Старши- треньорът на Ботев Пловдив за пореден път не се притесни да говори откровено пред журналистите след мач и да нарича нещата с истинските им имена. Генчев говори за бъдещето си, за работата с Артур Платек, за начина на игра на футболистите, за закъснялата селекция…

11 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    4

    Рибата се вмирисва от главата ( руската гад вън)!!!

  2. 4
    3

    Чуват се призиви : по-добре да играем с юношите !
    Явно това са хора които не са наблюдавали моментното състояние на юношите!
    А то е много ниско . Талантливи юноши има , но школата е “пълна трагедия” !
    Вижте селекционерите: Младенов и Пашев ?!?
    И най-отгоре седи “интелекта” Пачев ???
    С тези ли “уморени коне” (включително и някои от треньорите) ще се произвеждат футболисти за първият отбор ?!?
    Зингаревич и да се махне ще дойде друг и той също след като няма нищо качествено от школата ще купува от къде ли не и пак ще гледаме същите “дърводелци” , но с други имена…
    Феновете са гневни , но от години никой не държи сметка и не обръща внимание на ” отровната атмосфера” в школата!
    Гореспоменатите “легенди” начело с Пачев се спотайват там и са доволни на всеки отминал ден , защото знаят, че има ли реформи те изхвърчат на секундата, но интересното е, че никой не поглежда натам. А оттам трябва да се започне. Докато в първия отбор не се започне налагане и интегриране на собствени юноши които носят “Ботев” в сърцето си ще гледаме още много мачове като снощният.
    Но това става само със коренна промяна в школата!
    Докато феновете са отправили поглед към първия отбор безумното управление на Пачев си продължава и това все повече отдалечава времето когато ще видим качествени юноши в първия отбор!
    А относно Генчев: пет мача са напълно достатъчни за да се види , че той не успява да “надъха” , да мотивира и да подреди правилно НАЛИЧНИТЕ футболисти. Колкото и да мрънка, че няма селекция това са футболистите. И да ти докарат още трима – четирима пак ще използваш и сегашните.
    Щом не успяваш да мотивираш наличните да пристига следващият !
    А и все още не мога да си обясня думите му , че Янис Карабельов бил лидер ?!?
    Лидер на кои е той ?
    Може би на “трудноподвижните” и неориентирани халфове …

  3. 4
    3

    Колкото и да няма футболисти -да няма бекове да няма защитници да няма нападатели….Никой не може да ме убеди че тези са по слаби от Пирин и Хебър-това са изпадащи отбори!!!!!Пирин игра с юноши!!!!
    Срещу Арда в Пловдив нямаме атака цял мач!!!!!
    Така че Генчев ако обича да тръгва !!!
    И за да не си помисли някой нещо ….к.р за сдружението и Гиздаков!-основния виновник за най срамната загуба в историята на Ботев

  4. 6
    1

    КАКЪВ Е ТОЗИ СОБСТВЕНИК, КАКВИ СА ТЕЗИ ДИРЕКТОРИ НЕ ЗНАМ! МИНА 5 КРЪГ ВЕЧЕ, ТЕ ОЩЕ СЕ МОТАЯТ СЪС СЕЛЕКЦИЯТА. ТОКУ ВИЖ МИНАЛ ПОЛУСЕЗОНА И АХА ДА СМЕ ПРИКЛЮЧЕЛИ. С КОЕ ОБАЧЕ? НЕ, НЕ СЪС СЕЛЕКЦИЯТА. С А ГРУПА! СТАНАХМЕ ЗА ТАШАК НА МАНГАЛИТЕ! И ТО НЕ ЗА ПЪРВА ГОДИНА! СЕГА ЧАКАМЕ ЛОКО СФ ЗА МИТКОВ! ТОЗИ ДА НЕ Е МЕСИ? ТОЙ ЛИ ЩЕ НИ РЕШИ ПРОБЛЕМИТЕ? БЕЗ БРАЗИЛЦИ НЯМА ДА МИНЕМ! НО НЕ ТАКИВА, ПОСОЧЕНИ ОТ ИЗРУДА! А ИСТИНСКИ ФУТБОЛИСТИ. И ПОСЛЕ: ВСИЧКАТА СГАН, ДОКАРАНА ОТ ИЗРУДА- ДА СЕ ОМИТА. ЩЕ Я ПРОДАВАТ ЛИ, ЩЕ Я ПОДАРЯВАТ ЛИ, НЕ ЗНАМ. НО ТОЗИ БАБЕЕК И ЗА Б ГРУПА НЕ СТАВА. ИЗОБЩО ТОЗИ ЕВРЕИН ПРЕВЪРТЯ. ЗАЕДНО С МИШОКА, СЛЕД БРОНЗА, ИЗКУКАХА. ВМЕСТО ДА НАДГРАЖДАТ, ТЕ КАТО КЛОШАРИ, СЪБИРАТ САМО БОКЛУЦИ! И БЪЛНУВАТ МУЛИОНИ! ЯЗЪК ЗА БАЗАТА, ЯЗЪК ЗА СТАДИОНА! ЯЗЪК ЗА ХОРАТА, КОИТО ОБИЧАМЕ БОТЕВ! ВРЕМЕ Е ТЕЗИ ДА ХОДЯТ В КАРЛУКОВО И ДА ПОЧВАМЕ ОТ НАЧАЛО. ВРЕМЕ Е БАКАЛОВ ДА ВЛИЗА! ПО ДОБРЕ В ГРУПА, ОТКОЛКОТО ТАЗИ СМРАД!

  5. 2
    3

    Така да бъде, свестен си, обаче какво правим, има ли план или бля бля

  6. 8
    3

    Сложих ти един палец на долу, защото полвината неща, които си написал, са глупости 😉
    Мисля, на Генчев му изтече времето

  7. 18
    7

    ГЕНЧЕВ НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ, ЧЕ ФУТБОЛИСТИТЕ СА СЛАБИ, НО СЛЕД КАТО ИСКА 5 НОВИ, СЛЕД КАТО ПУСКА ФУТБОЛИСТИ С 2 ТРЕНИРОВКИ, ЗНАЧИ НЕ Е ДОВОЛЕН ОТ НАЛИЧНОТО КАЧЕСТВО. МИНКОВ Е ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА. И ОТДЯСНО, И ОТЛЯВО И НАПРЕД И НАЗАД, ТОЙ ВСЕ Е ДУПКА. ЕТО* О ВСЕКИ МАЧ Е ЗА ГОНЕНЕ. АКЕРЕ ИГРАЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИНДИВИДУАЛНО. В ЗАВЪРШВАЩИЯ УДАР Е ТРАГИЧЕН. СЕКУЛИЧ МОЖЕ ДА Е РЕЗЕРВА, НО НЕ И ТИТУЛЯР. ТОЙ ТРУДНО ПЕЧЕЛИ ЕДИНОБОРСТВО, НЯМА ОТСКОК, НЕ МОЖЕ ДА ВКАРА ДУЗПА. КАК ДА РАЗЧИТА НА НЕГО. ИЗОБЩО ЦЕЛИЯ ОТБОР ИГРАЕ ЮРУШ. НЯМА КОЛЕКТИВНА ИГРА, НЯМА ИДЕЯ, НЯМА ТАКТИКА. ОПИТВА СЕ ДА СЕ ИГРАЕ ПРЕСА, НО ВСИЧКИ ЗАКЪСНЯВАТ И ПОЛУЧАВАТ КАРТОНИ. НЕ Е ТРЕНИРАНО ЗАВЪРШВАЩИ УДАРИ. НЕ Е ТРЕНИРАНО ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ФУТБОЛИСТ, ЗАВЪРЩВАШ АТАКАТА С УДАР. НАПРЕД ВСИЧКО Е ИМПРОВИЗАЦИЯ. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ЗАУЧЕНИ ПОЛОЖЕНИЯ ПРИ СВОБОДЕН УДАР, ИЛИ КОРНЕР. ИЗОБЩО В БОТЕВ ЦАРИ АМАТЬОРЩИНА ОТ СЕЛЕКЦИЯ ДО ПОСЛЕДНИЯ ДЕТАЙЛ. КОЙ ЩЕ СЛОЖИ РЕД, НЕ ЗНАМ. ЯВНО Е, ЧЕ ТОЗИ СЕЗОН ЩЕ БЪДЕМ ТЪПАНА НА ГРУПАТА. АКО ОТ СЕГА НЕ СЕ ЗАПОЧНЕ ДА СЕНГРАДИ ОТБОР, ТО И ДРУГИЯ ПОЛУСЕЗОН ЩЕ БЪДЕМ ТАКА. ЕДИНСТВЕНОТО ХУБАВО НЕЩО, ЧЕ СТИГАЙКИ ДЪНОТО, ЩЕ СЕ СТИГНЕ ДО СМЯНА НА СОБСТВЕНИКА И РЪКОВОДСТВОТО. ТОГАВА ДАИ БОЖЕ НОВ КЪСМЕТ!

Коментарите са затворени