3. 4
    6

    КЪНАРЙЕ БРАТЯ ДЖЕНДЪРЙЕ ЗБЪДНА СА МИЧТАТА НА СЕКИ БОТЕВИС ДА ИГРАЯТ КЮЧЕК ПОПЕТО МАНГАЛА И ТОШУ ПОЛИГЛОТА АЙЙЙ КЪНАРЙЕЕЕЕЕЙ

  4. 6
    3

    ТРАНСФЕРИТЕ НА ТЕЗИ ПРЕСТАРЕЛИ ФУТБОЛИСТИ СА ДЕЛО НА ИЗРУДА. ТОЙ ИСКА ДА ДОКАЖЕ, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СА ПЪЛНА НУЛА КАТО ФУТБОЛИСТИ. ИСКА ДА ДОКАЖЕ, ЧЕ ВЗЕМАНЕТО НА АФРИКАНЦИ Е ЕДИНСТВЕНИЯ ПРАВИЛЕН ПЪТ. ОСВЕН ТОВА НИЕ НЯМАМЕ ЕДИН НАШ ФУТБОЛИСТ ОТ ШКОЛАТА, КОЙТО ДА БЪДЕ НАЛОЖЕН В ПЪРВИЯ ОТБОР. ВЪВ ВТОРИЯ ОТБОР ИГРАЯТ ДЕЦА, КОИТО СА ТВЪРДЕ МЛАДИ ЗА ДА БЪДАТ ПУСКАНИ В ПЪРВИЯ ОТБОР! ВСИЧКО ТОВА Е ЦЕЛЕНАСОЧЕНО. В СЪЩОТО ВРЕМЕ ИМА ДОСТА ФУТБОЛИСТИ, ЮНОШИ НА БОТЕВ, ИЛИ ИГРАЛИ ЗА БОТЕВ, КОИТО ИГРАЯТ В ОТБОРИ ОТ ПЪРВАТА ПОЛОВИНА НА ТАБЛИЦАТА. ВМЕСТО ДА БЪДАТ ПРИВЛИЧАНИ ТЕ, СЕ ВЗЕМАТ ПОПОВ И ДРУГИ НЕ СТАВАЩИ ЗА НИЩО ВЕТЕРАНИ. ПОПОВ, ОСВЕН ДА ПРОДАДЕ НЯКОЙ МАЧ, НИЩО ДРУГО НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ. АКО НЕ БЕШЕ ТАКА, ЛЕВСКИ НЯМАШЕ ДА ГО ОСВОБОДЯТ! С ДВЕ ДУМИ: ПРОДЪЛЖАВА СЪБОТИРАНЕТО НА БОТЕВ И ТО ОТ ВЪТРЕШНИ ХОРА.

    • 5
      2

      АААА НЕ ТАКА!!! ПОПОВ,МОЖЕ ДА НАПРАВИ МНОГО!!!АЧО ,КАТО ОТВОРИ НОВИЯ ЧАЛГА,БАРДАК НА СТАДИОНА,ПОПОВ ЩЕ Е ПЪРВА КЮЧЕКИНЯ ТАМ!!!ЗАЕДНО С ДРУГИТЕ ЧАЛГА ЗВЕЗДИ,МИЛАНОВ,ДЮНЕРА,ДЖИЗЪСА И БОЖИГОЛ ИДИЛИЯТА ЩЕ Е ПЪЛНА!!!УДАР В ДЕСЕТКАТА Е ТОЗИ МАРКЕТИНГОВ ТРИК!!!

  5. 5
    10

    ЖЪЛТИ СПЕРМОЯДИ ЩЕ ЯДЕТЕ КУРА ВИНАГИ И НАВСЯКЪДЕ !!! МАРШ ОТ ГРАДА НИ ЧЕ СМЪРДИТЕ НА ПОТ И ОЦЕТ ЛИЛАВИ ВЕНЦИ 🤮🤮🤮 ЖЪЛТУРИ ПРОСТИ В ПЛОВДИВ СТЕ НИ ГОСТИ

    • 4
      3

      ЧЕРНО-БЕЛ ПЕДЕРАЗИНО!!! НИЕ НИКОГА НЕ СМЕ БИЛИ В ГРАДА ВИ (СТУЛИПИНУВУ) ТАКА ЧЕ МАЙ ОТ ВАЗЕ ТИ СМЪРДИ НА ПОТ И ОЦЕТ! ЦЕЛ ЖИВОТ СТЕ БИЛЕ КУРВИ НА ЛЕ🚾КИ, ЗАТОВА СА ВИ СИНИ (не лилави) НЕ САМО ВЕНЦИТЕ, НО И ГЪРЛАТА (додето е стигал х*я говежд). ОТ КРАЙ ВРЕМЕ СЕ ОПИТВАТЕ ДА СЕ ИНТЕГРИРАТЕ МЕЖДУ БЕЛИТЕ ХОРА, НО УВИ СЕЛСКО-ЦИГАНСКИЯ МАНТАЛИТЕТ ВИ ДЪРПА НАДОЛУ. КОЛКОТО И НАПРЕД ДА ВИ ВЪРВИ ОТБОРъ ВИЕ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ ЕНИЧАРИТЕ ОТ ЛАУТ ДЖАМИЯ! 🫡

  6. 4
    3

    36 годишен , който не може да изкара едно полувреме е успех??? Вие сериозно ли?

  7. 10
    10

    Да сте живи и здрави жълти Мисури,да ни радвате и занапред

  8. 6
    13

    Ботев е бизнес проект, какви са тези пенсионери-един лев не мога да взема от тях!Ще дърпам ушите на Валентич…

  9. 8
    14

    Докато аз съм в ботевЪ тодор неделев няма да играе с жълта фланелка!!!

  10. 8
    6

    ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ, ПРЕТОПЛЕНИ МАНДЖИ! ДАЛИ ЦИНГИТО ИЗОБЩО Е ГОТОВ ДА СИ СМЕНИ ПОЛИТИКАТА И ДА РАЗВЪРЖЕ КИСИЯТА? ЕДВА ЛИ? ОГРОМНОТО ЖЕЛАНИЕ НА БОТЕВИСТИТЕ ДА ИМА СИЛЕН БОТЕВ ГИ КАРА ДА МЕЧТАЯТ. НИЕ ДОСЕГА НЕ СМЕ ЧУЛИ КОНЦЕПЦИЯТА НА ГЕНЧЕВ КОИ ФУТБОЛИСТИ ИСКА И КАК ЩЕ ИЗГЛЕЖДА БОТЕВ. ДОКАТО СЕ ПРЕСТРАШИ ДА ИЗВАДИ СПИСЪКА И ТЕ ЩЕ ГО СГОТВЯТ! НЯМА СЕРИОЗЕН ТРЕНЬОР, КОЙТО ДА ДОЙДЕ БЕЗ ОТБОР, БЕЗ СЕЛЕКЦИЯ, В ПРОЦЕС НА ПРОДАВАНЕ НА НАЙ ДОБРИТЕ ИГРАЧИ. МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ МЪРЛЬО НЕ ИМ Е КАЗАЛ УСЛОВИЯТА СИ? ПРИ НЕГО НЕ МОЖЕ ДА ВЪРВИ ИЗРУДА, ДАГУЕВ, ИЛИ БЕЛОХУЕВ! МЪРЛЬО ИСКА ТОЙ ДА КАРА ВЛАКА!!!!! И ТАКА БИ НАПРАВИЛ ВСЕКИ ТРЕНЬОР, КОЙТО МОЖЕ! ЗА ТОВА НЕ МОГАТ ДА НАМЕРЯТ ТРЕНЬОР, КОЙТО МОЖЕ! ЗА ТОВА НЯМА ДА ИМА СИЛЕН БОТЕВ! ЗА ТОВА НЯМА ДА ИМА ТИТЛА, КУПА, ЕВРОТУРНИРИ И ПОБЕДИ! ТЕЗИ СРЕЩИ СА ЗА ПАРЛАМА, ВЯТЪР, ПРОВЕТРЯВАНЕ НА УСТИТЕ! ДАЙ БОЖЕ ДА НЕ СЪМ ПРАВ! ДАЙ БОЖЕ ДА СЕ ОПРАВЯТ НЕЩАТА! А ДАНО, АМА НАДАЛИ!

  11. 8
    8

    Бива де! Щом Попето е успех значи сме супер зле

  12. 5
    5

    Все топ играчи 😂😂😂😂 единия без отбор , защото е класа, а другия вечно контузен 😂

Коментарите са затворени