Новият спортен директор на Ботев Пловдив е подходил индивидуално към всеки един от футболистите на канарчетата, научи PlovdivDerby.com. Платек си е направил среща с всеки един от играчите на жълто-черните и е разговарял с него. Срещите са част от запознаването на Платек с обстановката при пловдивчани.

PlovdivDerby.com научи, че полякът все още не е предприел каквито и да е промени по начина, по който се работи в клуба и не се е намесил в процесите. Платек предпочитал първо да се запознае детайлно и цялостно с обстановката в Ботев Пд преди да зададе своите изисквания.

Друга интересна инфомрация от стадион Христо Ботев и канцилариите на базата в Коматево е, че Платек е одобрил привличането на Димитър Митков и се е включил в преговорите в опит да удовлетвори желанието на Станислав Генчев да има нападателя в състава си.

Според последна информация на PlovdivDerby.com жълто-черните са готови да платят 150 000 евро за правата на играча, но от Локомотив Сф настояват за 250 000. Причината е, че Локо Сф дължи на Лудогорец 50% от следващ трансфер на футболиста, като заради тази клауза в касата на клуба от Надежда ще влязат само половината от договорените средства. Именно разликата от 100 000 евро за момента спъва преминаването на Митков на Колежа.

9 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    5

    Пичове, време е да разберем едно – Зингаревич не е в България заради Ботев.
    Не е и заради футбола!
    Той тук има други поставени задачи и футбола му е през…
    Има съвсем друга работа той…

  2. 12
    4

    Точно от такъв директор имаме нужда- човек, които е посредник между спортното ръководство и собственика, човек който разбира от футбол, футболен маркетинг и мениджмънт.Дано не му се бъркат в работата.

    • 5
      13

      Всички вън,кога пак?И как така разбра че точно от него имате нужда? Да не сте обменяли телесни течности,ей?

      • 7
        2

        Ние от какво имаме нужда си е наш проблем. Гледайте си свалените гащи и меките пишки. Скоро със тия уговорки ще почукат на Лайнута колегите от НаП заради вашите приятели от с. Подуене.

  3. 15
    4

    Ей калъф гледай си циганския отбор. Вие буферите трябва да коментирате само уефски как ви се надупиха, но не забравяйте че ще имате да давате. Вечно гости със свалени гащи.

  4. 5
    16

    Как да не е индивидуален подходът: ако си циганин, негър, мулат или направо синеещ като патладжан си с привилегии. Ако си бял, бразилец и най- вече юношка си аутсайдер. Изключение прави капитът на Коматево Янис, с два мача и капитан на жълтите- той бил лидер. Представете си какви меки китки играят за ботевЪ щом новопривлечен анонимник става капитан??? ботевЪ са посмешището на А група…

    • 9
      4

      Стикс ли си, педал ли си, чуй ме добре: Одавна, гърчъвия ти задник, трябваше да се люлее окачен на въжето на “Колежа”. На хората, не им се занимава с товето обещание, спряха да ти обръщат внимание и гладам пак си отворил немитата си, червива зурла. Нищо лично! Просто ще се наложи да си изпълниш обещанието си! Запомни го!

      • 5
        8

        1o години живея със заплахи за побой, изнасилване и убийство, както и всякакви клетви срещу мен и семейството ми. Ще преживея още около 40 години с това и ще ви оставя на следващия Стикс…

        • 8
          3

          Едва ли, в бараките на психодиспенсера няма как да имаш семейство, ако не се броят санитарите които те чешат отзад при всеки удобен случай. Пък и такъв олигофрен и изрод се ражда веднъж на 1350 години!

Коментарите са затворени