Българският футболен съюз стартира продажбата на билети за приятелския мач на „А“ националния отбор срещу Иран (7 септември, 19:00 ч., ст. „Христо Ботев“ в Пловдив), както и за гостуването от квалификациите за Евро 2024 срещу Черна гора 3 дни по-късно.

От днес билетите за домакинската контрола са налични в цялата партньорска мрежа на Eventim, както и онлайн тук. От 2 септември пропуски ще могат да бъдат закупувани и на билетните каси в Пловдив.

Цените са, както следва:

Сектор А – 12 лв.

Сектор B – 8 лв.

Сектор C – 10 лв.

Сектор D – 8 лв.

VIP билет – 40 лв.

стадион “Христо Ботев”

БФС и официалният партньор на федерацията Vivacom продължават и една от най-успешните си съвместни инициативи – „Семеен сектор“. Той дава възможност на родителите да заведат децата си в обособена за целта зона (Сектор А, Блок 1) на преференциални цени – възрастният купува билет на реалната му цена (12 лв.) и има право да заведе до 3 непълнолетни деца срещу допълнителен 1 лв. на пропуск. Напомняме, че родителят/настойникът е длъжен да попълни изискваната от закона декларация за придружител.

Българският футболен съюз вече приема заявки и за гостуването на националите ни в Подгорица. Двубоят ще се проведе на 10 септември от 19:00 ч. (18:00 ч. местно време) на Градския стадион в столицата на Черна гора, а закупуването на билети за сектора, предвиден за запалянковци на България, е възможно единствено след предварителна заявка на имейл ticketing@bfunion.bg или на тел. +3599055349.

По изрично изискване на местните власти при заявка желаещите са длъжни да предоставят трите си имена, дата на раждане и номер на документ за самоличност. Билетът за двубоя е на цена от 3 евро и може да бъде закупен по банков път след превод по сметка BG61STSA93000001682815 в банка ДСК с основание номер на заявката.

Крайният срок за подаване на заявки е четвъртък, 31 август, до 17 ч.

Уведомяваме феновете, че на място билети за български запалянковци няма да се продават, завършват от БФС.