Ботев Пловдив се размина с юношата си Коко Илиев, научи PlovdivDerby.com. Както още вчера ви информирахме канарчетата са влезели в контакт с италианския гранд Интер за трансфер на играча. Информацията ни бе потвърдена, както от близки до футболиста, така и от наши източници в Ботев Пловдив.

В крайна сметка обаче Интер са избрали офертата на ЦСКА 1948, разкриха за PlovdivDerby.com отлично запознати със сделката. Това е станало поради причината, че Ботев Пд са предложили по-малка сума като откупна цена след края на настоящия шампионат. Офертата на ЦСКА 1948 в това отношение е била по-голяма и Интер са предпочели нея, като са отхвърлили тази на канарчетата. Така не се е стигнало до момента, в който Коко Илиев да може да избира дали да се върне в Ботев Пд или да пробва развитие на кариерата си в ЦСКА 1948.

В крайна сметка Коко Илиев ще премине от Интер в ЦСКА 1948 под наем за една година с опция за откупуване, като се очаква в близките дни той да премине медицински прегледи.

Ботев Пд просължава опитите си да привлече Димитър Митков от Локо Сф. Вижте какво необичайно нещо се случи с нападателя на железничарите тази вечер, което още повече засили вероятността той съвсем скоро да облече жълто-черната фланелка. 

14 КОМЕНТАРИ

  1. МНОГО СКОРО ЩЕ СТАНЕ ЯСНО КАКВИ ЩЕ СА ФУНКЦИИТЕ НА НОВИЯ ДИРЕКТОР. АКО ПАК СЕ ВЗЕМАТ ХОРА( НЕ КАЗВАМ ФУТБОЛИСТИ) ОТ АФРИКА, ЗНАЧИ ИМАМЕ НОВ ПАРАВАН НА ИЗРУДА. АКО САМО ПРОДАВА, ЗНАЧИ ЦИНГИТО ЩЕ СИ БИЕ КАМШИКА. АКО СЕ ВЗЕМАТ ФУТБОЛИСТИ С ЦЕЛ ДА СЕ ГРАДИ ОТБОР В ДЪЛГОСРОЧЕН ПЛАН, ЗНАЧИ СМЕ ВЗЕЛИ ТОЧНИЯ ЧОВЕК. ТОВА ЩЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ДЪСКИТЕ В ДЮШЕМЕТО НА ЦИНГИТО СА СЕ НАПАСНАЛИ И ЩЕ СЪЧЕТАЕМ ИЗГРАЖДАНЕТО НА ОТБОР И ЧАК ТОГАВА ГОЛЯМ ТРАНСФЕР! ПРОДАВАНЕТО НА ФУТБОЛИСТИ, НЕДОКАЗАЛИ СЕ В БОТЕВ, ИЗПОЛЗВАНЕТО НА БОТЕВ ЗА ВИТРИНА ВОДИ ДО ДНЕШНОТО СЪСТОЯНОЕ НА КЛУБА. И НАЙ ВАЖНОТО: ЦИНГИТО ТРЯБВА ОФИЦИАЛНО ДА ЗАЯВИ, ЧЕ СЕ Е РАЗДЕЛИЛ С ИЗРУДА. ИНАЧЕ ВСИЧКО Е ТЕАТЪР ЗА НАИВНИЦИ!

  2. 1
    6

    Аз съм Българин, играя във български отбор, при мангалите не играя. Печки, шоколади, ману тану току барберон, Ибрахим, Секирич, Там мам. зомби от изгревбойс и Коматево.

  3. Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги.

    Тепърва ще разберем какъв е новият директор Послушник или новатор.Зингата ще отвърже ли кисията за переспективни футболисти които ,,горят,, на терена или ще я караме като на сергия.Купуваш евтино продаваш скъпо без ясна концепция и готова стратегия И в чалтика на Сюлейман лаутлу е така.За ужас на бултрасите и душманите.

  4. 2
    1

    Неуважаеми г-нЗинга,новият спортен директор ще урежда трансфери на твойте чужденци към Европа , това да не е бежански лагер !?!!!;????

  5. 3
    4

    Хандрьо нали наш ботивЪ са милионери, нали продават играчи за милиони толковали не.можаха да изкаратъ 20лв за таз набедена зведЪ. Цялата ви рабата е такава. Пълни смешници, и Андтей и Пчелата надуват балоните и накрая световен срам. 7 поредни мача без победа на Гомнежа. Закривайте се смешници.

  6. 4
    3

    Ок, но нали имаме нов спортен директор, известен с трансферната си политика, спи ли….

  7. 4
    11

    Крайно време е поредната ЛЪЖА за това число 1912 да бъде разобличена…

    • 4
      1

      Ви си оправете вашето 19?6 и тогава мислете за другите!

  8. 10
    4

    Какво село?! Първият клуб в България и най- старият град в Европа- явно селото не е изчезнало от теб!

    • 4
      5

      Коматево, Андрей. Коматево
      Бай-стария …. ха

    • 2
      6

      Опита ли с хапчетата, Наполеончо?

  9. 5
    7

    Ами нормално. На кой му се играе на село?!
    А пък и Числото си е число

    • 2
      1

      Абе, той и един друг каза “ЦСКА си е ЦСКА”, ама за него си мълчите!

Коментарите са затворени