Ботев Пловдив повиши маркетинговия си директор в изпълнителен. Рокадата бе обявена в официалния сайт на канарчетата. Жълто-черните водиха дълги разговори с българин за тази позиция, но явно до разбирателство с кандидата не се е стигнало. Ето какво съобщиха от клуба:

Имаме удоволствието да съобщим за назначаването на Алексей Киричек за новия изпълнителен директор (CEO) на Ботев Пловдив.

Лоялен член на нашия екип и неразделна част от Ботев вече повече от година, Алексей Киричек към момента изпълнява функциите на търговски и маркетинг директор. Предишният му опит също така включва продължителен и успешен период като част от ръководството на един от водещите клубове в Русия.

През цялата си кариера Киричек има доказан успех в създаването на индивидуални стратегии за навлизане на пазара, управление на бизнес взаимоотношения, изграждане на доверие и установяване на незабавна връзка с потенциални клиенти. Репутацията на Алексей се гради на създаването и прилагането на необходимите стратегии за бизнес развитие за постигане на високи цели.

Тъй като има задълбочен поглед върху вътрешната структура и процесите в нашия клуб, особено в търговския и маркетинговия сектор, тази нова роля е естествено продължение на неговата кариера в рамките на Ботев Пловдив.

Пожелаваме успех на Алексей и с нетърпение очакваме да станем свидетели на значителни резултати на нашия клуб под негово ръководство. Това е трудна и изпълнена с отговорности позиция, особено в клуб с толкова голяма история и огромна фенска база като Ботев Пловдив.

Клубът вярва, че това е правилният избор в този труден за нас период.

Антон Зингаревич, мажоритарен собственик: “С назначаването на Алексей Киричек, Ботев Пловдив вече разполага, както с нов изпълнителен директор, така и със спортен директор, които да си сътрудничат с цел изграждане на дългосрочното стратегическо развитие на Ботев“.

Алексей Киричек, изпълнителен директор на Ботев Пловдив:

“Щастлив съм да вляза в ролята на изпълнителен директор на Ботев. Невероятният нов стадион и отдадените фенове осигуряват огромна основа за растеж. Оптимист съм, че с общите ни усилия можем да проправим пътя към устойчивото развитие на Ботев“.

11 КОМЕНТАРИ

 1. Хора, не разбирате ли? – Зингаревич не разбира от футбол! Но той не е за футбол тук, съвсем други задачи има той поставени, за друго е в България!
  Колкото по-бързо изритаме руския б@клук, толкова по-малко щети ще нанесе (на “Ботев” и България).

 2. 4
  1

  За шефовете разбрахме,много са,а футбол ще играе ли Ботев?И как ще се спаси от иападане с тия директори и играчи!?

 3. 4
  1

  Шшш,тоя киречек да не ни вкара ептен в кереча.

 4. 2
  2

  Ние сме имали маркетингов директор? НЕ РАЗБРАХ.

 5. 2
  5

  Докато не се оакат съвсем, няма да мирясат. Дерзай Цинги, минги. Чакаме с нетърпение деня в който си заминеш!

  • ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФ с клоакомотифф ф серсету!:)))))))))))

   НЕ ПЕТНИ РОДАТА АБИ!!!!:))))))))))))))

Коментарите са затворени