Веднага след последния съдийски сигнал фенове на Ботев Пловдив от Трибуна Изток започнаха да скандират обиди към собственика на Ботев Пловдив. Станислав Генчев пък бе подкрепен с аплодисменти. Наставникът разговаря близо 10 минути с ултрасите на канарчетата преди да се прибере в съблекалнята.

43 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    7

    Рано или късно ще напипаме правилната посока. Ще си преболедуваме сгрешената трансферна политика. Дано само да схващат къде точно грешат. Обърнем ли палачинката, жална им майка на всички хейтъри.

  2. 10
    6

    КАКВА СЪДБААА, МАХАЛИ И СЕЛАА, ВИЕ ТУРЦИ СТЕ НА КУРВИ СИНОВЕ, ЩЕ ВИ ШИБАМЕ 😘

    • 2
      4

      Гейбанда д потници.Каква съдба.Цигани от люлка до гроб.

  3. 10
    4

    Вчеръ Сашу Утличникът беши милустиф към назе клетити кънарйе и ни писъ саму Слаб дьвйе, инъчи можиши пак дъ нъ къчи нъ шистицътъ зъ Изгриф дъгуевъ 🙁

    • 1
      7

      Браво.През две минути три коментара.Комплекса тресе.Стикс или Ерол Париж.Ненужници

  4. 10
    6

    СРАМ ЗА КОМАТЕВО И ОКОЛИЯТА СТЕ МИШОЦИ ГНУСНИ СПЕРМОЯДИ С НАПУКАНИ ПЕТИ И ВМИРИСАНИ УСТИ 🤣

  5. 10
    6

    ПОВИКАЙТЕ ГРЪЦКИТЕ АНАРХИСТИ ДА ВИ ПУСНАТ ПАК ЧЕ СТЕ ТОЛКОВА СМЕШНИ И ПРОТИВНИ. ЖЪЛТАТА СГАН НАВСЯКЪДЕ БИТА И ЕБАНА.

  6. 7
    4

    Ае колко пари печели фен шопа? За какво ги ползвате… Никакви ви няма на гостувания, на домакинства, няма хореография и тн.? Ебати жалката картинка! Тоя Момчил и онзи Арабаджиев изобщо усещат ли се дали са адекватни? Аз толкова жалка картинка, дори на базата не съм виждал! 90% от мачовете не съм пропускал откакто сме в А група!!!

  7. 10
    7

    Ахахах ЖЪЛТИ МИШКИ СМЕШНИ ПОДЧОВЕЦИ ЗАМИНАВАЙТЕ ПО МАХАЛИТЕ И СЕЛАТА ЧЕ НИ ЗЛЕПОСТАВЯТЕ ГРАДА!! ГАДНА ЖЪЛТА СГАН ОТ РОДОПСКАТА ЯКА!! ЖЪЛТУРИ ПРОСТИ В ПЛОВДИВ СТЕ НИ ГОСТИ 😘

  8. 7
    6

    Генчев Генчев, това да не е Лудогорец, всички са зад гърба на треньора, ХА сага, здрасти, нищо не играе отбора, само оправдания, подарихме три гола, вчера подарихме два. ХУЙНЯ и ЛАЙНА.

  9. 8
    8

    Зингаревич е главният виновник бронзовият медалист да се бори за 10 място.Начначаване на послушници,взимане на свободни агенти и препродаване.Взе Рединг за 24 милиона паунда и го продаде вече като изпаднал за 1 паунд.Това че баща му и чичо му са милиардери,не означава че го бива за бизнес.Някакви анонимници от долни групи и школи пристигат за година две и се продават.Ако ви харесва статуквото,значи не сте наред Все някой ще го смени Ботев е фактор,със традиции,популярност,вярност Цигани,престанете с циганските интриги и номера.Тъпи мангали,злобни подчовеци,при вас всичко наред ли е примати

    • 12
      4

      Естествено , че им харесва така ! Кой ще им остави магазина, кой ще ги наема за охрана на стадиона и тем подобни! Бултрас се продадоха за копейки и сега мълчат и погребват отбора!!! Само да попитам школата кво се случва с нея ? Знаете ли колко деца отидоха в Локомотив и Спартак?

  10. 17
    2

    Подигравка, унижение, какво се случва?
    Защо скандирате Генчев и му ръкопляскате? Очи нямате ли?
    Написаното от мен долу са факти, хубаво е всеки да ги провери и да помисли малко, нищо повече.
    Първия гол на Арда дойде от две груби грешки на Кайзер. Не можа да изчисти добре и при ъгловия удар беше излязъл напред и незнайно защо се върна на голлинията. Тази топка просто се боксира и толкова. Топка в малкия пенал. Задължителна топка за вратаря. Не ме разбирайте погрешно, харесваме Кайзер, но той е перфектния резервен вратар. Къде е Ханкич? Беше капитан на отбора, а изведнъж се озова на резервната скамейка. Пререкания с треньора? Не знаем. Знаем само, че треньора слага Кайзер вместо Ханкич вече втори мач и дори коментаторите са шокирани.
    За Пунчец да говорим ли, за това че 80 процента от головете са през него! Кой го слага всеки мач титуляр?
    А сега вижте интервюто на Генчев след мача с Арда! Той каза “нареждам състава в зависимост от представянето и раздаването в тренировките и когато влязат в същинския мач не мога да ги позная” . Напомня ли ви на друг? Да, точно така, на Валентич. Точно неговите думи. А сега скандирайте името му и бийте тъпана!
    Знаете ли колко точни удара имаме във вратата на Арда? Два точни удара, да точно 2. Проверете всичко дали е истина и сами си помислете.
    Нямаме играчи, но и треньори които редят отбора спрямо представянето в тренировките не ни трябват. Много е тъжно! В същото време сме гневни на този хаос и неадекватни отигравания.
    Аз лично ще ми се стопли сърцето да гледам наши момчета, па дори и да играем в В група. Не ти ща и Зингаревичи и Валентичи и измислените треньори. Така и така падаме, поне да падаме с юношите. С такава публика и такъв стадион ние сме една тъжна картинка. Дори буферите поспряха да ни подиграват. Дотам стигнахме.
    Арда имат три точни удара във вратата, два гола от тях, един единствен ъглов удар и гол, Кайзер се връща на голлинията, Пунчец се върти както винаги като развален пумпал, другите стоят и гледат.
    Стиковането на играчите е много по-важно от раздаването в тренировките. Съвременния футбол ни убягва, а ние псуваме ли псуваме и се чудим кого да нарочим.
    Сега ще се надяваме поне да бием Крумовград на Колежа.
    Не дай си боже крумовградчани да се разиграят!
    Писах преди мача, че щом Пунчец е титуляр, ще ни “напунчат” и така стана. Зингаревич паралията каза, че искал отбора сам да се издържа. Ами за какво си ни ти бре, аланкоолу?!?
    Махайте се всички! Некадърници!
    Той не умира!

    • 11
      1

      НЕ БРАТЛЕ ТОЙ УМРЯ ФУТБОЛА ВЪВ БГ УМРЯ ФАКТ.. ВИДЯ КАКВО СЕ СЛУЧИ СЪС МНОГО МИЛИОННАТА СЕЛЕКЦИЯ НА РОДНИТЕ ЕВРОБОЙЦИ НАЧЕЛО СЪС ШАМПИОНА…ЗА СПРАВКА ОЛИМПИЯ СТРУВА 7 МИЛИОНА ЛУДОГОРЕЦ 40 МИЛИОНА ТАКА ЧЕ И СЪС ПАРИ НЕ СТАВА ПРОСТО ПОНЯТИЕТО БГ ФУТБОЛ НЕ СЪЩЕСТВУВА И НАЙ ИНТЕРЕСНОТО Е ЧЕ СЛЕД ТИЯ РЕЗИЛИ И ПЕТЕВ… ЕЛ МАЕСТРО.. РИБАРСКИ.. ЗАПОЧВАТ ДА НИ ОБАСНЯВАТ КАК ЩЕЛИ ДА СЪБУДЯТ МЪРТВЕЦА БГ ФУТБОЛ ДРУГИ КАТО ГЕНЧЕВ И ВЪПРОСНИЯ ЕЛ МАЕСТРО НЕ ЗНАМ КОЛКО Е МАЕСТРО СА ОЩЕ ПО КРАЙНИ ЩЕЛИ ДА СМЕНЯТ ЧИПОВЕ.. ГОСПОДА НА СЛЕПИ ЛИ НИ ПРАВИТЕ НЯМА СМИСЪЛ ДА ЗАМАЗВАТЕ НЕКАДЪРНОСТ СЪС НЕЩО КОЕТО НЕ СЪЩЕСТВУВА А ИМЕННО БГ ФУТБОЛ НИЕ ВИЖДАМЕ РЕАЛНОСТА ТАКАВА КАКВАТО Е ГРОЗНА ОБЕЗОБРАЗЕНА И ОБЕЗЛИЧЕНА ФУТБОЛНА ПАРОДИЯ ПАК ПОВТАРЯМ НОВИ СТАДИОНИ ЩЕ ИМА НО НЕ И ЗА ФУТБОЛ ТОЙ СИ ОТИДЕ СЪС ЧИКО.. БОНЕВ ТУМБИ.. ЗЕХТИНСКИ…САДЪКОВ.. ЕДО.. СЛАВКОВ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ АКТЬОРИ КОИТО ИЗНАСЯХА СВОИТЕ ФУТБОЛНИ СПЕКТАКЛИ ТАМ КЪДЕТО ТРЯБВАШЕ А ИМЕННО НА СТАДИОНИТЕ ТАМ КЪДЕТО СЕГА ВСИЧКО Е НОВО НО ПЪК ПРАЗНО ОТКЪМ ФУТБОЛ И ВСЕ ПАК ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ БГ ФЕНОВЕ БЪДЕТЕ ЖИВИ ЗДРАВИ И ПРИЯТНО. ГЛЕДАНЕ

  11. 7
    8

    Циганите на сапун.Буферняците в масов гроб

  12. 7
    4

    Генчев и Лъчо казаха че сега като вземем Райналдо и Ривалвиню жа са опрайм ва да гоеба.

  13. 9
    5

    Браво Зингаревич! Истинските фенове на Ботев сме с теб! Не слушай наркоманите какво викат!

  14. 6
    2

    Третополовите мастии да го духат и без това не им пука за Ботев а да ги шибат застаряващи манафи.

  15. 12
    4

    Генчев е недоказал се, посредствен, но възпитан треньор. Той е основната причина да няма никаква промяна в игровото поведение и настройката на играчите. Да не говорим, че изобщо не разчита на играчите от школата, а слага баберека на неподходящи постове. Слаб треньор, слаб мотиватор, слаб тактик. Дано скоро се махне!

  16. 6
    6

    МАМА ТИ МРЪСНА РУСОРОБСКА КУРВО .
    МАРШ С РУСКИТЕ КУРВИ В КОЧИНАТА ПРОСИЯ

  17. 10
    6

    Руска мършо, къде ти е селекцията? Прибираш милиони от изходящи трансфери, получи нов стадион, отборът крета с незнайни негърчета, които също ще пласираш, а ние ще се борим поредна година да не изпаднем. Вън от България!!!

  18. 5
    5

    Стоян канара каза, че се гордее с този отбор само където петата и 6-те бахура малко го убивали ва да гоейба.

  19. 8
    1

    Балтанов с правилния футбол и още неизлюпената легенда Генчев какво ми ходят да се мазнят на феновете? Много ги боляло…фара ги боли само!

  20. 4
    5

    Зингата си заслужава критиките,заради ината с Валери и общо взето доверяването на дебили а това се отразява и на него ,значи толкова му е пипона!!!!!Дразнещото е обаче че кретенчетата го нападат само защото е руснак и така им е заповядано!!!!!Челси като ги взе Краваря(налива пари човека,това е факт,почти милиард) добре че бяха понатрупали точки преди това иначе изпадаха….

    • 5
      5

      Сигурно американското посолство е заповядало 😁😁😁 Лекувай се, мурзилка или по-добре дърпай към Москва заедно със Зингаревич.

  21. 5
    7

    Циганите са превъзбудени Потните мургавелковци се правят на ботевисти с различни никове.Жалки мангали,мрете и света освободете.

    • 5
      3

      Изгрев бойци,в Солун ви чакат!

  22. Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги.
    8
    5

    В една фирма ако резултатите са никакви,виновен е собственика.

    • 6
      2

      Държавата се сгромолясва,колко пъти отиде да се бориш за правата си или добре си живееш на гърба на баба си и пенсийката и !?!?!?!?!

  23. 10
    2

    ГЕНЧЕВ СЕ ОПИТВА ДА НИ УБЕДИ, ЧЕ ФУТБОЛИСТИТЕ НА БОТЕВ СА КЛАСНИ. ПРАВЕЛИ СТРАХОТНИ НЕЩА НА ТРЕНИРОВКИ, А В МАЧОВЕТЕ НЕ СЕ ПОЛУЧАВАЛО. АКО ИГРАЕШ СРЕЩУ ЛЕВАЦИ, ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ЩЕ ИЗГЛЕЖДАШ КАТО МЕСИ. А ТЕ ИГРАЯТ ЛЕВАЦИ СРЕЩУ ЛЕВАЦИ. ПРАВЯТ КОНТРОЛИ СРЕЩУ ГИГАНТ СЪЕДИНЕНИЕ, ИЛИ ВИХЪР ВОЙСИЛ. ПОНЯКОГА ИГРАЯТ МАЧОВЕ СРЕЩУ ВТОРИТЕ СЪСТАВИ НА ПО СЕРИОЗНИ ИМЕНА, ИЛИ СРЕЩУ ОТБОРИ НА ЕДНА ТРЕНИРОВКА. ВЕРНО, ПОБЕЖДАВАТ, НО ТОВА Е ИЗМАМНО. ПРОБЛЕМЪТ БИЛ ПСИХОХОЛОГИЧЕСКИ. И КАКЪВ ДА БЪДЕ, КОГАТО ВСЕКИ ДЕН ТЕ БИЯТ КАТО ТЪПАН, А ТИ СИ ВЯРВАШ, ЧЕ СИ ГРАНД. ВСЕКИ ДЕН СЕ ГОВОРИ ЗА ИЗХОДЯЩИ ТРАНСФЕРИ И ВСЕКИ ИСКА ДА СЕ СПАСИ ЧАС ПО СКОРО. В ОФИЦИАЛНИЯ МАЧ ГЛЕДАШ ДА БЛЕСНЕШ ИНДИВИДУАЛНО И ЗАБРАВЯШ ЗА КОЛЕКТИВНАТА ИГРА. НАЙ ДОБРИТЕ ТИ НАПАДАТЕЛИ НЕ СА ВЪВ ФОРМА, НЕ ИГРАЯТ И ЧАКАТ ТРАНСФЕР. НЯМАШ ГРЪБНАК НА ОТБОРА. ДНЕС ЕДИН Е КАПИТАН, УТРЕ Е ДРУГ. ОСВОБОЖДАВАШ ЕДИН ЛЕВАК, ВЗЕМАШ ДРУГ. НАПРАВО ОТ ГОРАТА, ОТ ДЪРВЕТАТА. В ГЛАВАТА МУ Е ТРАНСФЕР, А НЕ ДА ПРАВИ КОЛЕКТИВ, ОТБОР. ТЕ НЕ СЕ ПОЗНАВАТ, НЕ ГОВОРЯТ ЕДИН ЕЗИК. ДЕЛЯТ СЕ НА БЪЛГАРИ, АФРИКАНЦИ, ЕВРОПЕЙЦИ, ХРИСТИЯНИ, МЮСОЛМАНИ! ЕДНИ СА ЦЕЛИТЕ НА СОБСТВЕНИКА И НЕГОВИЯ СОЛТАШАК ИЗРУДА, ДРУГИ СА ЦЕЛИТЕ НА ТРЕНЬОР И ПУБЛИКА! И ПСИХОЛОЗИ ДА ИЗВИКАТЕ, НЯМА КАК ДА СЕ ПОЛУЧИ ОБЕДИНЕНИЕ, ЕДИНОМИСЛИЕ! КОЙ ДОБЪР ФУТБОЛИСТ ЩЕ ДОЙДЕ В ТАКАВА ЛУДНИЦА? ПРОБЛЕМЪТ ИДВА ОТ ГЛАВАТА НА СОБСТВЕНИКА. ТАМ СЕ МИСЛИ САМО ЗА ДАЛАВЕРА, ТЪРГОВИЯ, ИГРИ И ПАРИ! НЕ И ЗА ОТБОР. ТАКИВА ОПАШАТИ ЛЪЖИ СЕ РЪСЯТ, ЧЕ УМ ДА ТИ ЗАЙДИ. НДАДИ ГО ПРОДАВАЛИ ЗА 2 М. ЕВРА!? СНОЩИ ТОЙ БЕШЕ НАЙ СЛАБИЯ. ФИЗИКА ЛИ ИМА, БЪРЗИНА ЛИ, ТЕХНИКА ЛИ, ТАКТИЧЕСКО МИСЛЕНЕ ЛИ, КАКВО ТОЧНО, ЧЕ ФРАНЦУЗИ ЩЕ ДАДАТ 2 М.? ВСЕКИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК РАЗБИРА, ЧЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ПЕРАЛНЯ. НО ДА СЕ ВЪРНЕМ НА ГЛАВНИЯ ВЪПРОС. БОТЕВ НЯМА ОТБОР, НЯМА КАЧЕСТВЕНИ ФУРБОЛИСТИ, НЯМА АТМОСФЕРА ЗА РАБОТА, НЯМА КОЛЕКТИВ, НЯМА УМЕН СОБСТВЕНИК. ИЗВОДЪТ Е ЕДИН: ЗИНГАРЕВИЧ ДА СИ ХОДИ ЗАЕДНО СЪС СВОИТЕ ДИРЕКТОРИ, СЪВЕТНИЦИ И ЗВЕЗДИ! ВРЕМЕ Е ЗА СЛЕДВАЩИЯ! УВИ, НЕ СПОЛУЧИХМЕ! НО ТРЯБВА ДА ОПИТВАМЕ! ТОВА Е НАЧИНА. КАТО С ВЕЛОСИПЕДА: ПАДАШ, СТАВАШ И ПАК СЕ КАЧВАШ, ДОКАТО ГО ПОДКАРАШ БЕЗАВАРИЙНО!

    • 10

      Ако има кандидати за спонсори ,да идват!!!!!Само да не е Бат Ачо ,който само чака да папа от разпродажби и после пак дългове……е някои голтаци ще намажат някоя филийка.

  24. 10
    2

    Зингата трябваше още миналата година да вземе Стамен Белчев,да си направи селекция и да си носи отговорността!!!!Той чака до последният момент Генчев да се натутка и после онзи да му рие на главата.Имаше някакви проблясъци в играта но…..лошо!Като че ли като гости играем по-добре.Генчев има достатъчно класа в отбора но и той не знае как да ги надъха и научи да си подават!Какъв треньор си да чакаш да ти докарат футболисти?!?!!!Даваш списък и казваш искам този и онзи!!!Неговият Карабельов за нищо не става още по-малко за капитан…Зингата отдавна трябваше да се е отървал от “ръководството” те са едни безполезни пиявици.И не на последно място трябва и няколко багажника за съдии …….

  25. 7
    7

    Па нъ изчукъаа Генчев е въздух под налягане

Коментарите са затворени