Бившата звезда на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев поздрави и пожела успех на Ивелин Попов в новия му отбор, който е именно родния тим на осмицата. “Успех, мой брат!”, написа в социалната мрежа facebook халфът на Лудогорец към своя бивш съотборник от националния отбор.

Междувременно все повече се засилват слуховете, че канарчетата ще се опитат да се възползват от голямото приятелство на двамата играчи и ще направят стъпки и опити за привличането на Неделев.

22 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    Шибани Кюстендилки, кой ви даде купата дейба и олигофрените ,не се взимайте насериозно !?!?;?!!

  2. 4
    4

    В Пловдив има 2 отбора 1ви е Ботев втори е локомотив гледате цялата история. На отборите в национален и международен мащаб кои е играл с Байерн Сарагоса Барса и ги е бил и кои е играл с Карл цаис имена и е губил дори със Зума които е един от големите в България заедно попето и чико!

    • 2
      1

      Я по добре кажи кой пое петата до сливиците и 6-те бахура до дъно в дивия ва салкъме.

    • 3
      1

      Да не би да са те пуснали в отпуска от психиатрията!?Това ли са ти мерките за тава ,кой е по- голям отбор от двата,а жалтурска шматко?Тази мерна единица как ти се вижда: 7:3,0:1(купа ),6:0 !!!

  3. 3
    3

    Тоше, Тоше….дори при 5-1 не те пускат да усетиш играта малко…не знам за къв хуй отиде там?Тук те носиха всички на ръце а сега от его с ония твоя вратар няма да се обадите и да проучите почвата около евентуално завръщане в Ботев!!!Яд ме е за теб,щото ти пълнят главата с глупости…

    • 30000 основна заплата на месец ,без бонусите!

  4. 5
    4

    Kрай! Попето е футболист на годината! Помним как попето подари картонена купа на тошко неделев и го обяви за футболист на годината, сега тошко ще му върне жеста. За жълтура има ли картон, това е повече от истинска купа. Затова легендата Димитър Илиев с две купи(истински) е зад тошко неделев с картонената купа според жълтура. Имаш ли картонена жълта глава, няма невъзможна глупост…

  5. 4
    1

    ША ФИРГАТ КЮЧЕЦИ БРАТЯТА УДРИ АЙЙЙЙ КЪНАРЙЕЕЕЕЙ ИДИНИЯ СЕЛТАК ОТ БЕЛОЗЙЕМ ДРУГИЯ РОМ ОТ ФАКУЛТЕТО

  6. 8
    2

    като в народна песен е – двама братя чалгари хвърлят гюбеци и пеят песен: Ш*бай жълтите!

  7. 6
    2

    като в народна песен е – двама братя чалгари хвърлят гшбеци и пеят песен: Шибай жълтите!!

  8. 8
    1

    Попето каза…….ще те приема за мой брат Тоше само ако ми подариш отливка от петата и ми дадеш от куромелата на бат Стоян канара за ляк от 6-те бахура ва да сейба.

  9. 4
    4

    ЖЪЛТИ СПЕРМОЯДИ ДА СИ НОСИ ВАЗЕЛИНЧЕ ЧЕ ЩЕ МУ ВЛИЗА КАТО НА ТОШО БЕЛОЗЕМСКАТА ПРИНЦЕСА 🤣🤣🤣 ТЕЖКА Е СЪДБАТА НА ЖЪЛТИЯ ПОТНИК

  10. 9
    6

    Тошету пак се излага, ама то след финала и 6те бахура дето нищо не игра на къде повече може да се изложи.

    • 11
      8

      “Пловдивчанин”??? – кюстендилско семе на циганска подложка!

      • Тръгнал да ми говори за Кюстендил сопотския селтак

  11. 9
    9

    нарочехте го че е продал финала.за.купата и не се е напъвал при разгрома 6:0 от гранда на Пловдив. Сега си му е спокойно далече от жълтите наркомани дето го обиждяха и искаха да го събличат, взима си 30 бона и си стои резерва. Сладка работа.Тошко може да не е умен ама нее и много прос.

    • 10
      4

      “Прос” – така пишат в Кюстендил. Колкото до “гранда” там нещата са маааалко по-сложни. Но, не ми се влиза в разсъждения на тема “Гранд или грандомания, вследствие от употреба на наркотици и появяването на нереални изображения.

      • 3
        1

        Прав си, пише се проЗ. Конкретно за Тошето. А за твоите запетаи, дето я ги изпускаш, я ги слагаш където не трябва, няма да говорим, а? Сопотската магнаурска школа…, селчооооо

      • Анонимно жълтурче, на това ли му казваш грандомания: 7:3 !,0:1! ,6:0 ! ?

        • Ей олиго, забрави ли гола от центъра. Смешник. Цял свят видя гола и ви се смя. Айде закривайте цирка

  12. 10
    1

    Какво означава да го привличат, като те го махат??? Изобщо какви некадърници работят в този клуб?

Коментарите са затворени