Безобразни играчи с фланелки на Ботев Пд продължават да срамят клуба на новопостроения стадион бижу край Бирената фабрика под тепетата. Пунчец, Колев, Минков, Акере и компания, отказаха за пореден мач да се държат достойно на терена на Колежа и да донесат първата победа след завръщането на канарчетата на Колежа. Спряла защита, липсваща средна линия, беззъби крила и изолиран Секулич. Така изглеждаше Ботев Пловдив в августовската вечер пред все по-малкото публика, която рискува да разболее очите си от продукцията, която тези футболисти й предоставят. Чест прави на ултрасите от Южната трибуна на стадиона, че 90 минути не спряха да пеят своите песни и да се опитват да “вдигнат” мъртъвците на терена, наречени играчи на Ботев Пд, чиято работа по принцип е да ги радват с изявите си, но вече никой не помни, кога това се случи за последно.

Безобразно първо полувреме и два гола за Арда доведоха до бурни освирквания на играчите още преди Станислав Тодоров на е надул свирката, за да се оттеглят на почивка.

В 40-ата минута Радослав Цонев изпрати хубаво центриране от ъглов удар, а до топката стигна Умар Сако, който се извиси над всички и с глава прати топката в мрежата на Ботев за 1:0. До корнера се стигна след грешка на Кайзер, който я подари на съперник. Заразен от Пунчец, който преди това направи това два пъти и поляка обърка с подаването си. Хърватинът стана за смях при втория гол на гостите. Първо вместо да пресрещне противник той ръкомахаше за тъч, а след това се въртя като пумпал, докато Станислав Иванов сменяше няколко пъти посоката, за да завърши успешно атаката и да направи резултата 0:2.

На полувремето Станислав Генчев извърши 3 смени. Антонио Перера замени трагичния Роберто Пунчец, Константинос Балоянис влезе на мястото на пасивния Красиан Колев, Рой Херман влезе да оправя играта в зоната на Николай Минков, който нямаше правилно отиграване за 45 минути.

Смените подобриха до някаква степен играта на жълто-черните,  ако по-голямото владеене на топката и няколкото отправени удари от дистанция могат да се нарекат така.

В крайна сметка някак с лекота гостите успяха да удържат преднината си от първото полувреме и да си тръгнат с трите точки.

 

35 КОМЕНТАРИ

  1. В момента имаме 3-4 играчи които при свястна селекция могат да играят. Всичко друго е щета, как да вкарваме голове като в центъра два паса не могат да вържат. Защитата е трагедия, Пунчец не става и да гони топката. Трябва да върнат Тошо плюс още 2-3 качествени попълнения и горе долу ще се получат нещата.

  2. 1
    1

    Вчеръ Сашу Утличникът беши милустиф към назе клетити кънарйе и ни писъ саму Слаб дьвйе, инъчи можиши пак дъ нъ къчи нъ шистицътъ зъ Изгриф дъгуевъ 🙁

  3. 1
    1

    И аз не съм много съгласен с Генчев. Трябва да му се даде време, но много футболисти ги поставя на неправилни места. Акере 1 полувреме играе ляв бек, друго дясно крило? Колев не е крило, Карабельов и Нади не са офанзивни халфове. Минков десен бек не става. Карабельов веднага дойде и капитан, може би да трябва да е кайзер от тези които играят. Пунчец е жива тагедия от миналия сезон, защо още играе? Махнаха Генев вместо него. Ван Хертъм е една идея по-малко зле. Да налага Работов и Чернев като не стават. Не знам какъв му е проблема с Бароан, вероятно дисциплината извън терена му куца, но е в пъти по-добър от Секулич. Такъв голмайстор отдавна не сме имали. Секулич е ялов и немощен, за поддържащ нападател може и да става, но не и да играе сам. Сега пък гонят и Ману. Бароан и Ману бяха супер двойка и изработиха много голове миналия сезон. Бароан или да го продават или да го връщат да играе, да седи извън отбора няма смисъл. Можеха да се борят за Коко Илиев и Тошко, пак някви юужденци ще търсят. Само публика имаме и нищо друго. Много проблеми има за решаване, но той тук трябва да покаже, че е добър треньор. Това не му е Лайногорец, където титлите се купуват и Локо(Сф), където 9-то място е успех.

  4. 3
    1

    Генчев не знам защо не спира да мрънка,ще кажеш,че играем в първенството на Англия, в смешната ни бг лига трябяа да биеш и с тези футболусти наред,какъв е проблема

    • Ми тя затова е смешна лигата, щото и ние сме смешни.

  5. 4
    3

    Ко стана ва, па ли на ибаа? Я са напиф фчера, не помна кво стана.

  6. 5
    2

    Жалка картинка сме!
    Ами , че вижте ни само капитана…
    Генчев прави впечатление на интелигентно момче което вероятно има желание за работа, но с мрънкане и оправдания , че няма футболисти не става ! Това са футболистите в момента, да слаби са , няма грам футболна мисъл в повечето от тях, но минаха вече цели четири мача и ако не можеш да ги подредиш и мотивираш скоро ще те смени следващия (вероятно ще е чужденец) !
    Две неща ми направиха неприятно впечатление:
    1. Защо това момче Пунчец продължава да играе ? Всеки коментира поведението му при втория гол ама вижте какво прави и при първия! А за предишни мачове да не говорим. Той просто ни “решава” мачовете…
    2. Генчев каза, че Карабельов е капитан, защото отбора имал нужда от такъв лидер ?!? Тук просто ще запазя минута мълчание…
    Истината е, че докато в първия отбор няма родни юноши публиката няма да се завърне на стадиона в пълният си блясък !
    А юноши ще има тогава когато школата заработи правилно!
    А школата ще заработи правилно когато групичката на бай Трифон Пачев бъде
    ” изметена” оттам !
    А дотогава… добре позиционираният и ориентиран Пунчец и лидера Карабельов…

    • Ако всичко наши футболисти за играят добре, всички ще бъдат продадени.

  7. 6
    2

    Само куромелата на Стоян канара ще оправи положението ва да гоейба.

  8. 5
    1

    Тоя Пунчец ли е, Пумпал ли е, дето изглежда на Ювиги хан, да вземе да се гръмне

  9. 9
    4

    Ще грабите от нарида, а?!?!
    Гнусни държанки на всяка власт и мафия…

  10. 8
    9

    Безобразие са не футболистите, а феновете на това селско отборче създадено от БКП.
    ИЗЧАДИЕ

  11. 9
    5

    Няма никакъв живец в тези убитаци , по тъп отбор не сме имали ! Пак някой да ми говори за Неделев какъв бил и тн…
    Ха сега целувайте на черните маркуча и разни Пунчец, Ван едикъв си , и Секулич пръчката , пълна отврат ! Само Колев и Карабельов стават , Минкоff, пародия на футболист…

    • 4
      1

      Естествено!Тъпи фенове ,тъп отбор!

  12. 6
    3

    Жълта трагедия вземете ги вържете в съблекалните и ги острижете

  13. 11
    4

    ГЕНЧЕВ МОЖЕ ДА ПРИКАЗВА КАКВОТО СИ ИСКА, НО НИЕ ВИЖДАМЕ ФУТБОЛИСТИ, КОИТО НЯМАТ ЕЛЕМЕНТАРНИ СРЪЧНОСТИ- СПИРАНЕ НА ТОПКАТА, ПАС, ЦЕНТРИРАНЕ, УДАР С КРАК, ИГРА С ГЛАВА И Т.Н. АКО ТРЯБВА ДА ГОВОРИМ ЗА ОТБОРНА ИГРА, ТАКТИКА, СТРАТЕГИЯ И Т.Н. ВИЖДА СЕ ПРОБЛЯСАЦИ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ, НО ЦЯЛОСТНАТА ОЦЕНКА Я ДАВА РЕЗУЛТАТЪТ. ДОПУСКАМЕ ГОЛОВЕ- ЗНАЧИ СЛАБА ОТБРАНА, НЕ МОЖЕМ ДА ВКАРАМЕ- ЗНАЧИ СЛАБО НАПАДЕНИЕ. КОГАТО ОТПРЕД И ОТЗАД НЕ ВЪРВИ ИГРАТА ЗНАЧИ И ХАЛФОВЕТЕ СА ТРАГИЧНИ! ДНЕС И КАЙЗЕР СБЪРКА И ПРИ ДВАТА ГОЛА. Е, ИМАШЕ ЛИ ЕДИН, КОГОТО ДА ПОХВАЛИМ? НЕ! С ТЕЗИ ФУТБОЛИСТИ, СЪС ЗАКЪСНЯВАЩА СЕЛЕКЦИЯ, С ТОЗИ СОБСТВЕНИК, С ТОЗИ СЪВЕТНИК И СЕЛЕКЦИОНЕР ВЪРВИМ КЪМ ПОВТОРЕНИЕ НА МИНАЛИЯ СЕЗОН. НО ЩОМ ПРАВИШ ЕДНО И СЪЩО ВСЯКА ГОДИНА, НЕ МОЖЕШ ДА ОЧАКВАШ РАЗЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ! ИЗХОДЪТ: ИЗРУДА- ВЪН, ЦЯЛАТА ВЛАСТ НА ГЕНЧЕВ И ТЪРПЕНИЕ. АКО ЕВРЕИНА НЕ МОЖЕ ДА ИЗХВЪРЛИ ИЗРУДА, ДА СИ ЗАМИНАВА И ТОЙ! ПО ЛОШО НЯМА ДА СТАНЕ. ЩЕ СЕ НАМЕРИ ДРУГ БЛАГОДЕТЕЛ. АКО НЕ, ПОНЕ ЩЕ ИГРАЕМ С МЛАДИ МОМЧЕТА, ИЛИ ЩЕ СЪБЕРЕМ БОТЕВИСТИ, КОИТО ЗНАЯТ КАКВО Е БОТЕВ, КАКВО Е ЛЮБОВ, ВЯРА И КРАСОТА! ИМА ДОСТАТЪЧНО ВЪВ ФУТБОЛНА БЪЛГАРИЯ! И СТАРИ И МЛАДИ. БЛАГОДАРЯ НА ПУБЛИКАТА, ЧЕ НАПРАВИ НАЙ ВЯРНОТО- ОСВИРКА ЕВРЕИНА! ДА ЖИВЕЕ БОТЕВ! НАПРЕД КАНАРИ!

    • 7
      4

      Според смешника Генчев, твзи футболисти били “най-добрите на своите постове в България “

  14. 9
    3

    РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ИЗРУДА Е ВИНОВЕН! КОЙ НАПРАВИ ТАЗИ СЕЛЕКЦИЯ? КОЙ ПРОДЪЛЖАВА ДА Я ПРАВИ- ИЗРУДА. КОЙ Е СЪВЕТНИКА НА ЦИНГИТО- ИЗРУДА. ДРУГ Е ВЪПРОСА, ЧЕ ЕВРЕИНА ПОЛЗВА ГЛАВАТА СИ САМО ДА ПАЗИ РАВНОВЕСИЕ!

  15. 12
    4

    Преди два кръга написах,че капацитета на тези играчи е това и който и да е треньор това е максимума….докато не се изчистим от селекцията на босненския педераст нищо хубаво не ни чака … твърдо зад Генчев!!!И да опитат да си върнат Неделев, щото при рязаните свърши тотално,а тук поне той може да измисля по нещо интересно…лично мнение с което не ангажирам никой…само Ботев!!!

    • 7
      4

      Тоя Генчев е набеден треньор и палячо. Друг не би работил в тая Коматевска пералня

  16. 11
    6

    Очаквайте декларация срещу БФС и престъпното съдийство .Гледам и плакат срещу Диема, което е необяснимо при положение,че всеки мач коментаторчетата ги подкрепят и защитават за всяка една ситуация и коментарите са им пристрастни!!!Крадеца вика дръжте Крадеца.Добре,че Тунчев ги спря да вкарват,че отиде пак шестица!

  17. 10
    5

    Пак ВАЛЕНТИЧ е виновен нали!!! За ЗИНГАРЕВИЧ ще си мълчим докато БУЛТРАС продължават да са на заплата там ! Магазинче , охрана и кеш правят ЗИНГАРЕВИЧ най-великия

  18. 14
    1

    Невероятно трудни за гледане са тея смешници, тва не е Ботев, тва е някакъв случаен сбиротък бабереци.

  19. 10
    3

    МИТКО КОМАНДОСА Е ВИНОВЕН НО НИЩО СВИКНАЛИ СМЕ СЕГА Е ВРЕМЕ ЗА КАКА РАДКА ЖЪЛТАТА ПИРАТКА И… ОП СА…. ОП СА

  20. 13
    2

    Предполагам пак съдията е виновен защото треньора и футболистите са световна класа.

  21. 15
    2

    Бахти и разбитата команда. Тези негри кой ще ги купи,ебати и аматьорите. На изпадане са нещата ако така се върви

Коментарите са затворени