Българският футболен съюз изказва искрените си благодарности на Община Пловдив и лично на кмета на града Здравко Димитров за възможността представителните национални отбори на България – мъже и жени, да използват безвъзмездно стадион „Христо Ботев“ и стадион „Локомотив“ в Пловдив за предстоящите си двубои през септември.

На 7.09. селекцията на Младен Кърстаич посреща Иран в приятелска среща преди гостуването на Черна гора три дни по-късно, като двубоят ще се играе на наскоро реновирания „Христо Ботев“. На 26 септември пък женският ни тим приема Косово на стадион „Локомотив“.

Днес в Пловдив бе проведена поредната ползотворна работна среща за доуточняване на детайлите около гастрола на националните ни отбори, на която присъстваха кметът Здравко Димитров, заместник-кметът „Спорт, младежки дейности и социална политика“ Георги Титюков, техническият директор на Българския футболен съюз Георги Иванов, както и представители на администрацията на БФС. Всички страни споделиха задоволството си от постигнатото споразумение и убеждението, че двата двубоя през месец септември ще се превърнат в същински спортен празник за града.