Фейсбук страницата на организираните фенове на Ботев Пловдив излезе с позиция след серията слаби резултати на представителния отбор:

“Ботевисти,

Едва ли спортното представяне на отбора след връщането ни в нашия дом – стадион „Христо Ботев“, се харесва на някой от нас. Като безрезервно обичащи Ботев ние направихме сериозен реверанс към клубното ръководство, приемайки да се върнем на Колежа преди окончателното му завършване, преглъщайки незадоволителното класиране от миналия сезон и осигурявайки пълна подкрепа към ръководството. Преживяхме унизителни резултати и мачове, слаба организация на много нива в клуба, недобра комуникация.

Предвид последните резултати обаче заявяваме, че търпението ни е на изчерпване и няма как да търпим още дълго безхаберието и нескопосаното управление на клуба, при това не само в спортно-техническата част. Ботев не е клуб за футболни експерименти и начално обучение на скъпоплатени некадърни анонимници.

Бултрас няма да толерира случващото се с любимия ни клуб и няма да остане безучастен. Настояваме за среща с мажоритарния собственик в най-кратък срок, за да потърсим отговорност за катастрофалните резултати от края на миналия и началото на този сезон, за провалената селекция и да поискаме отговор на въпроса как собственикът вижда изход от това положение. Ако не получим задоволителни отговори и не видим промяна в селекцията, организацията в клуба и играта в най-скоро време, крайните фенове ще преосмислят кредита си на доверие, с който досега се ползва ръководството на клуба.“

36 КОМЕНТАРИ

  1. СЪЗ ТЕБ СЪМ МОЙЪ БОТЕВЪ АЙЙЙ КЪНАРЙЕЕЕЕ ЖАМПЙОНИ СНИ ТАС ГОДИНА

  2. Какво е станало на последния мач? Някакви педали от на Южната трибуна гонили майки с деца? Искате ли шамари да ядете на мача с Крумовград? Ама за разлика от мангалите, ще ви шибаме дори и ръцете да си вдигате!!!

    • 1
      1

      Ако, това е истина, боят им е малко. По какво се различава нашия стадион от някои други? По това, че можеш да видиш младежи, старци, деца, жени и момичета, всеки на своето място и подкрепящ отбора си по начин, по който умее. Да гледаш една цяла трибуна, разбира се през седалка, с младежи на една възраст, на едни килограми, с ограничен мозък и черни фланелки, ревящи като недоебани магарета, под диктовката на някакъв урод с мегафон е привилегия на един друг стадион. На “Ботев” всички сме равни.

  3. 6
    1

    Аз съм Божо, кучката на Валентич и много обичам да захлебвам

  4. 10
    1

    ЕДИН ФАЛИРАЛ ОТБОР, С МНОГОМИЛИОНЕН ДЪЛГ УСПЯВА ДА ВЗЕМЕ ДОБРИ ИГРАЧИ ОТ БЪЛГАРИЯ И ЧУЖБИНА И ИДВА И НИ БИЕ НА НОВИЯ СТАДИОН. ЛОКОТО И ТЕ ЕДВАМ ДИШАТ ФИНАНСОВО, НО СА ВОДАЧИ В КЛАСИРАНЕТО. НИЕ С НАЙ ХУБАВАТА БАЗА, С НАЙ НОВИЯ СТАДИОН, С НАЙ ПЕРСПЕКТИВНИЯ ТРЕНЬОР ЕДВА КРЕТАМЕ. КЪДЕ Е ПРОБЛЕМА? КОГАТО НАЧЕЛО Е ЕДИН ПРОСТ ЧОВЕК, СЪВЕТВАН ОТ ОЩЕ ПО ПРОСТ ЧОВЕК, НАЗНАЧИЛИ В КЛУБА ПОСЛУШКОВЦИ, МИЖИТУРКИ,КОИТО НЕ МИСЛЯТ, А САМО ИЗПЪЛНЯВАТ И ЛАСКАЯТ, КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ? КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ОТ ШКОЛАТА НАЧЕЛО С ПАЧЕВ? В ОТБОРА НА ЧИКО, ПАЧЕВ БЕШЕ НАЙ ТЪПОТО ПАРЧЕ. ТОЙ ИМА АКЪЛ ДА НОСИ КУХИТЕ ТОПКИ, ТЕ ГО СЛАГАТ ДИРЕКТОР. КАКВИ ТРЕНЬОРИ ДА ДЪРЖИ В ШКОЛАТА? ЕСТЕСТВЕНО ПО НЕКАДЪРНИ ОТ НЕГО ЗА ДА НЕ ГО ИЗМЕСТЯТ! ДА ДЕ АМА ТОЙ Е НА НИВО-1, КАКВО ДА Е НИВОТО НА ДРУГИТЕ? И ТЕЗИ ЩЕ УЧАТ ДЕЦАТА НА ФУТБОЛ! ЩЕ ПОДБИРАТ ТАЛАНТИ? ПАЧЕВ Е СЪЩИЯ КАТО ВАЛЕНТИЧ – БЕЗДАРНИК. ТЕЗИ ХОРА ИМ ДАЙ ВЛАСТ И МОГАТ ДА СЪСИПЯТ НЕ БОТЕВ, АМИ И РЕАЛ МАДРИД! ТЯХНОТО МИСЛЕНЕ Е НА ПРИМАТИ. ТЕ МРАЗЯТ И ЗАВИЖДАТ НА ВСЕКИ, КОЙТО ПОСТИГНЕ НЯКАКЪВ УСПЕХ, ИЛИ ПОКАЖЕ НЕЩО УНИКАЛНО! С ТАКИВА РЪКОВОДИТЕЛИ- ЗИНГАРЕВИЧ, ВАЛЕНТИЧ, ПАЧЕВ, ФИЧО, МОЛИВА, САЛФЕТКАТА И ТЕМ ПОДОБНИ, КАК БОТЕВ ДА ПРОСПЕРИРА? ТРУДНО, МНОГО ТРУДНО, НАПРАВО НЕВЪЗМОЖНО! ИЗХОДЪТ Е ЕДИН: ВЪН ЗИНГАРЕВИЧ И ПАСМИНАТА СЛЕД НЕГО!

  5. 7
    1

    Бултрас , колко време ,търпяхте и искате да търпите хората на един депутат от ДПС.

  6. Бултра$$$
    Когато “лидерите” захлебват от Зингаревич, Сашата как да скочат и да поведат хорото, Ще пишат смешни декларациики в очакване да им ВДИГНАТ ХОНОРАРА
    Божо Не Ли?

  7. 11
    1

    А феновете кога ще обърнат поглед към школата и да потърсят сметка за безобразията които стават там от години?
    Истината е една: не “излизат” ли качествени юноши които да захранват първият отбор никога няма да гледаме силен “Ботев” !
    Попитайте Пачев защо от години школата не е “произвела” нито един футболист който да стане основен играч в първия отбор?
    Нека да даде отчет за дейността си откакто е начело на школата. И да обясни каква я вършат треньорите и селекционерите от екипа му !
    И след като резултатите са нулеви , защо продължава да е начело ?
    Поискайте отговори и за школата а не само за първият отбор !
    В противен случай просто ще ни докарват и ще гледаме Пунчец след Пунчец…

    • Пачеве Тумор, не те ли е довел той, няма ли той далавера Не играеш, треньорите са комплексирани несретници, може би и педерасти, вижте Пепо, Стоянов, педарсти и по душа и по нагон,Уникална Педерастия и в Школа и в Мъжки отбор
      На Всяко прасе му Идва Коледата

  8. 5
    4

    ПЛАТЕНАТА РУСОРОБСКА СГАН СЕ ОБАДИ НАЙ НАКРАЯ ИЗГЛЕЖДА НЕ СЕ ПЛАЩА ВЕЧЕ!!!

  9. 6
    9

    Ахахаха ЖЪЛТУРИ ПРОСТИ В ПЛОВДИВ СТЕ НИ ГОСТИ 🤣🤣🤣 МАРШ ПО МАХАЛИТЕ СЕЛАТА И ОКОЛИЯТА ЧЕ НИ ЗЛЕПОСТАВЯТЕ ГРАДА ЖЪЛТА ИЗМЕТ ПРОТИВНА

  10. 6
    4

    По 500лв на 10 човека и всичко утихва, както винаги.

  11. 4
    4

    Смърт на цигани,турци,арменци,помаци.Ьа чист Пловдив.Тишо да го духа.Наполито да чака на смяна.Плъхове.

  12. 10
    15

    Наркомани прости, изгоним ли Зингаревич, няма кой да дойде. Това трябва да ви е ясно. Не може 100 дрогирани да пратят отбора в небитието.

  13. 6
    3

    На Стоян канара представянето на отбора му харесва и каза на всички псевдоботевисти да не всяват раздори в клуба.

  14. 3
    9

    Много цигани са показали по темата за блядският цигански отбор, жалки мингянчета крастави циганчета, вашият татко е Лудогорец.

  15. Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги.
    10
    8

    Прочетох всички коментари.И на комплексираните мангали.Подкрепям декларацията.Ако на някой от бултрасите или феновете му харесва сегашното състояние е чисто и просто като циганин след сватба,циганин шовинист.Мислите ли че заслужаваме сегашното положение.Арда да ни надиграва и побеждава.Не за първи път у дома.Прекрасен стадион ,на прекрасно място с съпътващи паркинг,зали,помещения.Огромна популярност,база идеална.Срещу борба за оцеляване,покупко-продажба,продажно,удобно ръководство.4736 средно посещение във В група. На първо място в Отечеството.Рекорд за Гинес.Рейнджърс в трета дивизия бяха след Селтик.Ако Бляда смята че сме че сме на държавно ниво на Рединг или Фрамаг,да ни продаде за 1 паунд като англичаните.Какво инвестира лично ти наследник на клана Зингаревич и какви са резултатите от тази инвестиция Не сме лафка в краен квартал по ДДС.Спешна среща или дасвидания.

    • 6
      13

      Не се фантазирай. Винаги сте били селски отбор подкрепяни от местната власт, със селски фвнове обути с галоши и ниски чела.

      • 11
        4

        Потен жепеец от близките села, поради що се срамуваш да се наречеш такъв, а се правиш на спортклубист?

      • 6
        1

        Селяни,дойдехте в града ни като цигани,арменци,работещи в транспорта,златарство.Вън нищожества.

  16. 14
    6

    До като си играем на декларации и обноски, ще има още слаби резултати и унижения. “Ботев” е превърнат в транзитна база на можещи и не можещи африканци, които тука са за малко и нищо друго, освен “трансфер” не ги вълнува. А, българите в отбора са срам за името на патрона ни. Колкото до треньора ………той е страшно объркан и не знае какво прави. Ясно е, че този, който доведе руснака го е излъгал, за всичко. Хубав, лош, добре е, че Зико беше кмет, та довърши стадиона.

    • 7
      3

      Не разбрах само Минков, Пунчец, Ван Хертън африканци ли са?

      • Прав си! Не споменах групата европейци, които за нищо не стават и нямам представа, защо са наречени футболисти.

        • Ето затова не бива да се слагат етикети- негър, бял, жълт, червен! Има можещи и неможещи! Споменатите от мен бели и за чеп за зеле не стават- доказано! Черните са много млади, неопитни, но с добра физика и природна техника, но липсва мозък! Трябва да се работи с тях, защото имат качества, но не са научени и не са отборни играчи! Така, че трябват треньори знаещи и можещи, а не мрънкащи!

  17. 14
    1

    Како плащат на bultras fight club за охрана на мачовете? Колко пари печели фен шопът и на кой ги отчитат? Тия “тегавите” тартори или както аз ги наричам тартори взимат ли парички и по колко???? Въпроси безброй…. Мръсна сган вън от клуба ни!!!

    • 11
      1

      *Колко плащат на bultras fight club за охрана на мачовете? Колко пари печели фен шопът и на кой ги отчитат? Тия “тегавите” тартори или както аз ги наричам *таратори взимат ли парички и по колко???? Въпроси безброй…. Мръсна сган вън от клуба ни!!!

    • 12

      За това ли, самия клуб е искал полицейска охрана в петък? Очаквали са провокации от собствените си хрантутници?

    • 7
      4

      16.28 16,29 олигофрен.Примат недоклатен лайнутски.Плешив или Ерол,ебисимайката локоциганска.Болни мангали,съдът на Линч за вас психясали мангали.

  18. 8
    7

    Хаха явно Зингаревич не е раздал заплати 🙂 спокойно сега след срещата като се кихне лев отново всичко ще е по старо му и Зингаревич ще е най-великия

  19. 10
    4

    Видяли бе Андрей, а ти само надуваш жълтия балон. Ти и Пчелата имате пряка вина за трагичното състояние на Ботев. Прикриващи срамотиите в клуба и обличащи всичко в розово.

Коментарите са затворени