Френският отбор, който почти вече може да се счита за договорил халфа на Ботев Пд Ннади, ще плати 2 000 000 евро за правата на играча, научи PlovdivDerby.com.

Ннади все още не е заминал за медицински прегледи, като днес е тренирал с отбора на канарчетата и утре може и да попадне в групата на жълто-черните за мача с Арда.

Дефанзивният полузащитник привлече интереса на европейските клубове с представянето си с националния отбор на Нигерия на световното до 20 години, което се проведе това лято.

Сериозен интерес към Ннади има и от Динамо Москва.

5 КОМЕНТАРИ

  1. Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги.
    3
    2

    Голата истина за двата клуба.Собствениците получават пай от държавната баница,а чрез трансфери осигуряват заплати.Какво е дал Зингаревич на Ботев.Нищо.Бронзовите медалисти за поредна година в миманса.Ботев е фактор,в бг. футбола.Символ на най футболният град.

  2. 6
    1

    Явно този сезон новините около Ботев ще се въртят само около изходящите трансфери….”Исторически трансфер”, “Топ 3 трансфер за клуба…” Уааааааааау! И феновете трябва да подскчат от радост ли ?! Че някой си напълнил джобовете , сериозно ли ?!
    Така де, Зингаревич е дошъл да върти търговия. И се е обградил с верни послушковци. Вие да не си помислихте, че е тук, за да радва феновете и да гради отбор с визия ???

  3. 4
    9

    Една маймуна по малко на клона,супер !Дано някой да вземе и Тъпунчец,дори и без пари.

    • 5
      2

      Теб също, ако някой те вземе няма да е зле!

Коментарите са затворени