До интересен факт стигна PlovdivDerby.com за вчерашния мач на канарчетата с Арда Кърджали. От Ботев Пловдив са поискали полиция да охранява срещата освен извън стадион, но и вътре. Обикновено за нерискови срещи охраната в пределите на спортното съоръжение се поема от частни охранители, но преди мача с кърджалийци от клуба са поискали и полицейски сили да следят за реда около терена.

Какво е накарало жълто-черните шефове да предприемат този ход, може само да се спекулира, но основните варианти са два. Или шефовете на клуба се притесняват от феновете заради лошите резултати, или е заради напрежението по оста Ботев Пд – съдийски балтии.

Друг интересен факт, който са забелязали читатели на PlovdivDerby.com е, че подстъпите от трибуната към скайбоксовете са били заключени.

Жълто-черните излязоха вчера на терена с нови екипи, на които липсваше лого на основен рекламодател. Договорът с Уинбет на канарчетата изтече в края на миналия месец, а нов за момента явно няма. Припомняме ви, че Ботев Пд до този момент е представил само един екип за новия сезон, въпреки че от фирмата производител, заявиха пред PlovdivDerby.com преди няколко седмици, че канарчетата са поръчали 3 екипа.

 

3 КОМЕНТАРИ

  1. Какво стана, пимко нали щеше да дава 3мил. за спонсорство ??? Сега ги дава в кУрмовград. Можеше да ги даде на Ботев за реклама на фанелките. Толкова пари отмъкна от строежа и сега ги дава на помаците. Аман от “голвми” ботевисти!!!

  2. 4
    1

    Това е защото Зингаревич започва да копира Коко Динев. Скъпи лагери, много чужденци и бизнеса върви.

  3. 3
    3

    Също така дрогите от центрюм крю и бултрас факт гониха хората от местата които са заплатили с членски карти,срам за клуба,при следващ случай ,ще търсим неустойки,дори и съд ще има

Коментарите са затворени