Левски (Карлово) записа второ равенство през новия сезон, този път срещу Родопа на стадион “Васил Левски” в Карлово. Двубоят от втория кръг на „Трета лига“- Югоизточна група завърши при резултат 1:1.

Срещата започна силно за тима на гостите воден от старши треньора Кириякос Георгиу и още в 17-та минута „Родопа“ вече водеше с 1:0. До гола се стигна след перфектно центриране от страна на капитана Теодор Стефанов, след което Михаел Кисьов с глава успя да вкара коженото кълбо в противниковата врата. Малко преди това, Владимир Драмалиев имаше много добро положение за гол, след центриране по фланга и пропусната към него топка от страна на Кисьов.

Левски (Карлово) – Родопа 1:1, ЮИ Трета лига, 12.08.2023

През вторите 45-минути, футболистите на „Родопа“ продължиха да диктуват играта. Само три минути след подновяването на играта, Даниел Кутев направи страхотен пробив и съответно подаде към Михаел Кисьов, но ударът мина на сантиметри от напречната греда. Последваха още пропуски за гостите, като такъв имаше и Николай Тихомиров. Домакините изравниха след контраатака в 74-та минута, с гол на Никола Грозданов.

Гостите имаха сериозни претенции към съдийството на Стефан Гурков.

Любопитен момент от мача бе контузията на футболист на гостите, който се наложи да бъде изнесен с носилка. В ролята на носачи влязоха двама състезатели на тимът от Карлово. ВИДЕО от ситуацията вижте ТУК.

1 КОМЕНТАР

  1. Трагикомедия, жалкото е че на тези хора по -документи би трябвало да взимат между 30-40 лв. за дейността си . Всъщност, взимат само 5лв. Някой би казал “ и това им е много “. Аз бих попитал, кой “ голям мъж” позволи на един психично болен и един мъж на възраст около 75 години , за извършват тази дейност ???

Коментарите са затворени