Локомотив Пловдив се обърна с официално съобщение към феновете си, след като привържениците по-рано през деня обвиниха клубното ръководство в подготвяне и разпространение на доноси срещу представители на черно-бялата публика.

Ръководството не е срещу феновете!

Уважаеми привърженици,

Ръководството на Локомотив (Пловдив) се запозна с позицията на организираните фенове на клуба, която по-рано през деня беше публикувана в социалните мрежи.

Ние вярваме, че всеки има право на мнение и гледна точка. Желаем обаче да обявим, че никой от ръководството на клуба не е срещу феновете! И никога няма да бъде! Заявяваме също, че няма да толерираме такива нападки!

На мнение сме, че явно има определен „доброжелател“ на клуба, който цели да всява раздори и напрежение в „черно-бялата“ общност, за да извлече определени дивиденти от това.

14 КОМЕНТАРИ

 1. 1
  1

  ЦИГАНИ ТУРЦИ ПОМАЦИ АРМЕНЦИ КАТОЛИЦИ ТОВА СТЕ ВИЕ.ПО ПЕТ НА НОЖ СМЪРТ ЗА ОЛИГОФРЕНИТЕ.

 2. Нямал да толерира.За какви доноси става дума? Някой знае ли нещо?

 3. Тоя па плаши с едни момчета,абе ти среща с тези момчета имал ли си ?

 4. 7
  4

  Ей,циганска работа. Хем бедни със скъсани галоши,хем нагли. Големи интернет бабаити. Като се срещнат с на Сотков бодигардите и ще се наакат. Голям то вадят ама мек. Така са мингяните.

  • 2
   1

   Мек казваш,а?Но ако ти го напраскат в аспуха, ще си видиш роднините.

    • Да. От собствен, помако. Аз само мъжко праскам. Искаш ли да те прекарам и теб през жимпляктора?

  • 2
   1

   Епилираният,я си спомни колко нокаута имате при срещите с АРМИЯТА ОТ ЛАУТА?100% нокаут!След финала вие жълтурите на пълните психиатрията!За селско-изгревбойската ,жълта сган няма прошка!

   • Армия от епилирани грозни комплексари.10 човека в заличката на лайнута Клоуни.

 5. 5
  2

  Какво няма да толерирате ве мухльовци? Ония кретен дето честити първото място след 3я кръг какво ще направи като не ни толерира? Аре шапката, чантата, гащите и да си ЕПМ у варната с умрелите мишки и лайната в морето.

  • И ти ли ще издържаш отбора е смешник? Освен да вредите, нищо друго не правите! И не се прави много на отворен, форумен плъх!

 6. 4
  4

  Страхливец криеш се зад декларации но скоро ще ти се наложи да отговаряш пред едни момчета който няма да ти простят Локо пд не е сергия нито кантора за кредити заминавай си вьв варна и да те няма клошар

Коментарите са затворени