Феновете на Ботев Пловдив след пореден мач останаха много разочаровани от играта на футболистите в жълто-черно. Вижте всичко, което се случи пред сектора за гости в Пазарджик след мача.

50 КОМЕНТАРИ

 1. 2
  2

  Селски отбор, на селяни и индианци, все към коматеу ги тегли.

 2. 6
  13

  Бог мрази ботевеЪ! Не спира да наказва Коматевския гранд, ето и сега! Рев ,рев, рев, а следващият мач е последен в програмата срещу сателита, чак в понеделник в 21:15. До последно се удължава агонията им. Бог не прощава на неверниците…

  • 7
   4

   Алахчу твоя бог те чака,но да знаеш не ставаш и за храна на червеите.

   • 7
    1

    Толкова си прост, че не разбираш как ми правиш комплимент! Ако не ме ядат червеите, аз съм над човек- хубав или лош!Ама ти откъде да знаш, ти си просто бултрас…

  • 1
   1

   майка ти да ти умре в ръцете,и котки да и разнасят червата по казаните

  • 3
   2

   Единствените неверници в Пловдив се събират на Лаут Джамия, извървявайки пътя от Столипиново преди всеки мач, както и техните приятелки от Подуяне, с които много се обичат… Ти да не си от тях случайно

 3. 7
  1

  Смс ли чакаш ти хахаах. Тимур пращал смс футболустите да не играят, това е оправданието на Генчев и Миланов. И тоя излезе менте

 4. 4
  4

  Днес не чакайте обяснения, момчетата се събуждат и първата им работа е да забият иглата. Никой не може да живее с този позор от Ботев! Но в понеделник сме на работа, иглата не може да помогне, страшно е, спасението е ножът във вената

 5. 12
  1

  По добре от това е само ако жълтите бият Крумовград и си съблекат отбора. За първи път ще е в историята на футбола. Но всички знаем, че Крумовград е сателит, победа над тях е равносилна на загуба!

  Бултраси, знаем че сте умствено изостанали и искате да сте на върха. Съблечете си отбора след победата над сателита, ще ви покажат в цял свят. Щ е с е биете в гърдите, че са ви показали по телевизията като откриватели на голи сцени след победа!

 6. 9
  1

  Абе да попитам, момчета при вас как е, аз имам много силни болки в областта на ануса?Вие добре ли сте, как са дупарите???

  • 0
   2

   Твоите анални драми не ни вълнуват циганче

 7. 8
  2

  Черно-Бялото Робство продължава хахахахахаха

 8. 10
  4

  И как ще изгоним тоя руснак? Отива си в Русия и няма баране ще ни разпадне. Ботев срами Пловдив и затова е виновен руснака! Зингаревич вън от Ботев!!!!!!!!!!!

  • 6
   2

   БотевЪ не срами Пловдив!БотевЪ срами изгрев бойс Столипиново,околните села и помашката яка !ГордосттанаПловдив е ЛОКОМОТИВ!

 9. 11
  1

  Този с мегафона- филмара иска ли да му го навра в гъза на следващия мач?

 10. 11
  2

  Това е най- скъпото 14 място в историята! Страшното е, че ако Етър бие отиваме на 15 място. Ботев ни предаде, призовавам ви да не ходите на мачове! Нямаме нито дух, нито сърце и мръсния руснак ни превърна в отбор без бъдеще. Просто в Пловдив вече има само един отбор, мръсните цигани властват

 11. 7
  1

  Няма ли някой жълтур да застане мъжки и да ни обясни как ботевЪ е отборът на Пловдив?

  В ботевЪ няма нито един , не обичан, а дори уважаван футболист. Как да мразиш собствените си футболисти те прави отборът на Пловдив???!!!

 12. 6
  1

  Никакви филми, никакви риалита, никакъв театър, книги, цирк, играе ли ботевЪ нацията не може да откъсне очи от смях и забавление.

  Имам мечта, ботевЪ да играе всеки ден, ще сме най усмихнатата нация в света.

  ЗИНГАРЕВИЧ е по -добър дори от Димитър Христолов, въпрос на време е да имаме знаме с лика му, този човек ме накара да кажа ОБИЧАМ ботевЪ, та кой не иска да се смее постоянно?…

  п.с. бултраси, хайде изтрезнявайте и ставайте, за да ни забавлявате с болката си!

 13. 10
  1

  Спасих се с бягство от едни кипърци на българска земя, но как да се спася от моя Ботев? Ботев е по срамен и от действията в обществена тоалетна, вече не сме жълти, а кафяви, цялата ни история и емблема е потънала във фекалии. Днес разбрах защо най- известния ни фен се е кръстил Фекал Клоаков

 14. Как сте , бултраси??? Питам сериозно, тревожа се да не вземете да стигнете до самоубийство, после кой ще ни весели денонощно???

  Испанецът струва 400 000 евро, онзи от септември е за 300 000 евро, 200 000 евро е онзи от прибалтика, само два отбора имат по- скъпа селекция, но ботевЪ е на бараж за изпадане!

  Дори великият Димитър Христолов не ни е радвал толкова много- тогава все пак имахте любими футболисти, Лилчо, Какалов, Манчев, Боби. Днес в ботевЪ има мразени футболисти- ВСИЧКИ ВЪН, на половината дори имената не знаете, но ги мразите.

  НЕ СЪМ ВЯРВАЛ, ЧЕ ХРИСТОЛОВ МОЖЕ ДА БЪДЕ НАДМИНАТ, НО Е ФАКТ! А НАЙ- ХУБАВОТО Е, ЧЕ НАЙ- ЛОШОТО ЗА ботевЪ ПРЕДСТОИ ТЕПЪРВА!

  ЗИНГАРЕВИЧ , ДЪЛБОК ПОКЛОН, ТИ СИ ВЕЛИКАН КАТО РУСКИ ИМПЕРАТОР…

 15. 13
  2

  Нема се плашите, дънни риби. Вие сте свикнали.
  Пак сте морални победители

 16. 9
  3

  Ае буферите като ви шибат на поляни, защо футболистите не ви наредят и съблечат?

  • 6
   2

   Извинете тея с кривите глави от Мъдан Лиса?

 17. татко ме хваща пак добре че е той иначе самоубийство

 18. 11
  4

  Когато капитан ти е Димитър Илиев си първи в класирането, а когато си с капитан от мъртвата школа Работов- изпадаш…ботевЪ е създаден , за да радва Локомотив, това е вашата съдба ДА- РАДВАТЕ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

  • 6
   5

   Работата е сериозна, момче. Не се меси където не ти е работата. Гледай си локото и се радвай. Не създавай излишно напрежение.

 19. 8
  3

  Всички руски курви вън!!! Вземете си малките потни маймунки, които никой не ги иска и напуснете Пловдив.

 20. 9
  4

  Андрей за подарената дузпа нещо да кажеш или се правим на луди, смешници

 21. 13
  8

  Хора слепи ли сте, глухи ли сте? Огромния проблем,камъкът който ни дърпа надолу си има име и то е ИЛИЯН ФИЛИПОВ! Този трябва да бъде изгонен с камъни от стадиона и отбора!

 22. 10
  1

  Заплатаджиите викат на другите да мълчат !!!! СРАМ ЗА БУЛТРАС И СРАМ ЗА БОТЕВ !!!

 23. 5
  2

  тунгусите от маалата изгревбойс.

 24. Празен стадион и празен сектор! Тия не заслужават други, само смях и съжаление!

 25. 9
  4

  Бултраси, братя, искам да прегърна всеки един от вас и всеки жълт футболист, това е моят Ботев, радвате, РАДВАТЕ И САМО РАДВАТЕ…

 26. 14
  4

  Това е тотално манипулиран сектор! Много ясно се чува как феновете на заплата взимат надмощие над нормалните фенове! Категорично стана ясно че най големия проблем на отбора са феновете на заплата!!!

 27. 8
  4

  Нулева година, може и изпадане, това е нашата съдба братя кънари всеки да ни бие и подиграва

 28. 7
  6

  Това вече не е просто мъртва школа, ТОВА Е МЪРТЪВ ботевЪ… ОБИЧАМ ВИ, ЖЪЛТИ СЪРЦА!!!

Коментарите са затворени