Ботев Пловдив започна сглобяването на турникетите, които ще осигуряват контрол на достъп в подстъпите към стадион „Христо Ботев“.

Устройствата, имащи за цел предотвратяване на нерегламентирано влизане в стадиона, както и улесняване привържениците при посещение на футболна среща, са вече налични, като същите ще бъдат монтирани в максимално кратки срокове.

Осигуряването на този тип системи е част и от задължителните критерии, които стадион „Христо Ботев“ трябва да покрие, за да приема срещи от европейските клубни турнири, както и домакинства на националните футболни гарнитури.

С реализирането на тази задача, гарантираща стриктното спазване на правилниците на европейската футболна централа, от Ботев се приближават с още една стъпка до целта на „Колежа“ да се провеждат спортни събития от най-високо ниво.

Източник: dsport.bg

2 КОМЕНТАРИ

  1. Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги.
    1
    1

    Малко по малко и нещата ще се стиковат.Прекрасен стадион,всетдайна публика,пей сърце.Да,да ама не Намерихме стабилен треньор,играта на отбора го показва,но тези над него са за пълна промяна.Да продаваш футболисти за жълти стотинки за да докараш някакъв лев за заплати е за отбор на В група които са аматьори.Ботев е фактор в бг. футбола.Третият по популярност в Родината.Даже ако махнеш феновете на сините и червените от градчета села и паланки сме номер едно.Но само ако имаме конкурентен за медали отбор.Три години само думи,обещания и глупави действия.Погледнете в същото време Арда,Славия, числата.Отбори с преобладаващи българи.

  2. 2
    5

    Кога ще се класираме за Европа, с тези Руснаци. Или подготвят стадиона за Крумовград, то и без това там има повече наши момчета.

Коментарите са затворени